سلام دوستان
کسی ورژن قدیمی مودمهای 130 رو نداره؟از وقتی آپگرید کردم حس میکنم مصرفش بیشتر شده.کسی این مشکل رو نداره؟فایلش رو اگه کسی داره ممنون میشم بذاره.
Printable View
سلام دوستان
کسی ورژن قدیمی مودمهای 130 رو نداره؟از وقتی آپگرید کردم حس میکنم مصرفش بیشتر شده.کسی این مشکل رو نداره؟فایلش رو اگه کسی داره ممنون میشم بذاره.
باز برای شما خوبه برای من هر 2 یا 3 دقیقه اینطور میشه...نقل قول:
در اصل قطع نمی شه آی پی عوض میشه تا بتونن توی دانلود شما در ساعات رایگان اختلال ایجاد کنن...
آی پی هم عوض بشه یه چیزی حدود 30 تا 40 ثانیه طول میکشه تا مودم خودش رو با آی پی جدید کانفیگ کنه...
خلاصه مسلمونی رو به حد اعلا رسوندن...
================================================== ==================
پ.ن.
اون موقع که دلار 1000 تومن بود اینا از سرویسها میدزدیدن. حالا که قیمت چند برابر شده دیگه خدا به همهمون رحم کنه.
خیلی ممنوننقل قول:
حداقل خیالم راحت شد که مودمم خراب نشده
ول آخه الان که ساعت 10 صبحه دیگه چرا؟ الان که رایگان نیست اما باز قطع و وصل میشه البته کمتر
آقا اینجا ایرانه وقتی میبینن صدامون در نمیاد تست میکنن ببنن آستانهی تحملمون تا کجاست...نقل قول:
درسته...
تو تايم شبانه قطعي خيلي زياد شده
خيلي....
رسما ايرانسل فهميده داره ضرر ميكنه
يه جورايي داسته سرعت و دانلود رو كنترل ميكنه...
نقل قول:
آخه من الان ساعت 2:30 بعد از ظهر هم قطعی مکرر دارم پس فکر نمیکنم فقط به خاطر شبانه باشه،
چراغ مودم با اینکه 5 تا روشنه، یهو شروع میکنه چشمک زدن برای 15 20 ثانیه اینترنت قطعه تا مجدد وصل بشه
البته کسی که فقط وبگردی کنه یا دانلود مستقیم بگذاره و پیگیر نباشه چندان متوجه نمیشه چون دانلود چند لحظه قطع میشه بعد ادامه پیدا میکنه با منیجر
مسنجر برای 10 15 ثانیه خاموش میشه و بعد دوباره روشن میشه
اینجوری اصلا نمیشه چیز پی ان استفاده کرد ، یا فایل هایی که قابلیت resume ندارن دانلود کرد و یا با cpanel کار کرد (وسط سیو یهو قطع میشه یا آی پی عوض میشه)
مودم شما چیه؟ اگه شما هم FBR 105 دارید شاید بحث آپدیت هست و مشکل فقط برای ماست؟
بچه ها من اکانت دوستمو میخوام بندازم رو مودم خودم
یادم نی چطوری بود
شناسه و پسوردشو دارم
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
عزیز منم طرح دائمی رو دارم با مودم BM632 چند روزه بد رو اعصابه قطع شدن همین الان هم چند بار قطع شدم ایرانسل هم داره مثل شرکتای دیگه کیفیت رو از دست میده انتن کامل رو دارم اما قطع زیاد میشمنقل قول:
سرور تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور باکو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهراً دوستان از قطعی و افت سرعت شکایت میکنند ولی خودم که 512 نامحدود با مودم outdoor دارم مشکلی ندارم ، نه قطع و وصلی و نه افت سرعت . گیرندگی مودم هم در حداقل هست . ولی سرعت لود صفحات در صورت استفاده از قند شکن حداکثر میشه .
دوستان ایرانسل شبانه داره یا نه؟؟؟؟