الان چندتا کشور سربازی اجباری دارن
Printable View
الان چندتا کشور سربازی اجباری دارن
من کارایه بسیجمو کامل درست کردم که لازم نباشه آموزشی برم ولی یکی از دوستان میگفت شاید چون غیبت داری بهت تعلق نگیره
درسته؟
چه ربطی داره آخه اگه دوره تکمیلی بسیج رفتی کارت سبز رو میبری محل آموزشی نشان میدهی بعد از 4 تا 6 روز مرخصت میکنن الببته اگر سپاه بیفتی، ولی شاید کسر خدمت 2 ماه رو بهت ندننقل قول:
مثل برق گذشت انگار همین دیروز بود که به رفیقام زنگ میزدم باید موی سرو روز اول بزنم یا نه . خوب بودنقل قول:
دوستان خیلی شنیده ها در مورد سربازی درست نیست
مثلا میگن هرچی ازت پرسیدن بگو بلد نیستم یا مسولیت اصلا به عهده نگیر
ببین دوست عزیز مثلا شما موسیقی بلدی ازت پرسیدن بگو اره چون حداقلش اینه که نصف بقیه رژه میری
مثلا میگن ارشد اسایشگاه میشی بگو آره درسته مسولیت هایی داره ولی حداقلش اینه گروهبان نگهبان میشی و هفته ای یه بار نگهبانی میدی
یا اگه بری تو سلف نگهبانیت یک ذوم میشه
دوستان سربازی رو اصلا سخت نگیرید ارتش واقعا به مدرک و درجه احترام میذاره شاید تو نیرو انتظامی شما چه لیسانس په فوق لیسانس برید سرچهارراه و هیچ فرقی بینتون نباشه
ولی ارتش اینجوری نیست مثلا میگن طرف با فوق بالا برجک نگهبانی میده من خودم گشتی بودم دور کل دیوارای پادگان چرخیدم همشون یا زیر دیپلم بودن یا نهایتا فوق دیپلم
حتی ساعت ورود و خروج هم برای لیسانس و فوق لیسانس فرق داره
اگرهم امریه نگرفتید نگران نباشید من دیدم کسایی که با امریه تا ساعت 4 تو اداره ازشون حمالی میکشیدن ولی طرف فوق لیسانس مثلا مسول کتابخونه شده کلا خوابه ساعت دو هم میره خونه
دوره آموزشی هم خیلی زود میگذره فقط یکی رژه یکی نگهبانیش رو مخه
مخصوصا هوا داره سرد میشه خیلی ضد حاله حالا شاید برف بیاد رژه تعطیل بشه ولی نگهبانی سرجاشه
ارتش هم که قربونش برم برا درخت هم نگهبان میذاره واقعا خوشم میاد ارتش همه چیزش رو نظم و حساب کتابه ...حداقل خوبی که داره ادم نظمو یاد میگیره
من هتل 01 ام دیگه آخراشه اگه 01 افتادید خیالتون راحت روز اول که برید معمولا 4 روز مرخصی میدن که کچل کنید و لباساتونو درست کنید بعدش بیاید فقط نظافت که کمی غرورتون له بشه بعدش دیگه میشه هتل دو سه شب اول (البته بعد مرخصی) نگهتون میدارن بعد بچه ها تهران دیگه روز برگن و ساعت چهار میرن خونه
اونایی هم که فوق یا دکترن کلا وضایفشون کمتره
ولی بازم همه چیز تو سربازی روی شانستون میچرخه حالا رفتید میفهمید دقیقا این جمله یعنی چی
شرمنده خیلی شکاکم :n30:نقل قول:
همه بهم گفتن از همون فتح 5 برما ولی تو آدرس برگه هیچی ننوشته یه عکسم میزارم okey بدین همون فتح 5 هست خیالم راحت میشه :n28:
دمتون گرم
نقل قول:
محتوای مخفی: آدرس
نقل قول:
من دیدم کسایی که ماشین موزر اورده بودن. با 4 بزن آموزشی همه باید کچل کنن.
.نقل قول:
.
..
.
- - - Updated - - -
خود این یه شایعس .... فرمانده که کلا هفت میاد افسرای آموزشی هم شیش وارد پادگان میشن.... اونوقت فرمانده چجوری میخواد با لگد بکوبه تو در ساغت چهار و نیم:n10:
یه مقدار سختگیریه بیشتری داره نسبت به یسری جاها البته میگن فرماندش عوض شده وضع فرق کرده ولی از وضع همین الانش دقیق خبر ندارمنقل قول:
این 05 کرمان خیلی بده ؟؟؟
سلام دوستان
سپاه افتادم دوره تکمیلی هم دارم ایا روز اعزام باید کچل کنم یا نمیخواد؟
من نخوندم چی نوشتن ولی برای اینکه ذهن شما و دیگران روشن بشه مینویسم :نقل قول:
دوره آموزشی بستگی خیلی زیادی داره به اینکه کجا بیفتی و در همون پادگانی که افتادی کدوم گردان بیفتی !
بعضی از گردان ها فرمانده با سربازها رفتار دوستانه داره ولی بعضی گردان ها فرمانده سرباز را در حد سگ تحقیر میکنه.
اینکه در چه گردانی بیفتی کاملا به شانست بستگی داره و خواست خدا
مثلا بنده آموزشی 02 تهران بودم . یادم هست موقع تقسیم کردن همینطوری که قاتی پاتی نشسته بودیم به چند دسته تقسیم کردن و هر دسته ای شد یک گردان !
یعنی اگر مثلا چند متر اینطرف تر یا اون طرف تر ایستاده بودیم کاملا سرنوشتمون عوض می شد !
موقع تقسیم من خودم بدترین گردان افتادم زیر دست بدترین فرمانده که آوازه ی بد بودنش در تمام پادگان برای همه عیان بود .
این فرمانده این قدر بداخلاق و بد دهن بود که موقع تنبیه کردن افسران آموزشی را هم همراه ما تنبیه و تحقیر میکرد !
یعنی بیشتر مواقع بی انظباطی ماها را از چشم افسران آموزشی می دید و به همین خاطر افسرن آموزشی هم مثل ... ازش حساب میبردن !
در آموزشی تنبیه ها گروهی هست . یعنی اگر یک نفر بی انظباطی کنه همه با هم تنبیه میشن حتی مظلوم ترین و سر به زیر ترین سرباز .
فرمانده ما یادم هست یکبار به خاطر اطاعت نکردن یکی از سربازها ، زد تو گوشش پرتش کرد روی ریگ ها و با پوتین روی کمرش فشار میداد و میگفت سینه خیز برو ، هیکل درشتی داشت و صدای ضخیم و صورت سیاه .
از طرفی هم تعریف فرمانده های گردان های دیگر را از بچه های گردان های دیگه می شنیدیم !
فرمانده ی ما اینقدر بی وجدان بود که بعد از تمام شدن آموزشی و روز دادن امریه ها ، ما را 5 ساعت در آفتاب تابستون نگه داشت و ما از استرس داشتیم خفه می شدیم !
همه ی گردان ها ساعت 12 امریه هاشون را گرفتند رفتند دنبال زندگیشون ! ما تا ساعت 5 در پادگان بودیم !
آخر سر یکی از سرهنگ های پادگان اومد با فرمانده ی ما دعوا کرد ( جلوی ماها ) که چرا امریه این هارو نمیدی ؟
جلوی ما تهدیدش کرد و فرمانده ما مثل ... سرش را انداخته بود زیر !
یعنی تا لحظه ی آخر هم مارا عذاب داد و از آزار دادن لذت میبرد .
خاطره :
یکبار اعزام بودم به بیمارستان به خاطر بیماری در دوره آموزشی ، یادم هست وقتی برگشتم پادگان همه رفته بودن سر کلاس . به من گفت نمیخواد بیای سر کلاس . با دستمال تمام شیشه های آسایشگاه ها را پاک کن ، برگشتم دیدم شیشه ها لک داره پوستت را میکنم !
هر چی گشتم دستمالی پیدا نکردم ، یعنی نبود و در کل یکساعت وقت داشتم .
مجبور شدم زیرپوش نو را بکنم دستمال ! و ...
اصلا به این چیزها فکر نکنید ، سربازی تموم میشه میره و همه چیز به شانس شما ربط داره .
فقط اینکه با شرایط و محیط گلاویز نشید ، سخت بگیرید و بخواهید کنار نیائید ضرر می کنید .
اگر هم از نظر جسمانی ضعیف هستید ، قبل از رفتن به آموزشی به خودتون برسید و ورزش کنید .
موفق باشید همگی :n16:
بستگی داره توهین و بد دهنی رو چی معنی کنید!!نقل قول:
هستن کسایی که بهشون میگی خفه شو میاد میگه شخصیتم خورد شد و.....
اول اینکه منظور از بد دهنی چیه؟؟
فحش ناموسی؟؟
یا گاو و الاغ و... گفتن!!
دوما
اصولا بنده فکر نکنم اینجور چیزا شخصیت ادمه خورد کنه
چون شخصیت آدمی چیزیه که خود آدم میسازه
کسی که فحاشی میکنه و بد دهن هست و... خودش مشکل داره
آدمی که فحش میده ضعف شخصیتی داره
و واقعا هم همینطوره
شاید با فحش دادن آدم همون لحظه جلوی بقیه احساس ضایع شدن بهش دست بده
ولی اگه آدم کار اشتباهی نکنه اصولا فحشی هم نخواهد شنید
و اگه از کار اشتباه فحش بشنوم میزاره به حساب نفهم بودن طرف که بلد نیست درست برخورد کنه
و اگرم کارم رو درست انجام بدم و طرف فحش میده میزارم به حساب عقده،ای بودنش و باز شخصیت من نیست که خورد شده!!
شاید در لحظه اول آدم عصبی بشه
ولی اصولا آدمی نیستم این چیزا رو بروز بدم و یا بزارم به حساب بی شخصیت شدنم و خورد شدن شخصیتم
اگرم فحش بخورم سعی میکنم کارمو درست انجام بدم و اگه باز خوردم میزارم به حساب نفهم بودن طرف و فراموش میکنم
چون تو جامعه بدترش هست!!
و اینکه این چیزی از من کم نمیکنه
Sent from my D6502 using Tapatalk
بچه هایه کتاب میخوام معرفی کنم ک خیلی بدرد خدمتتون میخوره من که توی آموزشی میخوام ببرمش:n02:
کتاب «بیشعوری» اثر خاویر کرمنت، با ترجمهی محمود فرجامی شما را با خطرناکترین بیماری تاریخ بشریت یعنی «بیشعوری» آشنا میکند. این کتاب با زبانی طنزگونه به بررسی پدیدهی «بیشعوری» در دنیای امروز میپردازد. اگر یک راهنمای عملی ارزشمند برای شناخت و درمان این معضل بزرگ تاریخ بشریت و نحوه رفتار با مبتلایان به این بیماری میخواهید، در خواندن این کتاب درنگ نکنید.
نویسنده معتقد است بیشعورها، افرادی نابغه و باهوش هستند. نابغههایی خودخواه، مردمآزار و با اعتمادبهنفسی کاذب. این افراد با منفعتطلبیهای خود در نهایت به خود و افراد جامعه ضرر میرسانند. بیشعوری یک بیماری است و بیشعور یک بیمار. خاویر کرمنت در این کتاب این موضوع را بهخوبی مورد بحث قرار داده و با لحنی طنزگونه و ماجراهایی ساختگی، اما نزدیک به واقعیت زندگی، یکچیز را به ما گوشزد میکند، دنیا را بیماری مسری و خطرناک «بیشعوری» تهدید میکند و اگر الان به فکر چاره نباشیم، بیشعورها دنیا را نابود میکنند.
در بخشی از کتاب میخوانیم: «بیشتر بیشعورها را میتوان از روی رفتار تهاجمی و اخلاق قلدرمآبانهشان شناخت. اگر با گردنکلفتی و ترساندن دیگران نتوانند کارشان را به انجام رسانند، حقه سوار میکنند یا قانون و مقررات را طوری انگولک میکنند تا نتیجهاش به نفعشان شود. مثل تمام اعتیادها، مسالهی انکار در بیشعوری هم مسالهی مهمی است. آنها قبول نمیکنند که باید مسئولیتپذیر باشند و یا دستکم زیر حرفشان نزنند و حاضر به پذیرش اشکال و اشتباه در کارشان باشند.
بیشعوها کسانیاند که فکر میکنند قانون در رابطه با آنها تعریف و معین میشود و آنها تافتههای جدابافتهایاند که حق انجام هر کاری را که اراده کنند، دارند. بیشعوری مرض وقاحت و سوء استفاده از دیگران است. مشکل درمان بیشعوری آن است که آدم بیشعور معمولا قبول نمیکند، بیشعور است. اگر هم عاقبت قبول کند، باز هم تمایل دارد تقصیر آن را به گردن دیگران بیندازد.»
کتاب «بیشعوری» نوشته خاویر کرمنت با ترجمه محمود فرجامی و به همراه «قلم بیشعوری» از سوی انتشارات تیسا منتشر شده و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
بچه ها حتمن باید توی اون تاریخی ک گفتن با اتوبوس خود نظام وظیفه اعزام بشیم نمیشه خودمون بریم؟؟
بچه ها کتاب بیشعوری رو حتمن بخونید خیلی بدرد آموزشی میخوره اونور زیاد میبینید
کتاب «بیشعوری» اثر خاویر کرمنت، با ترجمهی محمود فرجامی شما را با خطرناکترین بیماری تاریخ بشریت یعنی «بیشعوری» آشنا میکند. این کتاب با زبانی طنزگونه به بررسی پدیدهی «بیشعوری» در دنیای امروز میپردازد. اگر یک راهنمای عملی ارزشمند برای شناخت و درمان این معضل بزرگ تاریخ بشریت و نحوه رفتار با مبتلایان به این بیماری میخواهید، در خواندن این کتاب درنگ نکنید.
نویسنده معتقد است بیشعورها، افرادی نابغه و باهوش هستند. نابغههایی خودخواه، مردمآزار و با اعتمادبهنفسی کاذب. این افراد با منفعتطلبیهای خود در نهایت به خود و افراد جامعه ضرر میرسانند. بیشعوری یک بیماری است و بیشعور یک بیمار. خاویر کرمنت در این کتاب این موضوع را بهخوبی مورد بحث قرار داده و با لحنی طنزگونه و ماجراهایی ساختگی، اما نزدیک به واقعیت زندگی، یکچیز را به ما گوشزد میکند، دنیا را بیماری مسری و خطرناک «بیشعوری» تهدید میکند و اگر الان به فکر چاره نباشیم، بیشعورها دنیا را نابود میکنند.
در بخشی از کتاب میخوانیم: «بیشتر بیشعورها را میتوان از روی رفتار تهاجمی و اخلاق قلدرمآبانهشان شناخت. اگر با گردنکلفتی و ترساندن دیگران نتوانند کارشان را به انجام رسانند، حقه سوار میکنند یا قانون و مقررات را طوری انگولک میکنند تا نتیجهاش به نفعشان شود. مثل تمام اعتیادها، مسالهی انکار در بیشعوری هم مسالهی مهمی است. آنها قبول نمیکنند که باید مسئولیتپذیر باشند و یا دستکم زیر حرفشان نزنند و حاضر به پذیرش اشکال و اشتباه در کارشان باشند.
بیشعوها کسانیاند که فکر میکنند قانون در رابطه با آنها تعریف و معین میشود و آنها تافتههای جدابافتهایاند که حق انجام هر کاری را که اراده کنند، دارند. بیشعوری مرض وقاحت و سوء استفاده از دیگران است. مشکل درمان بیشعوری آن است که آدم بیشعور معمولا قبول نمیکند، بیشعور است. اگر هم عاقبت قبول کند، باز هم تمایل دارد تقصیر آن را به گردن دیگران بیندازد.
اگر ادرس دقيق پادگان را داريد مى توانيد خودتان برويدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
به همین راحتی ها امریه نمیدهند،اگر به این راحتیا بود الان خیلی ها امریه بودند،چند درصد بنظرت امریه میگیرند،90%به پارتی طرف بستگی دارهنقل قول:
میدن یا نمیدنشو کار ندارمنقل قول:
دنبال امریه باش که دوسال توی هتل پنج ستاره باشی
با یه حقوق خوب
صب بری ظهر برگردی
Sent from my iPhone using Tapatalk
در چه حالتی به امریه کسری خدمت هم تعلق میگیره؟
من شنیده بودم امریه درون سازمانی باشه میشه، منظور از درون سازمانی چیه؟
سلام
دوستان کسی میدونه آدرس جدید مرکز آموزشی 02 تهران کجاست؟
ضمناً یه دوستی گفته بود میشه یلقوی نگرفت و مثلا توی ظروف یکبار مصرف غذا خورد، آیا این حرف صحت داره؟
گیر نمیدن؟ چون داداشم نایلون فریزر پاره میکرد میذاشت داخل یلقوی بهش میگفتن برش دار!!
راستی کسی از وضعیت هوای الان 02 خبر داره؟ اونجا برفی هست چجوریه؟من 1 دی اعزامم :دی
سلام دوستان 10/1 اعزامم از تهران لیسانس حقوق نیرو زمینی 04 بیرجند چجور جاییه؟
سلام دوستان 10/1 اعزامم از تهران لیسانس حقوق نیرو زمینی 04 بیرجند چجور جاییه؟
درودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطالعه بفرمایید.
هواش هم از تهران سرد تره لباس گرم حتما ببرید.
سلام بچه های مهندسی برق مخابرات توی ارتش توی چه رسته ای خدمت میکنن ؟؟؟
آقا زنده باشیدنقل قول:
خیلی ممنون، هر چی جستجو کردم نتونستم چیزی پیدا کنم!
البته یه جا خونده بودم باید از آزادی رفت ولی خب مطمئن نبودم آدرس جدید و درستی باشه...
خب من الان ترمینال تهرانپارس پیاده شدم باید BRT سوار بشم واسه میدان آزادی؟
لباس گرم چه چیزایی میشه برد؟
مرسی
با عرض سلام...نقل قول:
دوست محترم متاسفانه یا خوشبختانه همونطوری که دارید میگید شما در مرکز آموزش 01 تهران آموزشی رو سپری کردید... جایی که بیشتر به هتل شباهت داره تا پادگان آموزشی لطفا اگر راهنمایی میکنید حکم کلی ندید چون فرمایش های جناب عالی قابل تعمیم به همه مراکز آموزش رزم مقدماتی نیست... بنده دو سال و نیم پیش خدمتم رو تموم کردم هنوز در رنج و عذاب هستم که چرا توی آموزشی معاف از رزم نبودم... شما به صورت روز برگ میرفتید خونه ولی بعضا پیش میومد خانواده من دو ساعت معطل بشن تا بتونن من رو ملاقات کنن!! دو سه هفته ای یه بار مرخصی میدادن که اونم ناگهان مشکلی پیش میومد میگفتن مرخصی تعطیل... شما اگر ندیدی که سرباز لیسانس و فوق لیسانس پست بده کم نیستن سربازایی که متاهل هستن و مدرک دار ولی حتی مرخصی هم نمیدن بهشون... ولی رفیق خودم در حال حاضر سرباز نیروی انتظامی هست با فوق دیپلم از پزشک هم راحت تره...
در کل اگر که این طرح گواهینامه بدون پایان خدمت تصویب نهایی بشه عالی میشه چون به تبع بعدش میگن ادامه تحصیل هم پایان خدمت نمیخواد بعد هم پاسپورت دیگه پایان خدمت نمیخواد... و در آخر هم این تاپیک به خاطرات می پیوندد:دی
خیالت راحت عزیز،من مهراباد دارم خدمت میکنمنقل قول:
درودنقل قول:
خواهش میکنم
تهران پارس سوار BRT های آزادی بشید حدود 40 دقیقه راه هست ، آزادی پیاده شدید ، رو به رو در مترو صبح ها چون سرباز زیاده مستقیم به پادگان میبرن از ساعت 4.30 تا 5.30 اینطورا ، ولی دیرتر رفتی ، باید بری ماشین های شهریار رو سوار بشی بعد از شهریار به سمت پادگان بری. از تهران هم اتوبوس داره و هم سواری.
ار رباط کریم هم میتونی بری اگه یه زمان ماشین های شهریار نبودش ولی همیشه ماشین برای شهریار هست.
--
لباس گرم هم یه چیزی ببر که بتونی زیر لباس نظامی بپوشی چون تا پلیور و کفنی اینارو بدن یکی دو هفته ای طول میکشه.
ممنوننقل قول:
40 دقیقه راهه! مگه اتوبوس تندرو نیست؟
من بچه شهرستانم عادت ندارم به این مسافت ها :دی
از شهریار تا پادگان چقدر راهه؟
خب پس باید به فکر بلوزهای کاموایی باشم دیگه...دستکش هم میشه پوشید یا نه باید صبر کنیم دستکش های خودمونو بدن؟
از شرق تهران میرید غرب تهران :D تند رو نبود که داستان میشد :v کنار همون ایستگاه BRT باید بلیط الکترونیکی به مبلغ 1500 تومان دریافت کنید چون پول نقد قبول نمیکنند.نقل قول:
از شهریار 25 دقیقه تا جلوی پادگان زمان هست.
دستکش و کلاه رو فقط برای ارتش رو که بهتون میدن باید استفاده کنید ( البته جنس خوبی نداره :D) ولی شما ببر به صورت نا محسوس استفاده کن،همه چی بهتون میدن ولی یه خورده زمان بر هست مثلا دستکش و کلاه رو یادم آخرای هفته دوم دادن! درضمن کلاه رو نمیتونید تو ساعت آموزشی استفاده کتید ساعت 6 بعد از ظهر به بعد برای نگهبانی ها آزاد می شود.
آقا دم شما گرم، یه تنه جواب میدین :)نقل قول:
اوه که اینطور، من فکر میکردم آزادی مرکز باشه یا حداقل زیاد فصله نداشته باشه :دی
البته از آزادی هم باید برم شهریار، این چقدر زمان می بره؟
پس یه دستکش و کلاه بافتنی واسه خودم ببرم حداقل نگهبانی که میشه استفاده کرد...
راستی چیکار میشه کرد که خیلی نگهبانی ندم توی اون هوای سرد؟ منظورم اینه مثلا میتونم سلف رو تمیز کنم؟ یا چمیدونم هر کاری غیر از توالت شوری:n02:
والا نگهبانی که رو شاخشه ، مگه اینکه دمه منشی گروهان رو ببینی :D البته همه نگهبانی ها بیرون نیست یک الی دو نگهبانی بیرون آسایشگاه باشد الباقی داخل هست هوای سرد و زیاد احساس نمیکنید.نقل قول:
سرویس های بهداشتی رو نظافتشو به بچه های دیپلم و زیر دیپلم می دهند.
از آزادی تا شهریار هم تقریبا 30 35 دقیقه راه است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم قبل رفتن بخون اطلاعت اولیه رو داشته باشی.
دستكش و كلاه بايد فرم باشد اگر در نگهبانى از دستكش و كلاه متفرقه استفاده كنيد ممكن است مورد توبيخ افسر نگهبان يا سسله مراتب نگهبانى قرار بگيريدنقل قول:
نگهبانى به تعداد افراد داخل يگان مربوط است هر چه تعداد بيشتر بالطبع نگهبانى هم كمتر خواهد بود اما در برخى يگان ها افراد معاف از نگهبانى و نورى چشمى زياد است و بار نگهبانى ديگر افراد بيشتر مى شود
مرسینقل قول:
بیخیال دیگه هر چه بادا باد
ما دم کسی رو دیدن بلد نیستیم :دی
وبلاگ رو که امروز خوندم، اون 1 جوان رو هم چند روز پیش تموم کردم :دی
الان دیگه همه اطلاعات رو دارم با هم قاطی می کنم(شب امتحانه انگار :n31:)
راستی درجه لیسانس ها گروهبانیه یا نه اگه نمره خوبی بگیریم یا چمیدونم سرباز خوبی باشیم ستوان سه میدن؟!
خب یعنی من تا اینا استحقاقی ها رو بدن باید یخ بزنم؟نقل قول:
با اون کله کچلم و سرمایی بودنم؟ :دی
میدونم که قراره بهمون خوش نگذره ولی خب به هر حال ممکنه همون 2 شب اول منو نگهبانی بذارن، ها؟
تا هنگامى كه استحقاقى نگرفتين مشكلى نيست ، اما معمولا روز اول بعد از فرايند پذيرش استحقاقى ها را ميدننقل قول:
سلام دوستان
کسی راجع به امریه وزارت دفاع اطلاعی نداره؟ چون میگن باید تعهد 5 یا 6 سال خدمت کاری بدی.
جایی بدرد بخوری هست یا نه؟ ارزش داره یا جاهای دگ دنبال امریه باشم؟
توی دنیا چندتا کشور سربازی اجباری با این وضع دارن
کسی خبر نداره کی قراره سربازی از حالت اجباری دربیاد
Sent from my iPhone using Tapatalk