سایت Gamespotنقل قول:
Printable View
سایت Gamespotنقل قول:
نقل قول:
آقا با این سیستم میاد مگه مال منم همین سیستمه برم بگیرم؟؟
کسی دیگه میدونه بالا میاد یا نه؟؟
دوست من فكر نكنم اجرا بشه چون سيستم شما حداقلهنقل قول:
اما اگرم اجرا شد بسيار پايين خواهد بود
بهتره براي انجام دادن بازي هاي روز دنيا به فكر سيستم بهتري باشيد :11:
مرسی از اضهار نظر تون. بازم شمایی که به این سرعت جواب می دی.شما که بازی نکردی بزار یکی که بازی کرده جواب بده.نقل قول:
دوست من معذرت ميخوام از اينكه رنجوندمتوننقل قول:
باور كنيد مظنوري نداشتم
درسته من بازي نكردم اما اطلاعاتم خيلي خوبه در مورد اين بازي
من بر اساس اون سيستم هاي اعلام شده از طرف يو بي آي اعلام كردم
بازم متاسفم و شرمنده اگه از دست من دلخور شديد :11:
نه آقا شما سرور و سالار مایی لحنم بد بود مگرنه قصد جسارت نداشتم خدمتتون.نقل قول:
بازم عذر می خوام .:11::11::11:
نه دوست گرامي اين حرفا چيه؟نقل قول:
من فقط نظرخودمو گفتم
اگه بخواي بدوني و اگه گرافيكت همون 7300 باشه فكر كنم بتوني بازي كني چون حداقل گرافيك رو خود شركت UBI همون 7300 گفته بود
و شايد هم اصلا با بروزرساني درايور و اينا بهتر هم بشه
در كل اميدوارم بتوني اين بازي رو انجام بدي و لذت ببري :11:
سلام دوستان. من بیشتر سایتهایی که مخصوص انتشار نسخه دزدی بازی ها هستند رو دیدم. نسخه ای که در بازار موجوده به نوعی نسخه بتا است (Pre-Release)، و کاملا خرابه. در این نسخه، در بیشتر موارد هر سی دقیقه یک بار بازی کرش میکنه، و در تمام موارد با ورد به شهر اورشلیم بازی کرش میکنه.
تنها راه حلی که برای این مشکل ارائه شده بود، دانلود یک فایل حدودا فایل 900 مگی بود، که بعد از انجام مراحلی، بازی رو به نسخه روسی تبدیل می کنه. یعنی هر بار که می خواهید وارد اورشلیم بشید، باید این مراحلو انجام بدید. البته با اینکار زبان بازی روسی میشه، و هیچی از دیالوگهاش متوجه نخواهید شد. بنابراین فایده نداره.
فکر کنم مجبوریم منتظر نسخه نهایی بمونیم. که تقریبا بیست روز به اتنشارش در اروپا و یک ماه هم به انتشارش در امریکا باقی مونده.
به هر حال برای دریاف تورنت تبدیل کننده به نسخه روسی، می تونید به اینجا مراجعه کنید:
با سپاس.کد:http://www.mininova.org/com/1217709
خيل خيلي ممنون از راهنماييتنقل قول:
خدارو شكر كه هنوز نگرفتمش :46:
ولی دوستان یه چیزی رو بگم!
بازی خیلی خسته کننده هست .
سبک شمشیر زنیش که هیچ فرقی نداره .
باید 5 ، 6 بار بزنی به یه نفر که بمیره ! اونم هیچ عکس العملی از خودش نشون نمیده !
در مورد جیب زنی هم که هیچ چیز جدیدی نداره .
اگه کسی هم بکشی میتونی بری داخل کاه یا چادر ها قایم بشی ! بعدشم بدون هیچ مشکلی واسه خودت راه میری !!!
در مورد فضاهای بلند هم که همش باید بپری پایین .
پس بازی زیاد جالب نیست ولی بازم از بیکاری بهتره ...