اگه توی روز نمیشه وب گردی کرد و سایت باز نمیشه اصلا طرفش نمیام :n01: تاحالا کسیو ندیدم از مخابرات راضی بوده باشه :n11:
Printable View
اگه توی روز نمیشه وب گردی کرد و سایت باز نمیشه اصلا طرفش نمیام :n01: تاحالا کسیو ندیدم از مخابرات راضی بوده باشه :n11:
آقا کسی دیگه سرویس 2 مگ مخابرات نداره ؟ سرعت دانلود روزانه و شبانه چنده ؟ :n15:
من ۲ مگ دارم ولی خطم فیبرنوریه، روز و شب حدود ۱.۵ مگ هستنقل قول:
:n04: !!!!!!! :n04:نقل قول:
من خطم فیبر نوری نیست و میخوام مخابرات 2 مگ بگیرم
به نظرت خوبه ؟ سرعت بازکردن صفحات چطوره ؟ پینگ ؟
من میخوام دانلود شبانه از 250 کمتر نشه
من مجبورم تحمل کنم، چون گزینه دیگه ای ندارم. قبل از این همین ۲مگ را روی وایمکس داشتم دست کم ۱۵ تومن هزینه بیشتر میدادم. فعلا بزرگترین مشکل من همین باز کردن صفحه است که سه بار باز نمیکنه یه بار باز میکنه اینش روی اعصابه.نقل قول:
فکرکنم سرعت مخابرات روی خط فیبر نوری بهترهنقل قول:
مثلا من الان خطم معمولیه و نویز داره واسه همین مشکل دارم و اگه سرعت هم بالا بره کیفیت خط اجازه نمیده
خونه جدید میریم نمیدونم خطش چجوری باشه اگه فیبر نوری بود که مجبورم مخابرات بگیرم اگه نبود به نظرتون چه سرویسی بگیرم ؟
اینطور که شما میگی وبگردی خیلی سخته و واقعا اعصاب آدم خورد میشه با مخابرات :n03:
منظورش 1.5 مگابیته فکر کنم :n02:نقل قول:
بله من 2 مگ کمپین هم دارم.سرعت شبانش بستگی به این داره که خطتون رو روی چند میببندن.احتمالا 2 مگابیت یا 3 مگابیت که میشه 256 یا 340 کیلوبایتنقل قول:
کلا با هیچ کدوم از سرویس های مخابرات نمیشه وب گردی کرد
اینم وضعیت الان :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ۱.۵مگابیت هستش. یعنی در حدود ۲۰۰ کیلو بایت.نقل قول:
من دو محل بودم هردوجاش فیبرنوری بود محل اول سرعتی که توی مودم میزد تا 21 مگابیت بود اینجایی هم که الان هستم سرعت را تا ۲۸ مگابیت میزنه ولی چه فایده پورت روی ۲ مگابیت بسته شده.نقل قول:
:n08:نقل قول:
آقا خیلی ممنون :n12: من مخابرات نمیام :n02: