اگه گوشی خودش اپدیت باشه و بخواهی دوباره اپدیت کنی سایت به شما این پیغام رو میده:نقل قول:
update not needed
درنتیجه وقتی پیغام بالا رو نده یعنی سایت نمیتونه بفهمه که شما از کدوم منطقه (cda ) هستی
علتش رو هم که قبلا گفتم
Printable View
اگه گوشی خودش اپدیت باشه و بخواهی دوباره اپدیت کنی سایت به شما این پیغام رو میده:نقل قول:
update not needed
درنتیجه وقتی پیغام بالا رو نده یعنی سایت نمیتونه بفهمه که شما از کدوم منطقه (cda ) هستی
علتش رو هم که قبلا گفتم
چقدر بده که من نمیتونم ادرس یک نمایندگی رسمی خدمات از دوستان بگیرم!
اونایی که خیلی اشتیاق دارن بگن دگمه های لمسیش خراب نمیشه به نظرتون من برای پیشگیری اومدم این بحث را مطرح کردم؟!
حالا که شده خوشا به سعادت شما که گوشیاتون سالم میمونه همیشه!
اون دوستمون که گفت 90 تومن پول داده درست شده لطف میکنی بگی کجا باید برد گوشیو برای تعمیر؟!
یا اگر کسه دیگه ای اطلاع داره خواهشآ من را راهنمایی کنه...ممنون
یعنی این 3تا گوشی که من الان دم دست دارم همشون یه مشکل دارن؟بعیده.نقل قول:
هیچ کدوم از این گوشیا فلش که هیچی حتی ریست هم نشدند.
منطقه S-ASIA-LEVAN هست.برای شما کجاست؟
من با w810 این مشکل رو بعد از فلش پیدا کردم چون عدد cda رو وارد نکرده بودم و تبدیل به 12345 شده بود و همچین cda ای برای سایت سونی اریکسون قابل تشخیص نبودنقل قول:
شما کد زیر رو در w810 وارد کن و ببین cda رو چند میزنه که میتونه مثلا اینطوری باشه:cda 102555/11 middle east یا custom...
کد:
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
برای W810 همون 12345 بود که گفتی.نقل قول:
ولی برای K850 اینه:
CDA102295/1 R11A
1200-5441
R1CA037
1E0W
S-ASIA-LEVAN
CDA102295/1 R11A ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
الان توی سایتدر بخش download نگاه کردم و اصلا همچین cda ای برای k850 وجود نداشت!!! اصلا اعداد cda برای k850 مثل w810 و ... نیست و با 120 شروع میشه نه با 102 مثلا یکیش اینه:K850i_1201-0144_R11A_GENERIC_S-ASIA-LEVAN بنابراین 99% این گوشی توسط یه ناشی قبلا قلش شدهکد:www.topsony.com
شما بنظر من یکم دیگه تحقیق کن و اگه نتیجه نگرفتی یه فلش کنی درست میشه
ولی بهتره که اینجا رو هم ببینی و ببینی با 102 هم شروع میشه.ولی خوب برای من توی این لیست نیست.نقل قول:
کد:http://www.topsony.com/forum/cmps_index.php?page=CDA_K850
تو سایت esato هم کسی هست که عینا مشکل شما رو داره دقیقا با همین cda ای که روی گوشی شماست پست اول رو بخون:
در ضمن من بخش download تاپ سونی رو نگاه کردم نداشت و اون لینکی که شما دادی رو دیدم و نمیدونم قضیه چیهکد:http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=157121&start=5025
امیدوارم مشکلت حل بشه
سلام دوستان من جدیدا یه k850 خریدم چند تا سوال داشتم
اول اینکه اینا رو چین تولید میکنه مگه ؟ ( آخه نوشته made in china )
یه مشکل هم دارم اینکه نمیتونم زمانی رو که lcd خاموش میشه تغییر بدم ( نمیدونم نیست یا من بلد نیستم )
ورژن firmware من هم r1ea031 هست به نظر شما آپدیت کنم ( البته مشکلی ندارم فعلا ) می ترسم یه طوریش شه
با تشکر
اره ساخت چین تحت لیسانس سونی اریکسوننقل قول:
توی گوشیهای سونی نمیشه زمان خاموش شدن صفحه نمایش رو تنظیم کرد
سوال سومتون رو هم من نمیدونم بهتره چند صفحه آخر رو بخونی شاید یه چیزایی پیدا کنی.