مرضیه جوننقل قول:
منظورم مخلفات سیمزه
مثلا تخت کمد رژ و اینجور چیزا
من موندم بعضیهاشون میان بعضیا نه
Printable View
مرضیه جوننقل قول:
منظورم مخلفات سیمزه
مثلا تخت کمد رژ و اینجور چیزا
من موندم بعضیهاشون میان بعضیا نه
مال من نه عکس داره و نه کار می کنهنقل قول:
میگم حالا که اینو گفتید بیایید یه سری اضافات(ابزار-لباس-...) ایرانی برای سیمز درست کنیم :31:نقل قول:
بابا من یک ساعته که توی همین قضیه گیرم دیگه هی میگم به داداشم: داداشی گلم گل خودم بیا این ساخت لباس رو ترجمه کن:11::11::40::40:نقل قول:
اونم میگه: باشه هروقت بیکار شدم ترجمش میکنم:21::21:
اگر این داداشم تا حالا ترجمش کرده بود یک لباس مامانی ایرانی درست میکردم خودمم راحت میدم:27::27:
برو توی My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads بعد هم Pate کن و بعد رو اون پچ هایی که Paste کردی همه رو کلیک کن و دکمه ی سمت راست رو بزن:8:
بعد هم بزن Extract Here و بعد هم بازی رو اجرا کن :27::27:
قبله اینکه بازی رو اجرا کنی اگر سیمز FUN FAMILY STUFF رو داری یک چیزی داره این سیمز حتما باید خاموشش کنی:27::27:
بعد برو تو بازی اگر این کار و نکنی پچ ها نمیان :41::41:
بعد اینکه بازی رو اجرا کردی یک صفحه میاد که دوتا گزینه اون پایینش داره خاموش یا روشن تو باید دومی رو بزنی یعنی روشن:27::27:
بعد هم برو هر شهری دوست داری و برو ببین پچ ها اومده یا نه اگر نیموده بود بگو یک فکر دیگه دارم:10::10:
منم همین جوریم ولی شانس خوبم اینکه فقط یک از پچ هام اینجوری بقیه سالمن:10::10:نقل قول:
حالا بگو اینایی که نمیان چه جور پچی هستن؟؟:21::21::10:
پچ سانسور چی ؟؟؟:20::20:نقل قول:
بابا بیان درباره پچ ها زیاد صحبت کنیم:21::21::27::27:
نگفتین اون لینکی که دادم خوب بود یا نه اگر خوب بوده اگر پیدا کردم بازم میزارم فقط شماها بگین خوب بوده یانه:11::40::40::11:
اگه پچت فايل اجراييه خوب بايد اجراش كني اما اگه فايل اجرايي نيست بايد بريزيش همون جايي كه گفتم:46:نقل قول:
بابا هزار دفعه گفتم واقعا سخته بخواي خودت لباس درست كني البته من درست كردم اگه خواستيد ميزارم براتون :46:نقل قول: