من واقعاً نمی دونم با این شرایط که دقیقاً مدرت بخش مارکتینگ پارس آنلاین به کاربرهاش گفته همینی که هست میخوای بخواه نمی خوای نخواه ملت چه اصراری دارن از یه شرکت سرویس بگیرند که هیچ احترام و حقی برای مشترک خودش قاعل نیست!نقل قول:
Printable View
من واقعاً نمی دونم با این شرایط که دقیقاً مدرت بخش مارکتینگ پارس آنلاین به کاربرهاش گفته همینی که هست میخوای بخواه نمی خوای نخواه ملت چه اصراری دارن از یه شرکت سرویس بگیرند که هیچ احترام و حقی برای مشترک خودش قاعل نیست!نقل قول:
من قبلا پارس داشتم خوب بود اما الان افتضاح صبا داشتم بد نبود مخابرات سرعتش خوب بود اما شارژارو یکی ئر میون میکشید کنار تازه 6 روزه اومدم پارس پچیکار کنم؟برم جا دیگه؟
صبانت میگن خوبه سرعت شبانش اسمیه تازه 12مگش هم شبانه دارهنقل قول:
دادا منم اگر تا 10 روز بعد از عید فطر درست شد که شد اگر نشد که هم خودم تخلیه می کنم و هم دیگران رو تحریک به تخلیه می کنم تا شرکت با زانو دراد !نقل قول:
شکایت ؟؟؟نقل قول:
از هر کدوم از بچه های تاپیک بپرسی میدونن که چندبار شکایت کردم و بعدش عکس ها رو گذاشتم !
فکرکنم شما فرقش نمی دونی :n09:نقل قول:
خوب وقتی بشه 256 کیلو بیت برای اینکه سرعت کیلو بایت در بیاد باید تقسیم بر 8 کنی که یعنی سرعتت با دانلود منیجر میشه 31 کلیو بایت سرعت سیستم و دانلود منیجر با بایت هست و سرعتی که اینا می فروشن یه بیت هست
موفق باشی:n02:
منم مثه بهنام صبانت 12 مگ 1ماهه ماهی 3 گیگ ترافیکو مید:n02:ه22800 با مالیات زیر 25 در می یاد
ببین داداش من خار اینا رو *اییدم ولی بازم سرویس رو درست نکردننقل قول:
مملکت ت*می به همین میگن
هر کی هر گو*ی بخواد می خوره !
آهااااااا به اصل داستان اشاره کردی مگه عرف محاسبه سرعت کیلوبایت هست که شما میگی حداکثر سرعت سرویس30کیلوبایت هست؟!نقل قول:
بعد من که مشکلی ندارم شما به من می پری! الان سرویس 6مگ دارم بین 500تا 700کیلوبیت دانلود می کنم (درساعات رایگان) اگر به قول شما و دوستمون شکایت هم به هیچچچچچ وجه جواب نمیده و سرکاریه چه اصراری هست که آدم روی یک isp کلید کنه؟!
منم میگم خدمتون با همون سایت 195 که از دید شما ناارآمد هست من با شاتل کاری کردم که جرات نداره سرعت سرویس منو از 500کیلوبیت در ساعات رایگان پایین تر بیاره! حالا شما اعتقادی ندارید و دوست دارید کمکان سرعت شبانتون روی 16 بمونه مختارید:n01:
من همین داستانو با آسیاتک داشتم تخلیه زدم دیدم گوش هیچکس بدهکار نیست ببینم اونها ضرر کردند یا من که دارم ماهیانه بالای 120تومن خرج اینترنت می کنم. وقتی مشترک براشون مهم نیست آدم تخلیه میزنه راحت! :n09:نقل قول:
:n04::n13:نقل قول:
شرمنده من به اندازه ایشون اطلاعات جامع در مورد دنیا و اشتراک گذاری ندارم
اما همینقدر میدونم سرعت میانگین کشور همسایه افغانستان از مایی که اکثرا تست داخلی در ساعات غیر رایگان میگرند بیشتر
دوستان ساعت 1به بعد اگر بیدار بودید تشریف بیارید من یه تست سرعت از سرویس 6مگ شاتل میزارم ببینید این شرکتهای اینترنت قابل اصلاح هستند یا نه هر چی اونها می گند ما باید بگیم چشم :n16:
من اخر نفهمیدمنقل قول:
یه بار میگی پارس بودم اون موقع میگفتی رفتم مخابرات الان میگی شاتل
مگه چند بار ادم سرویس عوض می کنه ! :n02:
من 2تا خط نت دارم یکی محل کار که مخابراته یکی هم خونه که شاتله! در ضمن من نگفتم پارس بودم گفتم آسیاتک بودم آشغال بود تخلیه زدم :n01:نقل قول:
وقتی isp آدم نیست آدم بمونه روی یه isp پولشو بریزه دور مثلا سرویس 2مگ گرفتی شما سرعت دانلودت بیاد روی 16 خوبه؟!
والا من چند ماه پیش خودم 8مگ شاتل داشتم.هر چی زور زدم شبانم رو درست کنن نشد!!نقل قول:
میگفتن سرعت شبانه طبق جیزی که تو سایت گفتیم بین 1مگ الی 3مگ میشه که اگر ضریب شیرینگ (همون محدودیت) بخواد اجرا بشه سرعت حداقل 16 باید باشه.....
حالا شما چطور تونستی درستش کنی و اونا قبول کردن برای من جای سواله!
بابا خودت 1 ماه پیش اومده بودی داشتی صحبت می کردی که پارس رو تخلیه کردم اومدم مخابرات !نقل قول:
صحبت هات تو تاپیک هست دیگه
اواتارت هم همون قدیمیه ! :n02::n02::n02::n02:
راستی رفیقنقل قول:
هنوز اون پارس رو داری ؟؟؟؟
یادمه چقدر سرعتت داغون بود !
الان ما هم مثله تو شدیم !
درکت می کینم رفیق ! :n02:
نه بابا.دو ماهه که از این خراب شده رفتم..هر چی زور زدم پهنای باند مرکز ما رو زیاد کنن نکردن!نقل قول:
اخرش هم رفتم در سامانه 195 شکایت کردم و 40 روز به سرویسم اضافه کردن براحتی! وپس از پیگیری های فراوان که دیدم فایده ای نداره پول ترافیک باقیماندم رو ازشون گرفتم و جمع اوری کردم....
چند وقت بعد هم از 195 یه خانم باهام تماس گرفت و پرسید که مشکل شما حل شد یا نه؟ منم گفتم خیر . اون هم ثبت کرد و گفت بای!:n02:
=============
یه چیزی خطاب به دوستانی که از پارس دارن و ناراضی هستن بگم که پارس بشدت از 195 میترسه! حتی حاظره پول سرویس شما رو بده ولی وجهش خراب نشه....پس اگر بنا به هر دلیل سرویستون مشکل داره ازشون شکایت کنید که شدیدا میترسن از سامانه 195!
الان از چه شرکتی هستی ؟؟؟؟نقل قول:
های وب.....نقل قول:
چه جور شرکتیه؟نقل قول:
خوبه ؟؟؟؟نقل قول:
راضی هستی ؟؟؟؟؟
مثلا اگه 512 داری 64 رو بهت میده ؟؟
منظورم اینه که اون سرعته اسمی ای رو که باید بده رو میده ؟؟؟؟
برای من که خوب بوده.چون در شهر و مرکز ما فعلا خلوته و مشکل انچنانی نداشته.نقل قول:
گر چه در ماه رمضون کمی مشکل داشته ولی ازش راضیم.
اره .نقل قول:
وظیفشه که حداقلش سرعت اسمی رو بده.
*البته همه چیز به مرکز مخابراتی ربط داره.
الان سرعتت چنده ؟؟؟نقل قول:
اونوقت سرعت دانلودت چی ؟؟؟
باید که اره برای پارس هم باید بود ولی بهت نمی داد !
خدا وکیلی وقتی الان و کل ساعت روز سرعت سرویس 2 مگ من زیر 120 کیلویابیت هست ... چه امیدی به شبانشه...
من و رفیقم با هم تو یه مرکزیم... 4 5 سال پیش با هم سرویس گرفتیم تو پارس... 3 ماه پیش که داشت تخلیه میزد گفت امیر پارس ر**ده از من نصیحت تو هم بکن بیا اینور (فن اوا) دیروز اومد خونمون سرعتمو که دید کلی فحش که بهم داد هیچی اخرشم مروری کرد بر این چند سال.... اول اوایل با 128 4 گیگ میگرفتم خدا وکیلی...الان با 2 مگ 1 گیگ هم نمیگیره... این سیاست پارس هست... حالا اون با فن اوا داره شبی 13 گیگ دانلود میزنه! من دارم برا سرعت قانونی خودم با کارشناساشون میجنگم.... پارس دیگه سیر شده...
هم دینامیت دارم و هم 1مگ.نقل قول:
با دینامیت حداکثر 920 در اکثر مواقع بهم میده.
خب حداقلش پارس جبران ضرر برام کرد و بهم پول ترافیک باقیمانده رو داد.
دوستت چه سرعتی داره؟
دانلودش چقدده؟
خیلی عالیییییییییییییییییییییی ییه کهنقل قول:
یعنی بیام ؟؟؟؟؟؟
فن آوا که سرعتاش اسمیه مثل مخابرات تازه 2مگش هم شبانه نداره فقط 1مگش دارهنقل قول:
اگه درست نشد همه تخلیه کنیم وجدانی ارزشش رو نداره هم پول بریزیم توی شکمشون و هم اعصابمون هر روز خورد بشه
قبل از این مخابرات بودم اومدن شبانه رو حذف کردن حدود 70 % از مشترک هاشون تخلیه زدن اصلا دیگه توی دفترشون پر بود تقاضای تخلیه الان هم به پیسی افتادن دوباره شبانه رو برگردوندن باید حالشون رو بگیریم
بعضی اپراتور ها میبندن صبح زنگ زدم یه ضعیفه جواب داد اصلا از 9 نیاورد به 4 :n08:نقل قول:
سلام بچه ها یه سوال من سرویس 5 مگ با شبانه رایگان گرفتم ....ولی بیشتر از 2 مگ سرعت نمیده چه روی 6 مگ بسته بودن که میگفتن مشکل از خططه و از 2 مگ بیشتر نمیشه و چه الان که روینقل قول:
3 مگ بستن بازم از 2 مگ بیشتر نمیشه سرعت یعنی از اکانتینگ محدودم کردند؟؟هر کاری میکنم بیشتر نمیشه ..شکایت کنم جواب میده؟؟الابته بگم که سرعت شب روزش 238 هست و نه کمتر میشه نه بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این پارس که صف پشتیبانیش تعداد افرادش زیاد میشه مشکل از خودشونه دیگه نه؟
الان مرکز جماران داره دوستم،قطع شده هر چیم زنگ میزنیم 30 نفر تو صفن!!!
یک دست که صدا نداره وقتی میشه چند تا صداش زیاد میشه !نقل قول:
الان اگر همه بزنن تخلیه شرکت ضرر زیاد می کنه !
ببین خودت الان ببین من اول داوطلب شدم رفتم شکایت کردم بعد عکسشم گذاشتم و همه رفتن شکایت زدن !
تازه الان شرکت یه ذره به خودش اومده !
بمن که گفت یا 4 یا 9 چیزی دیگه نداریم ولی باید بشه دست خودشونهنقل قول:
درسته این روش بیشتر از هر روش دیگری جواب میده البته دوباره شروع کرده به حذف کردن نامحدودا رو که دوباره حذف کرد الان کم کم داره شبانه رو هم دوباره حذف میکنهنقل قول:
30 نفر میدونی یعنی چی ؟؟؟؟نقل قول:
یعنی 1 ساعت و نیم
نصف شب که 3 ساعت :n02:
اصن از کجا معلوم که خودشون مخصوصا این کار رو نمی کنن ؟؟؟؟؟
اصن شاید مخصوصا این کار رو می کنن که تو از زنگ زدنت صرف نظر کنی !
دوستان اینم از قولی که بنده داده بودم سرعت رایگان خط شاتل در ساعات رایگان (سرویس 6مگ):
اگر خواستید ار اسپید تست هم تست میزارم براتون:
خودتون قضاوت کنید واقعاً پارس آنلاین داره به شما سرویس میده یا خیلی خیلی ببخشید عذر می خوام از همه دهنتونو... میکنه: امیدوارم سرعت شما هم درست بشه:
آره از اکانتینگه اگر استان خوزستانی تا چند وقت دیگه سرعتش اسمی میشه یعنی شب و روز 5مگ البته احتمال زیاد شبانشو حذف کنننقل قول:
فعلا سرعتش تو ibs رو 2مگ ست شده
وجدانی همه به فکر تخلیه هستن...نقل قول:
کثافت کاری در چه حد؟ اینم جواب اخرین شکایت من!
این جواب جوابی هست که سایت 195 پس از دادگاه:n08:تجدید نظر به من داده... بازم بگید شکایت.... اینا همشون دستشون تو یه کاسست... از یه اخور میخورن... بی ش. رفا دین و ایمان ندارن که....
کاری به بقیه قانون ها و وضعیتمون در بقیه مسایل جامعه ندارم ......ولی
جایی زندگی میکنیم که قانون بخش فناوری اطلاعات کشور و ارتباطات
به نفع اپراتور و سرویس دهنده وضع میشه و هیچ حقی برای کابر در نظر گرفته نمیشه... نمونه بارزش هم تو بخش اپراتور های موبایل و اینترنتشونه! کیلوبایتی فقط 1 ریال... وقتی یک سایت 3 مگ باشه باید 300 تومن ناقایل فقط برای باز کردن سایت ریخت تو گرده اینا.... چرا؟ چون فناوری روز دنیا هست!!! بلانسبت 3G دادن بیرون اونوقت تعرفه 128 تا 1 مگ دارن به خورد کاربر میدن... مهمترین بخششو هم که غیر فعال کردن... تماس تصویری....
در بخش اینترنت هم میبینید که میگن سرعت 2 مگابیت باید در اصل 32 کیلو باشه! و اگه بیشتر بهتون میدیم نشانه سخاوت ماست و اگه بیشتر هم نیست به درک
انتخابها هم که محدود هست... چرا؟ چون زیرساخت فقط احازه ورود پهنای باند داره و نمیتونه رقابتی بشه .....
بازم چرا؟ چون فکر سودشونن...