سلام . دوستم کامپیوترش رو آورده که براش ویندوز نصب کنم . و من موقع نصب ویندوز به مشکل برخوردم . و از یه مرحله ای به بعد دیگه کار پیش نمی رفت . حالا من یه سری اطلاعات می دم و سوالاتم رو می پرسم . اگه زحمتتون نیست لطف کنید و جواب بدید.
یک :
ظرفیت هارد دیسکش 80 GB است . و وقتی وارد ست آپ مادر برد (cmos setup utility) می شم اونجایی که هارد رو می شناسه به جای ظرفیتش نوشته : 6y080lo در صورتی که باید می نوشت 80 GB . درسته؟ چرا ظرفیت رو اینجوری نوشته؟
دو : وقتی با فلاپی بوت میام بالا و Fdisk رو اجرا می کنم و برای نمایش درایوها فرمان شماره 4 (display ) رو می زنم یه درایو 1 داره و یه درایو 2 هم داره . که 2 همون expended هست . وقتی داخل expended می رم درایو c , d اونجاست . مگه درایو c نباید primary باشه؟ به هر حال فقط درایو c , d داره . چرا فقط دو تا از درایوها رو می شناسه؟ چرا درایو c رفته توی expended ؟
سه : وقتی با سی دی بوت میام بالا درایوها رو به این ترتیب می شناسه : ( c:ntfs d:ntfs , e:fat32 , f:fat32 , ) که البته c رو خودم ntfs کردم . بعد از اون صفحه آبی و خط پرشونده زرد رنگ که setup is formatting و بعدش هم setup is copying file هست کامپیوتر restart می شه و توی یه صفحه آبی کمرنگ که انگار تازه شروع فراتیند نصب ویندوزه می مونه و پیغامهایی از قبیل is unreadable عدد file record segment نشون می ده ...
وخیلی طول می کشه که همونجوری هی نوشته میاد و می ره . آیا badsector داره؟
چهار : آیا با فلاپی می شه فرمت ntfs رو دید ؟ من وقتی با فلاپی میام بالا درایو d نمایش داده شده در صورتی که درایو d فرمت ntfs داره .