می خواستم ببینم یک شرکت پر سرعت توی شبانه (شبانش بدون محدودیت دانلود باشه) برای دانلود فیلم Hd می خواستم
Printable View
می خواستم ببینم یک شرکت پر سرعت توی شبانه (شبانش بدون محدودیت دانلود باشه) برای دانلود فیلم Hd می خواستم
خوب برای چی سرویس نامحدود نمیگیری اینجوری که میگی 3 ماهه رو تو 2 ماه تموم میکنی فکر نکنم قیمت تمام شدش برات زیاد فرقی بکنهنقل قول:
ایزی توکال رو با صبانت مقایسه می کنید؟؟؟؟:18:نقل قول:
سرعت صبانت 100 هست سرعت ایزی توکال 15 . اکانت نامحدود یک ماهه 128 ایزی توکال فکر کنم 30 تومن باشه اما مطمئن نیستم.
90درصد ممکن مال ماه های قبل باشه مثلا مال 2 ماه پیش.حتما اینطوری خواهدنقل قول:
بود که من گفتم و روی قبضتون حساب میشه.
به جز نت هوشمند؟؟؟؟؟؟:eh:
من برای سه ماهه 30 تومن پرداخت میکنم .فکر میکنم نامحدودش خیلی گرون در میاد.نقل قول:
کاری نمیکنیم بخدا:46: البته فکرکنم این سرعت تو چند تا شهر مشهد و تبریز و کرج هست که بالا هستنقل قول:
ساعت 6:45 دیسکانت شو اونوقت که کانکت شدی تا 7:45 قطع نمیشه البته گاهی اوقات این ترفند جواب نمیده
این سرویسهای نامحدود همشون سرعت زیر 20 هستنقل قول:
یه دفه بفرمایید یه نسل قدیمی تر از دیال آپ داره میده! با دایال آپ حداقل 40 داشتیم که!!نقل قول:
نه بابا چند ماهه که استفاده نکردم واسه همین میگم...نقل قول:
نميدونم شما بودي يا يكي ديگه از دوستان سرعت دانلودش 200KB/S بود (عكس داشت)مگه ميشه؟ يكي ديگه هم ميگفت هر روز از رپيدشير حداكثر ممكن را دانلود ميكنه(10 گيگ) اونوقت شما ميگي تو يك ساعت همچين اتفاقي ميفته؟نقل قول: