سلام دوستان . من امروز پرنس رو تمومش کردم . این داستانش که خیلی بد تموم شد کسی نمی دونه این بازی پایان خوب هم داره یا نه؟
Printable View
سلام دوستان . من امروز پرنس رو تمومش کردم . این داستانش که خیلی بد تموم شد کسی نمی دونه این بازی پایان خوب هم داره یا نه؟
نه بازی فقط یه پایان داره ! ;)نقل قول:
نقل قول:
اونم پایانی خیلی بد. آدم فکر می کنه بازی رو الکی رفته...!
آره دقیقا. ایندفعه یوبی سافت حسابی حالمون رو گرفت. من همش دنبال یک راهی می گشتم که درخت رو قطع نکنم آخه تموم بازی رو رفتیم که این درخت رو درست کنیم دوباره برگشتیم سر خونه اول:41::19:نقل قول:
اونم پایانی خیلی بد. آدم فکر می کنه بازی رو الکی رفته...!
ببخشید اون جایی که روی نقشه انتخواب مبکنیم که وسط نقشه هست ... من بعد از تموم کردن 4 تا از ماموریتها اون رو انتخواب کردم که دیگه غیر از اون چیزی نیست ... همون جایی که یک قصر هست مرکز همه جا هم هست هر جایی هم خواستی بری ( تا اینجا که من رفتم ) باید از اون منطقه رود بشی ...
من جلو در اون قصر بزرگ گیر افتادم . این غیر های سیاه همه در رو پوشونده باز نمیشه . چیکار کنم ؟
شما باید اون نقاطی رو که در نقشه هستند علامت بزنید و در طول بازی کلید e رو بزنید تا الیکا راهنماییتان کند. اون درهای سیاه بزرگ هم برای اخرای بازی هستش یعنی برای اخرین نبرد با هر غول.
زير همون قصر چهار تا نور وجود داره كه هر كدوم نشان دهنده ي 4 سرزمين كوچكه(اگه تعدادبزرهاي نورت به 60 رسيده) برو تو يكي از اين نورها در اين جا روي يه جاي دايره مانند E رو بزن (بري اون جا متوجه ميشي) بعد بيا برو دنبال چهار ماَموريتي كه تو نقشه روشن شدن وقتي روي نقشه تو سرزمين دلخات اسپيس بزني اليكا راهنماييت مي كنه (با زدن دكمه ي e).نقل قول:
دوست عزیز بعد از تموم کردن 4 ماموریت باید light seed هات به تعداد کافی برسه بالای صفحه نشانگرش هست که نوشته مثلا 16/72 که باید به تعداد مورد نظر برسی تا الیکا بتونی سرزمین جدیدی رو برات باز کنه وقتی به تعداد مورد نظر رسیدی به پیش درخت برگرد و رو یکی از اون دایره دکمه e رو بزن تا سرزمین های جدیدی باز شه.
نقل قول:
سلام
تا وقتي اين لايتها رو جمع نكني و به حد مجاز نرسوني نميتوني حلقه بعد رو آزاد كني.
ایشون گفتم بعد از ازاد کردن همه ی قدرت ها نه موقعی که همه ازاد نیستننقل قول:
نوشته شده توسط prince of persia 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]