سلام میخواستم آنتی ویرسم و آپدیت کنم البته دستی اگه میشه لینک آپیدیت دستی و بزارید
Printable View
سلام میخواستم آنتی ویرسم و آپدیت کنم البته دستی اگه میشه لینک آپیدیت دستی و بزارید
سلام
اين برنامه رو روي كامپيوتر نصب ميكنم اما هيچ كاري انجام نميده
نه اجرا ميشه و نه پاك ميشه
خيلي ممنون ميشم اگ راهنماييم كنيد. :blink:
:blink:
نقل قول:
نوشته شده توسط 2lphin
برو به آرس زير بخش آپ ديت
ftp.kespersky.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه هفتگي و روزانه آن را مي خواهي مي تواني به اين صفحه مراجعه كني:
البته اگه يه جستجو مي كردي قبلا معرفي شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط amin_25106
دوست عزيز يكم بيشتر توضيح بده
يعني چي كه نصب مي شه و اجرا نمي شه
ببين بغل ساعت آرمش امده يانه اگه انجا باشه در حال اجراست :blink:
سلام
انتی ویروس پرفشنال پرو کاسپر انتی تروجان و انتی هک و انتی ورم (همه چی بجز فایر وال )می باشد
دوستان كسي مي دونه كدوم يك از لايسنس ها براي ورژن 6.0.0.333 فعاله ؟ ممنون مي شم لينك بديد ....
نقل قول:
نوشته شده توسط yebordi
دوست عزيز اگه به تاپيك زير بري ليسانس رو پيدا م كني
توپست 275 نگاه كن ببين
راستي يكي يكي ليسانس هاي ورژن قبل هر امتحان كن جواب مي ده ;)
ممنون دوست عزيز بابت راهنماييت ... من خيلي به اين انتي ويروس علاقه دارم ولي حيف كه مشكلش كه تو صفحه قبل گفتم حل نمي شه ..... نمي دونم بار برم طرف NOD يا نه .....
1 سوال در مورد اپديت ها هم دارم .... ايا اگر بخواي اپديت ها رو برداري كه دفعه بعد با نصب ويندوز نياز به اپديت نباشه نبايد پوشه درون شاخه C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab كپي كرد و دوباره با نصب كپيش كني ..... بايد قبل از نصب كسپر اونجا كپيش كني با بعد از نصب .... من بعد از نصب كپي كردم ارور داد ....
راستي كسي مي دونه نسخه اصلي كسپر ( بدون نياز به لايسنس ) چند قيمته ؟ اصلا گير مياد ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط yebordi
با سلام يكم درباره مشكلت توضيح بده ؟
آپ ديت هم يه جستجو كني حتي تصويري توضيح داده شده با روشي كه خود سايت كاسپر گفته اما اگه از روشه خودت مي خواي استفاده كني برو سيف مد كپي كن درست مي شه
در مورد قيمتش هم به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كن
سلام دوست عزيز ممنون بابت توجهت .... اينم مشكل من كه كسي حريفش نشده ...نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
سلام به همه عزيزان و استادان عزيز ..... من 1 سوال در مورد كسپر اسكاي دارم ...
من از انتي ويروس هاي زيادي استفاده كردم اما به نظر من هيچ كدام قدرت كسپراسكاي رو نداشته .... من قصد استفاده از كسپراسكاي توي 13 سيستم كافي نت رو دارم ..... نمي دانم تا حالا با اين مشكل مواجه شديد يا خير كه كسپراسكاي توي 1 شبكه محلي روي بيشتر از 3 سيستم فعال و رجيستر نمي شود .... در واقع منظورم اينه كه هر لايسنس درست و سالم فقط روي 2 يا 3 سيستم نصب مي شود و اگر بخواهي روي سيستم چهارم هم نصب كني با ايروري مواجه مي شي كه اعلام مي كنه هر لايسنس و هر key فقط در 3 سيستم قابل اجراست (ايا اين مشكل قابل حله ؟ ) .... من مي خواستم بدانم كه كسپراسكاي كه تو بسته امنيتي فروش سايت موجوده نسخه اصليه ( فول ورژن) يا اونم بايد رجيستر و فعال بشه و با اين مشكل مواجه خواهد شد ؟ ممكنه بگيد كه تو اون 2 cd انتي ويروس هاي زيادي موجوده .... ولي بايد بگم كه براي استفاده 1نتي ويروس در سايت بايد قوي ترين رو انتخاب كنيد .... چون يوزرها و مشتري ها از انواع حربه ها (تروجان - ويروس - كي لوگر ) استفاده مي كنند .