چطور؟نقل قول:
يه خورده بيشتر توضيح بده؟
Printable View
چطور؟نقل قول:
يه خورده بيشتر توضيح بده؟
mamnoonam az tavvajohetoon
boodjeye man dar hodoode yek melyoon toman baraye case hastesh va baraye karhaye grafikye sangin mikham, age betooni komakam konid mamnoon misham , alan daram ba yek win me e nesfe nime ke kamelan hange va nesfe karaeesh roham nadare (chon win nesfe nime nasb shode) daram kar mikonam ke hich chizi ham nemitoonam nasb konam, AZ JOMLE FONTE FARSI , zaheran migan mother boardam nimsooz shode, dar har soorat man farda gharare systemamo bekharam mamnoon misham age komakam konid, ISHALLA AZ FARDA BA KOMAKE SHOMA MANAM FARSI TYPE MIKONAM KE GHANOON SHEKANI NAKARDE BASHAM
دو تا نکته:نقل قول:
1- رم با باس 1066 لازم نیست بخری. در حالت Dual Channel باس 800 کافیه. (توی تاپیک مشاوره خرید رم که یکی از دوستان می گفت باس 667 هم کافیه. ولی حالا ما برای احتیاط و آینده نگری می گیم باس 800) در واقع چون پهنای باند رم شما توسط پهنای باند پردازنده محدود می شه، پس افزایش باس رم تغییری در کارآیی نخواهد داشت. فقط قیمت رو بالا می بره.
2- کار گرافیکی حجیم نیازمند سرعت بالا در انتقال اطلاعات هست. رم و پردازنده شما از سرعت مناسبی برخوردار هستند. ولی چیزی که سرعت رو محدود می کنه هارد شماست. توصیه می کنم دو تا هارد مشابه بگیری (مثلا 2 تا 160گیگ به جای یک 320 گیگ) بعد این دو هارد رو به صورت RAID0 ببندی. (قیمتش هم در این حالت زیاد تفاوت نمی کنه)
چون گفتی اطلاعات کامپیوتری زیادی نداری، برای آشنایی بیشتر با RAID اینجا رو بخون:
(خلاصش اینه که وقتی از دو تا هارد با RAID0 استفاده کنی، مثل اینه که یه هارد داری با سرعت دو برابر.) اطلاعات برای ذخیره شدن روی دو هارد تقسیم می شن. یعنی وقتی می خواهی یک فایل 100 مگابایتی رو ذخیره کنی، 50 مگابایتش روی هارد 1 ذخیره می شه و 50 مگابایتش روی هارد 2. پس زمان مورد نیاز نصف می شه.کد:http://www.thermaltake.com/product/Storage/RAIDtech.html
اشکالش هم اینه که اگر یکی از هارد ها خراب بشه کل اطلاعاتی که روی دو هارد ذخیره کردی از بین می ره. البته این اتفاق (خرابی هارد) خیلی کم رخ می ده. و چیزی نیست که هر روز باهاش دست به گریبان باشی! اگر هاردت خوب باشه و درست ازش استفاده کنی (از نظر دما، ضربه و...) به راحتی 5 سال بدون هیچ مشکلی کار می کنه. مگر اینکه اتفاق خیلی خاصی رخ بده. در مجموعه بهتره که به طور دوره ای (مثلا هر چند ماه یک بار) از اطلاعات بک آپ بگیری.
اين سيستم كه دوستمون ميخواد جمع كنه سيستم خوبيه فقط شما چون بودجت بيشتره پردازنده رو Q6600 بگير و مادربرد هم GA P35DS3L و ديگر هيچ.نقل قول:
بيشتر از اين نميتونم كمك كنم چون پيشنهاد سيستم رو تو اين فرم ممنوع كردند.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2363886&postcount=2710
salam
bebinid cpu E8400 fsb e 1333 dare banabarin ram e 1066 ke gharare bekharam be bass cpum mahdoon nemishe,age eshtebah mikonam behem begid lotfan , dar bareye morede dovvom aya harde 160 e 16 meg buffer hast va agar nist aya 2 ta harde 160 e 8 meg buffer behtare ya yek hrde 320 e 16 meg buffer , va aya vaghean tasire mahsoosi dare tafavote in do ya na
va ama dar morede doostemoon ke gofte bood Q6600 begiram , man nemidoonam chera ino pishnahad kardid , akhe moshakhasate E8400 ke behtare dar ghyas ba Q6600 ba inke Quad hastesh
E8400
fsp:1333
L2 cash:6 meg
hz:3G hz
be nazaret ali nist? taze gheymatesh az Q6600 e 2.4 G hz paeen tare
age eshtebah mikonam behem begid lotfan
amma dar morede mother boarde pishnahaditoon ettelae chandani nadaram, age mishe yek kam tozih bedid , vali mother boardi ke man entekhab kardam cpu ta 1333 (core2due,exterme,quad) ro support mikone va hamchenin YA ta 4 gig rame ddr2 YA ta 8 gig rame ddr3 ro suport mikone, etc
man kheyli doost daram bedoonam che ram vache vga ee kheyli khoob hast , manzooram mark va modelesh hast, albate be andazeye boodjam bashand, mamnoon
طبق قوانین انجمن، شما باید فارسی تایپ کنید.نقل قول:
درمورد اول كه اشتباه ميكنيد باس 1333 حداقل رم DDR667 نياز داره.نقل قول:
160 بافر 16 بعيد ميدونم ولي دوتا هارد 160 با بافر 8 مگ ميشه يه 320 با 16 مگ بافر تازه سرعتش هم دوبرابر ميشه(فرض كنيد يه فايل رو ميخوايد رو هارد كپي كنيد نصفش رو يكي و نصف ديگش رو دومي كپي ميشه بنابراين سرهت دوبرابر ميشه)
البته پيشنهاد من 2 تا هارد 250 هست كه اختلاف قيمت چنداني هم با 160 نداره.
Q6600 چهار هسته داره اين مزيت خيلي بزرگيه درضمن 8 مگ هم كش داره باس هم انقدر مهم نيست تازه با يه اور كوچيك ميشه 3.0GHz .البته پيشنهاد بهتر Q9300 هست.
مادربردي كه خودت گفتي خوبه ولي فكر كنم يكم گرون باشه.
راستي مواظب باش بازم فينگليش بنويسي ممكنه مدير عصباني بشه.
يه ابتكار تازه , توي يك سايتي كه كيبرد فارسي نويس داشت اينارو نوشتم و بعدش اينجا پيست كردم.
من كه عصباني نيستم , فقط كمي سر در گم هستم آخه فردا قراره سيستممو بخرم ولي هنوز به نتيجه نرسيدم وميترسم آخرشم كلي هزينه كنم ولي اون كارايي رو برام نداشته باشه يا با هم ديگه قطعات مچ نشه.
بنابراين اگه بتونيم يه جمع بندي كلي داشته باشيم تا فردا , مخصوصا در مورد كارت گرافيك (ترسيدم بنويسم vga) و رم كه نميدونم كدوم يك بهتره خيلي خوب ميشه.
مثلا قصد دارم كارت گرافيك جي تي 1G 8600 ايسوس بخرم چون مادر بردم هم ايسوس هست ولي بعضي ها ميگن كه ايكس اف ايكس بهتره يا بعضي مارك هاي ديگر واز طرفي هم ايسوس رم 8600 ي كه يك گيگا بايت ظرفيت داشته باشه نداره كه يا بايد 8600 نگيرم يا 8600 جي تي اس بگيرم كه يك گيگي هم داره ولي خوب خيلي گرونتر ميشه و به بودجم نمي خوره.
مشكل ديگه اي كه دارم در انتخاب رم DDR2 (با اجازه از مدير) كه نميدونم اصولا رم هاي ژل خوب هستن يا رم هاي ocz( در مقايسه باهم) واگر در سيتم هاي مختلف فرق ميكنه در سيستم فرضي من كدوم يك بهتره , در واقع بهترين رم 4 گيگ(DDR2 (2×2 دوال چنل با اف اس بي 1066 ي كه بتونم بخرم چي هست ؟ من خودم تا حالا مدل بلك دراگون ژل رو ديدم و تا اونجاي كه مي دونم ocz رم 4 گيگ دوال 1066 نداره , لطفا يه كمكي كنيد و منو راهنماي كنيد.
ايشالا دست به خاكستر بزنيد رم و سي پي يو و مادربرد شه.
در ضمن منم همينو گفتم ديگه , گفتم وقتي سي پي يو 1333 هست رم من محدود نميشه به سي پي يو م و به قول شما حد اقلش اونه واگر من رم 1066 بندازم كار بيهوده اي نكردم و حروم نشده و در واقع از اختلاف بين رم 800 و رم 1066 استفاده بهينه شده.
سلام به همه دوستان عزیزم !!:20:
آقا این پردازنده دو هسته ای جدید اینتل و که بنام E-8200 و E-8400 معرفی شده رو چطور میبینید ؟؟؟
نسبت به E-6750 که من قصد خریدش رو داشتم چجوریه ؟؟ چقدر قویتره ؟؟ (( چند دهم گیگاهرتز ؟؟))
حافظه نهانش چجوریه ؟؟
برای سیستمی که قراره سنگین ترین کارش اجرای بازیهای خیلی سنگین با وضوح بالا (( مثل همین بازی crysis )) باشه لزومی داره که کیفیت اجرای بازی با قرار دادن مدل 8200 بجای همون 6750 بیشتر بشه یا اینکه اصلا تفاوتش به چشم نمیاد ؟؟؟
قیمت این دو مدل 8200 و 8400 الان تو بازار چجوریه ؟؟
ممنون میشم اگه یه توضیح بدید !!:11:
مسلما ايسوز برند خيلي خوبيه ولي قيمتش هم بالا است من هميشه اين رو ميگم (برند زياد مهم نيست هرچي ارزونتر بهتر) گرافيك قوي هم مخصوص بازي هست اگه بازي نميكنيد همين 8600GT بگيريد اين 8600GT با رم 512 و 1024ش DDR2 هست كه واسه بازي از 8600GT 256M DDR3 ضعيفتره اما رم بالاي اونها ممكنه بدرد كارهاي گرافيكي بخوره.نقل قول:
اما گرافيك بهتر ميخواي 9600GT 512m DDR3 رو بگير خوره بازي هست.
رم هم همينطور ژل خوبه كروشال خوبه كورسير خوبه يه مارك ارزون و معروف هم هست به اسم كينگ استون
حالا فرض كن 2 گيگ ژل باس 1066 خريدي حدود 130 تومن ميتونستي همين 2 گيگ رو كروشال باس 667 بخري 55 تومن 75 تومن كمتر(و يا حتي كينگ بگيري 40 تومن). مگه چقدر سرعت سيستمت ميره بالا. حالا فرض كن اين 75 تومن رو بزاري رو CPU و مثلا بجاي Q9300 پردازنده Q9450 (نميدون تو ايران امده يا نه) بخري يا واسه كسائي كه سيستم واسه بازي ميخوان اين پول رو بزارند روي كارت گرافيك، خب اين صددرصد پرفورمنس بهتري ميده.
واسه اينتل سرعت رم انقدر مهم نيست كه ارزش هزينه زياد رو داشته باشه.