دوستان سایت پارس آنلاین برای من بالا نمیاد؟
چکار کنم؟
Printable View
دوستان سایت پارس آنلاین برای من بالا نمیاد؟
چکار کنم؟
میخوام بیام پارس انلاین
دوستانی که مخالفن به جز مخابرات یه شرکت به من معرفی کنن که با ماهی 8..9 تومن میشه شبی حدود 1 گیگ دانلود کرد
هیچ شرکتی وجود نداره!
اسیاتک هستم با سرویس 1 مگ و 2 مگ میشه شبی 4 گیگ دانلود کرد ولی ماهی 30 تومن پولشه بخاطر ارزون بودن پارس میخوام اسیاتک رو ترک کنم
برای اولین بار چه سرویسی از پارس انلاین بگیرم بهتره؟
همونجا بمون و 4 گیگ رو دانلود کن که 30 تومن ارزونهنقل قول:
به نظرم من هم همون اسیاتک بموننقل قول:
راستی یک سوالی ازت داشتم الان پینگ شما با اسیاتک حدود چنده!!! برای مقایسه با پارس انلاین میخوام:31:
والا به نظر من بده ولی تا یکی دو شب پیش 1800 دانلود میکرد حالا تقریبا 2 ماه وقت دارم اگر درست شد که میمونیم ( فکر نمیکنم درست بشه ) اگر بخواد همینجوری بمونه میرم یه جای دیگهنقل قول:
داداش همون 4 گیگ رو بچسب که تا دیشب با 1 مگ ، 2300 مگ دانلود کردم ....در ضمن بین ISP ها آسیا تعرفه هاش خیلی ارزونه...نقل قول:
30 تومن واسه شما ارزونهنقل قول:
میخوام بیام پارس آنلاین میخوام بیام پارس آنلاین میخوام بیام پارس آنلاین میخوام بیام پارس آنلاین :21:
قول میدم زیاد دانلود نکنم :31:
در حالت عادی 300 تا 400 بعضی اوقات تا1000 در بهترین حالت 280نقل قول:
حالا برای اولین بار چه سرویسی بگیرم از پارس انلاین برای داون استریمو اینجور چیزا میگم
من میخوام بیام آسیاتک اون وقت تو میخوای بیای پارس؟ دو روز دیگه نیای اینجا فحش بدی ها. نگی نگفتیم :31:نقل قول:
آسیاتک خیلی خوبه همتون برید اونجا :33:
خلوت شه اینجا ما بیایم :38:
داخل برنامه IDM تیک خاموش شدن کامپیوتر رو گزاشتم.دیروز همینطور کامپیوترم خاموش شدنقل قول:
مسئله شلوغی یا خلوتی نیست...(هست ها... ولی نه اونجور:31:)نقل قول:
مسئله دزدیه عزیز من ..دزدی:13: