نقل قول:
تا اونجايي كه من مي دونم و باهاش ور رفتم نميشه
Printable View
نقل قول:
تا اونجايي كه من مي دونم و باهاش ور رفتم نميشه
سلام بر دوستان و استادان گرامی
دوست عزیزم جناب Samba خان به من پیتم دادن که پیدات نیست، من شرمنده شما هستم که توی بحث ها شرکت نمی کنم. به جد بگویم که درسهایم سنگین هست و زیاد نمی تونم پای کامپیوتر بشینم و کامپیوتر هم زیاد در اختیارم نیست. به همین دلایلی که عرض شد ما گرفتاریم. شما به بزگواری خودتون ما را ببخشد. انشاءالله بتوانم جبران کنم
البته تا وقتی که استادان گرامی حضور فعال دارند ما کاره ای نیستیم.
اختيار داريد آقا محمد
شما سرور ما هستيد
سلام
انگار ديگه از رفقاي قديمي كسي سر نمي زنه
يه مبحث جديد رو دارم روش كار مي كنم اونم استفاده از پكينگ فايلها تو ساخت ويندوزه
اگه دوستان نظري داشتن بگن
ممنون
سلام من از اول تا اخر این تاپیک را خوندم ولی جایی نگفتید فایلی که برای عوض کردن اون صفحه ای که کلید ریست و خاموش و استنبای و صفحه لوگ اف و سوئیچ هست کجای 1386 است یه برنامه دارم به اسم WindowBlinds توی این برنامه یه تم داره که ویندوز رو میکنه خود ویستا اسمش هم اینه
Aero Style Glass di
میخوام ای برنامه حین نصب ویندوز نصب بشه و خود به خود اون تم را انتخاب بکنه
من توی ریجستری دنبالش گشتم ولی نبود اگه کسی میتونه کمکی بکنه :41:
nدوست عزيز سوالتون تكراري هستنقل قول:
براي شوت داون از فايلmsgina.dll استفاده كنيد .
قبل از دادن پست جديد سرچ كنيد
کدومش تکراری بود من که هرچی دنبال درست کردن اون برنامه گشتم چیزی ننوشته بودید
در ضمن اون فایلی که گفته بودید فقط برای شوت داون بود و لوگاف توش نبود و من وقتی اونو تغییر دادم و ریختمش تو سیستم هیچ تغییری تو اون صفحه نشد در نتیجه یه فایل دیگه برای این کارو باید دست کاری کنیم
دوست عزيز تو انجمن بود نه تو تاپيكنقل قول:
براي لوگ آف هم فايل shell32.dll رو بايد تو قسمت bitamp تغيير بديد
اگه اينطور پيش بره ديگه به اين تاپيك نميام از دوستان هم ميخوام در صورت ادامه سوالات رو از طريق پيام خصوصي در ميان بگذارن
هر روزتان نوروز :10: نوروزتان پيروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر از sambaعزيز
اين بهترين آموزشي بود كه تا حالا ديده ام -در سايتهاي ديگر هم ديده بودم واي اين كجا وآن كجا
سال نو شما هم مبارك
صميمانه تشكر ميكنم
در هنگام تبدیل فایلهای exe به cab حجم فایلهال cab شده بیشتر از اصلیش میشه. آیا برای این که حجمشون بیشتر نشه راهی است؟