از لحاظ علمي و تئوريك اينكه با فرمت كردن هارد فرسوده بشه من تا به حال چيزي نشنيدم . شايد بقيه دوستان اطلاعات بيشتري داشته باشننقل قول:
اما تجربه به من ثابت كرده كه فرمت كويك چيز خوبي نيست
Printable View
از لحاظ علمي و تئوريك اينكه با فرمت كردن هارد فرسوده بشه من تا به حال چيزي نشنيدم . شايد بقيه دوستان اطلاعات بيشتري داشته باشننقل قول:
اما تجربه به من ثابت كرده كه فرمت كويك چيز خوبي نيست
شرمندهنقل قول:
فكر كنم اگر تو انجمن هاي نرم افزار درخواست كني سريعتر به نتيجه برسي منم تو آرشيومون گشتم اما پيدا نكردم
نقل قول:
شرمنده
:41:
اگر بيشتر توضيح بدي شايد بتونم با عقل ناقصم يه كمكي بكنم
يا علي
لب تاب لنو وو دارم.از طریق یه سی دی بوتیبل نرم افزار بارتیشن مجیک تحت داس رو اجرا کردم خطای 117 داد و هارد 5 بارتیشنی رو یک تکه نشون داد.بعدش یکی از فایل های اجرایی داخل پارتیشن مجیک با نام
Fsimage
اجرا کردم پیغام تعمیر ارور دادو منم قبول کردم ÷س از اتمام.یه صفحه خالی نشون داد.
بعد از ریستارت فقط لوگوی ویندوز نشون داده می شه اما وندوز بالا نمیاد.از طریق سیدی ویندوز بوتیبل هم سی دی رو میخونه اما کاری انجام نمیده.
لطفا کمکم کنید.
یعنی از روی هارد که بالا میاد فقط لوگوی ویندوز بالا میاد. و از طریق سی دی بوتیبل هم فقط میخوندش اما تا می خواد درایورهاشو مرتب کنه .صفحه پاک میشه
آیا آپدیت بایوس تاثیری در بروز این مشکل داره؟
بوت اول از روی سی دیه
09155848966
در صورت راهنمایی لطفا تک بزنید تا من زنگ بزنم
اولا اين كارها رو براي چي انجام دادي مهندسنقل قول:
دوما اين تيكه آخر يعني چه....؟
سلام
آقا من یه مشکل عجیب دارم
یکی از درایو های pc ام 50 گیگه ولی نمی دونم چه مرگشه
وقتی حجمه تمام فایل ها رو ( با هیدن ها ) حساب می کنه می زنه 26 گیگه ولی وقتی می ری تو مای کامپیوتر زده حجمه درایو c 11 گیگ خالیه یعنی توش 39 گیگ پره در صورتی که 26 گیگ پره ( از این بدتر نمی تونستم توضیح بدم )
آنالایزم کردم دیفرگ هم کردم همین جوریه
از بابت این که حجم فایل هام هم دقیقا 26 گیگه کاملا مطمئنم
چه کار کنم ؟؟؟؟
در ضمن این که نوشته فقط 11 گیگ خالی داری الکی هم نیست بیشتر نمی شه توش ریخت
کمک
این اشتب شد
از فايل هات بك آپ بگيرنقل قول:
بعد دوباره فرمت افديسك كن
سلام مهندس
خیلی مخلصیم .. بیشتر فایلهای من فایل صوتی هستن+برنا مه های موبایل
1-حالا چه فرقی میکنه
2- مشکل کار از کجاست ؟
glc_engineer عزیز
احتمالا این مشکل رو قبلا پرسیده بودند ولی من نتونستم چیزی پیدا کنم.
سیستم من درست بعد از اجرای یک برنامه یک صفحه ی آبی نشون می ده. این پیغام خیلی معروفه و می دونم که مشکل از هارده ولی نمی دونم چی کار باید کرد. اگه ممکنه در این مورد توضیح کامل بده و راه حلی براش بگو
موفق باشید ....