تاپيك داره به بيراهه ميره!
نقل قول:
بعضی از دوستان خیلی کم لطفی میکنن و مبتدیانه به مواضع یک خودرو میشتابند .
تست crash ربطی به ای بی اس نداره .تست بدنه است که با یک سرعتی , ماشین رو میزنن به سیبل مخصوص تا ببینن چقدر تصادف رو پخش میکنه . ترمز رو میخواد چه کار کنه . ماشین اگه نتونه تصادف رو دست پخش کنه , ایربگ مربگ دیگه سرش نمیشه . جد و آباد راننده رو میاره جلوی چشمش. من تصادف ریو رو توی همین بزرگراه همت دیدم . تمام ضربه رو پخش کره . دقیقا" مثل تصادفات سوناتاست.
ایربگ هم معجزه نمیکنه و اگه خیلی بتونه از امتیاز کم کنه نیم امتیازه . مثلا" زانتیا که ایربگ داره از جلو 1.5 امتیاز آورده اما ریو (منظورم همین ریویی هست که توی ایرانه ) از جلو 4 ستاره و از بغل 2 ستاره امینی گرفته .
عجب! دوست عزيز حالا يه چيزي! پس اگه يه ماشين باشه كه در اثر برخورد، ضربه رو پخش نكنه، اما با يه فرمان ساده چپ كنه، يه اينكه ترمزش اونقدر بد باشه فوري قفل كنه، امنيت داره؟!!!
در ادامه اون صحبتت در اين پست و پست هاي بعديت كه مربوط به AirBag بود، بايد بگم اين مشكل كه تو ايران ما بعداز باز شدن AirBag يه عالمه دردسر و هزينه داريم، هيچ ربطي به بي فايده بودن اون نداره! تازه من خودم داخل شهر هم ديدم كه تصادف هاي شديد شده! طرف دوبله پارك بوده، يه جوون كه حس ويراژ دادنش اومده بوده، مياد از راست سبقت بگيره، ميزنه به اين! حالا فكر كن اون با 80 تا، اين كاملا ايستاده، ترمز دستي بالا، چه نيرويي به سرنشين وارد ميشه!
امنيت خودرو حتي به طراحي درش هم هست! تا حالا شده از يه سمند پياده شين و صورتتون بگيره به اين لبه ي در؟ متوجه شديد كجاي چهار چوبش رو ميگم ديگه؟ يا اينكه در تصادفات شديد ماشين دچار احتراق نشه و...
اما از همه ي اينا بگذريم، يادمون نره كه موضوع تاپيك چيز ديگه اي بود و ما داريم بيراهه ميريم! بهتره يه تاپيك درمورد بحث درباره ي ريو باز كنيم و اونجا بحث رو ادامه بديم!