آره راس میگی . بزرگ بود . :20:نقل قول:
منم کوچیکشو گذاشتم :46:
دوستان پرسپولیسی اگه مایلید لطف کنید و
امضاتونو پرسپولیسی کنید :46:
یا حق
:40:
آره راس میگی . بزرگ بود . :20:نقل قول:
منم کوچیکشو گذاشتم :46:
دوستان پرسپولیسی اگه مایلید لطف کنید و
امضاتونو پرسپولیسی کنید :46:
یا حق
تركيب احتمالي پرسپوليس مقابل ملوان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال نيمكتنشيني مدافع راست پرسپوليس در ديدار آينده اين تيم مقابل ملوان وجود دارد. شيث رضايي كه پيش از اين نيز در مقاطعي از فصل و بازيهاي پرسپوليس در تركيب ثابت پرسپوليس حضور نداشت، در بازي تمريني امروز نيز در تركيب ثابت پرسپوليس نبود. آخرين اخبار حاكي از آن است كه احتمال نيمكتنشيني مجدد شيث وجود دارد.
پرسپوليس به احتمال زياد با تركيب واعظي، بهادر عبدي، نبيالله باقريها، سپهر حيدري، پژمان نوري، كريم باقري، عباس آقايي، حسين بادامكي، محسن خليلي، عليرضا واحدينيكبخت و فراز فاطمي، به مصاف ملوان خواهد رفت.اين تركيب صبح امروز نيز در بازي دستگرمي توسط قطبي مقابل تيم ذخيرهها قرار گرفت.
...
میگن الونگ هم مصدومه . نصرتی هم که نیست . شیث هم که ...
خدا کنه دفاع خوب کار کنه ...
...
پرسپولیس با 20 بازیکن در انزلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکنی که از سوی افشین قطبی در لیست 20 نفره پرسپولیس برای پرواز به انزلی جایی نداشتند، صبح دیروز در زمین نیاوران حاضر شده و زیر نظر علیرضا مرزبان تمرین کردند. پس از اعلام لیست 20 نفره سرخپوشان برای رویارویی با ملوان، طبق صلاحدید کادر فنی، 7 بازیکن بهجای مانده از این سفر ساعت 11 صبح امروز در زمین نیاوران تمرین خوبی را زیر نظر مرزبان برگزار کردند.
کریمی، نصرتی، حقیقی، نیکنفس، علیعسگر، قنبری و پنجعلی نفرات حاضر در این تمرین بودند
با صلاحدید افشین قطبی سرمربی تیم پرسپولیس فرشید کریمی، محمد نصرتی، علیرضا حقیقی، ضیاءالدین نیکنفس، حمید علیعسگر، کامیار قنبری و سجاد پنجعلی پرسپولیس را در این سفر همراهی نکردند.
گفتنی است که طبق هماهنگیهای صورت گرفته سرخپوشان ساعت 2 بعدازظهر امروز در فرودگاه مهرآباد حضور یافته و ساعت 3 با پرواز چارتر تهران را به مقصد انزلی ترک کردند.
...
محرومیت پرسپولیس سه ماه تعلیق شد
شورای عالی استیناف، حکم محرومیت تیم پرسپولیس از حضور هواداران این تیم را در یک دیدار خانگی به مدت سه ماه به حالت تعلیق درآورد. پس از اعلام حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مبنی بر محرومیت یک جلسهای تماشاگران پرسپولیس از همراهی این تیم در ورزشگاه آزادی، باشگاه پرسپولیس بلافاصله در این خصوص اقدام کرده و تقاضای تجدیدنظر در این حکم را تقدیم شورای عالی استیناف کرد. در نهایت پیگیریهای مدیرعامل باشگاه و همچنین درخواست فرماندار تهران برای تجدیدنظر در این محرومیت نتیجه داد و شورای عالی استیناف صبح امروز طی حکمی اعلام کرد که محرومیت پرسپولیس به مدت 3 ماه به حالت تعلیق درآمده است. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از دریافت این حکم پس از قدردانی از حسن نظر شورای عالی استیناف و فرماندار تهران اظهار داشت: در ابتدا باید از فرماندار تهران بزرگ به جهت پیگیری این موضوع و کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال قدردانی کرده و از لطف شورای عالی استیناف به واسطه لغو این محرومیت تشکر کنم. ضمن اینکه به اطلاع هواداران پرشور و متعصب پرسپولیس در سرتاسر ایران نیز میرسانیم که با رعایت نظم، ادب و اخلاق همچون تمام هفتههای گذشته به حمایت از تیم محبوب خود ادامه داده تا پس از پایان این مدت، محرومیت پرسپولیس از میزبانی یک مسابقه در ورزشگاه آزادی کنلمیکن تلقی شود.
...
قطبی:حريفان بايد سيستم خود را با پرسپوليس وفق دهند
ده بازي بدون شكست و صدرنشيني با 24 امتياز. طبيعي است كه افشين قطبي نتايج و وضعيت پرسپوليس را "محشر" بنامد. اما با نزديك شدن به هفتههاي پاياني نيم فصل اول ليگ برتر بازيهاي سخت پرسپوليس با تيمهاي بالاي جدول هم آرام آرام فرا ميرسد. هرچند پرسپوليس هفته گذشته با شكست استقلال اهواز يكي از اين حريفان را از پيشرو برداشت اما، رويارويي با ملوان در انزلي نيز شرايط ويژهاي دارد. پرسپوليس در حالي روز پنجشنبه به آمار 600 بازي در ليگ ايران ميرسد كه ميخواهد همچنان ركورد شكست ناپذيرياش را حفظ كند. گفتوگو با افشين قطبي را در زير ميخوانيد:
وضعيت پرسپوليس در آستانهي بازي با ملوان چگونه است؟ مثل تمام هفتههاي گذشته وضعيت پرسپوليس عالي و محشر است. با اين نتايج بازيها نه تنها هواداران كه حتي منتقدان هم راضي شدهاند. آنهايي كه ميگفتند پرسپوليس زيبا بازي نميكند و تيمي كاملا نتيجهگراست در بازي گذشته با استقلال اهواز نمايش عالي پرسپوليس را ديدند. بازيكنان ما در آن بازي نمايش خيره كننده داشتند و نشان دادند كه بيدليل نيست پرسپوليس در صدر جدول ليگ قرار گرفته است.
در آن بازي شما مزد جسارت و شهامت خود را گرفتيد؟
كمتر مربي در آن شرايط تصميم به كاستن تعداد مدافعان و افزودن يك مهاجم ميگيرد اما، ما با آن تصميم كه نتيجهاي عالي داشت، نشان داديم كه هدفمان هميشه و در هر شرايطي كسب 3 امتياز است. تيمي كه ميخواهد قهرمان شود بايد چنين روحيهاي داشته باشد. بايد ميل و انگيزه پيروزي در چهره تمام اعضاي تيم حتي نزد بازيكنان ذخيره هم ديده شود كه خوشبختانه در اين مدت توانستيم اين روحيه را به كل تيم تزريق كنيم، اين يك امتياز بسيار مثبت و ويژه براي پرسپوليس است.
اين روحيه و انگيزه هفته به هفته هم با تداوم پيروزيها ادامه يافته است؟
درست است. طبيعي است كه با گذشت زمان بازيكنان با يكديگر هماهنگتر شده و شناخت و آشنايي بيشتري با تاكتيك موردنظر مربيان پيدا ميكنند. وقتي از نظر فني به نقطه ايدهآل نزديك ميشويم، همزمان با آن روحيه و انگيزه بازيكنان تقويت ميشود. در چنين شرايطي تيم به آرامش و قدرت كافي رسيده و ميتوان با اميدواري به آينده آن نگريست.
آيا در خانه ملوان هم اين جسارت و شهامت را حفظ كرده و بازي هجومي را به نمايش خواهيد گذاشت؟
هميشه همين طور بوده و خواهد بود. ما هميشه در تمام بازيهاي ليگ به دنبال 3 امتياز هستيم و برايمان تفاوتي ندارد كه ميزبان باشيم و يا ميهمان. همانطور كه در سه ديدار خارج از خانه خود پيروز بودهايم در اين بازي هم براي پيروزي تلاش ميكنيم. بايد عملكرد صددرصدي پرسپوليس در بازيهاي خارج از خانه را در اين هفته نيز ادامه داده و صدر جدول را حفظ كنيم. براي رسيدن به اين هدف برنامههاي تمريني ويژهاي را تنظيم كرده و خود را كاملا آماده كردهايم. سعي داريم تا با حفظ هماهنگي و سازماندهي گروهي خود ملوان را نيز شكست دهيم.
تغييراتي هم در تركيب و سيستم بازي خود خواهيد داشت؟
تركيب تيم به دليل بازگشت نيكبخت واحدي، آقايي و آشوبي و همچنين غيبت نصرتي دستخوش تغيير خواهد شد. البته نميتوان از هم اكنون درباره تركيب تيم صحبت كرد و هر بازيكني كه در تمرينات آمادهتر باشد در اين بازي به ميدان ميرود. اما سيستم بازي پرسپوليس هيچ تغييري نخواهد داشت. اعتقادي به تغيير سيستم بازي تيم خود ندارم و با همان سيستم بازيهاي گذشتهمان به مصاف ملوان ميرويم. ما با اجراي دقيق اين سيستم ميتوانيم نتايجي خوب بدست آوريم. اين حريفان هستند كه براي رويارويي با پرسپوليس بايد تغيير سيستم داده و خود را با بازي ما وفق دهند.
از ملوان چقدر شناخت داريد؟
فيلم بازيهاي اخير ملوان از دوشنبه به دستم رسيده و آن را به دقت آناليز كردهام. آن را به بازيكنان نيز نشان خواهيم داد تا از نحوه بازي حريف و بازيكنان روبرويشان كاملا آگاه شوند. مشكلي از بابت شناخت حريف نداريم و ميدانيم كه يك بازي سخت ديگر را پيش رو داريم. اما همه ما ميدانيم كه پيروزي در اين ديدار به بازي و تلاش خودمان بستگي دارد و اين ما هستيم كه بايد با حفظ تمركز و سازماندهي تيمي شرايط بازي را به نفع خود تغيير دهيم.
مهاجمان سرعتي استقلال اهواز از فضاي خالي پشت سر پژمان نوري استفاده كرده و حتي به گل نيز رسيدند. شايد رفتن نوري به خط هافبك براي پرسپوليس مثمرثمرتر باشد؟
قبول دارم كه در آن بازي مهاجمان حريف از اين فضا بارها صاحب موقعيت شده و دفاع ما را آزار دادند. اما من هنوز هم به بازي پژمان اعتقاد دارم. او يكي از بهترين مدافعان است كه عملكرد بسيار خوبي در اين ده هفته داشته و از او كاملا راضي هستم. يك مربي خوب هيچ گاه به خاطر اشتباه در يك بازي و يا يك نمايش بازيكناش را نيمكت نشين نميكند. پژمان در داربي يكي از بهترينهاي ميدان بود و همگان بازي خوب او را ديدند. هر بازيكني در طول مسابقه ليگ دچار اشتباه ميشود اما، شك ندارم كه اين اشتباهات ديگر تكرار نميشود.
و اما اشتباهات متعدد رودباريان و گلهايي كه پرسپوليس در دو بازي گذشته دريافت كرده است.
رودباريان در سه بازي به دليل برخي اشتباهات گلهاي بدي را خورد اما، همه ميدانيم كه او يك دروازهبان حرفهاي است. او انگيزه و تلاش زيادي در تمرينات دارد وخود بهتر از هر كسي از ضعفهاي خود آگاه است. نبايد تنها اشتباهات و ضعفهاي او را در بازيها ديد. رودباريان تاكنون چند موقعيت تك به تك را از مهاجمان حريف گرفته است.
در اين ده هفته كدام يك از حريفانتان بيشتر پرسپوليس را آزار داده و حريف سرسختترين برايتان بودهاند؟
تمام هر ده بازي ما در اين چند ماه سخت و دشوار بوده است. انتخاب در اين ميان كار دشواري است و نميتوانم يك تيم را نام ببرم. رقابت بسيار نزديكي ميان تيمها وجود دارد و تاكنون همه حريفان ما بازيهاي خوبي را برابر پرسپوليس انجام دادهاند
آقای قطبی، نوشتهاند که شما بر سر بدنسازی با همکاران خود اختلاف دارید؟
اینکه حرف تازهای نیست، هر روز چنین میگویند. اختلافی نیست چون من نظرات را میشنوم و در نهایت تصمیم میگیرم که چه باید کرد. پس جایی برای اختلاف نمیماند.
همچنین گفتهاند، قطبی اعتقادی به بدنسازی ندارد؟
چطور ممکن است. این حرف اصلا منطقی نیست. مگر میشود چند ماه در مسابقات باشید و بعد بخواهید روی بدن بازیکنان کار نکنید. ما چهار فاکتور مهم داریم؛ بدن، تاکتیک، تکنیک و روان. ما روی هر چهار فاکتور کار میکنیم. در تمام طول فصل همینطور است تا تیم آمادهای داشته باشیم.
آقای کاشانی گفته بود که حاضر است شما را در اختیار تیم ملی بگذارد؟ نظر خود شما چیست؟
من الان یک کار مهم دارم و آن قهرمانی پرسپولیس است. برای هر مربی یک آرزوی بزرگ است که سرمربی تیم ملی کشورش باشد و من از این قاعده مستثنی نیستم.
یعنی ممکن است، در این صورت بخواهید از پرسپولیس جدا شوید؟
پرسپولیس در قلب من جا دارد. من نمیخواهم و نمیتوانم از هدف اول خودم برگردم. ما اول باید قهرمان لیگ بشویم. احساس میکنم روزی به آرزوی بعدی خودم هم میرسم. به قول معروف، حضورم در تیم ملی دیر و زود خواهد داشت اما میخواهیم به جایی برسیم که سوخت و سوز نداشته باشد.
فکر میکنید، انتخاب یک سرمربی موقت برای چند ماه، منطقی باشد؟
من فکر نمیکنم مربیان بزرگ حاضر به این کار باشند. هر کس بیاید، میخواهد از حالا برای جام جهانی 2010 برنامهریزی کند.
درباره دو شغله بودن مربیان تیم ملی چه نظری دارید؟
برای من که مشکلی نیست. در کره که بودم همزمان در تیم ملی بزرگسالان، زیر 23 سال و تیم المپیک کار میکردم. من این تجربه را دارم و از عهدهاش برمیآیم. البته اگر قرار باشد چنین شرایطی پیش بیاید، نظر باشگاه پرسپولیس و فدراسیون فوتبال شرط است. فعلا که من فقط پاسخ سوال شما را دادم وگرنه هیچ صحبتی در اینباره نشده است. صحبتهای آقای کاشانی هم از احساسات وطنپرستانه ایشان نشات میگیرد.
بدون تعارف شرایط خودتان را برای برعهده گرفتن چنین مسوولیتی چطور ارزیابی میکنید؟
فکر نمیکنم در ایران یا حداقل در ورزش ایران، کاری سختتر از هدایت پرطرفدارترین تیم کشور یعنی پرسپولیس باشد. من میتوانم این مسوولیت را بپذیریم. به هر حال افتخار میکنم، اگر یک روز مردم ایران چنین افتخاری را به من بدهند .
...
بازی چند چند شد من ندیدم
بازی بدی نبود ولی موقعیتهامون با بدشانسی گل نشد:13:
در ضمن فکر کنم دقایق اول بازی یک خطای پنالتی روی فراز فاطمی انجام شد که داور خطا نگرفت:13:
1-1 مساوینقل قول:
بازی چند چند شد من ندیدم
گل پرسپولیس رو نیکبخت زد
یکشنبه با مس کرمان در کرمان هست.نقل قول:
راستي بچه ها بازي سپاهان كي هست؟!!
بچه ها حیف از ضربه خلیلی که به تیر خورد و یه ضربش هم دروازه بان ملوان شانسی مهار کرد
ولی در کل میشه گفت چوب نبودن نصرتی رو خوردیم !!