یعنی چه شما عکسها را حتمادیدی فارسی بودنند. ببین من امروز آیکونهای مختلف سینمای خانگیم را عوض میکنم ببینم کدام تو نمایش زیر نویس تاثیر گذار استنقل قول:
Printable View
یعنی چه شما عکسها را حتمادیدی فارسی بودنند. ببین من امروز آیکونهای مختلف سینمای خانگیم را عوض میکنم ببینم کدام تو نمایش زیر نویس تاثیر گذار استنقل قول:
سلامنقل قول:
با آپلود سنتر كار كردم اما نميدنم چرا فايل tex را پشتيباني نمكنه. بهر حال برات ايميل كردم. لطفا نتجه رو بهم بگو.
با عرض پوزش از تمام دوستان:n03:
من یک چیز را دقت نکردم انهم اینکه دستگاه من 717 است نه 727 شاید فرمتهایی که در زیرنویس پشتیبانی میکنند تفاوت داشته باشد. من صفحه فرمتهایی زیرنویس که در دفترچه این مدل ساپورت میکند را Scan کرده ارسال مینمایم ببینید با مدل 727 یکی است یا متفاوته.البته تا اونجا که من میدانم تفاوت این دو مدل در جنسFrameبلند گوها میباشد
717 و 414 با اینکاری که گفتید مشکلش حل می شه ولی 727 باید تبدیل به SUB بشه که من نتیجه درستی نگرفتم ازش و بی خیالش شدم. (فکر کنم PDF دفترچه 717 را داشته باشم فقط بلندگو ها نیست مدل پلیر هم متفاوت هست)نقل قول:
دریافت و تست شد نتیجه (اول فارسی ها را نشان نمی داد فقط انگلیسی و علایم یک بار ریست تو دیفالت کردم اینجور شد)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی به فرمتهای دیگر مثل unicode هم تبدیل کردی جواب نمیدهد؟دفترچه راهنمای این مدل727 را کجا میشود دانلود کرد .شاید باهم فکری بتوان مشکلش را حل کردنقل قول:
به دو نوع یونیکد تغییر دادم تاثیری نداشت. به SUB هم که گفتم نصف نیمه جواب داد.نقل قول:
از سایت خود پایونیر:
کد:http://docs.pioneer.eu/Manuals/BCS_727_72_BD121W_EU0B3_En_manual/GetPDF.ashx
سلام
من سینما خانگی از بانه خریدم
مدلش e970w هست دوتا یلندگو وایرلس داره
و روی سابش هم فلش می خوره
تلویزیونم هم مدلش سونی nx720 هست
تمام بلندگوها هم به ساب وصل میشه
و اما مشکل :
وقتی فلش به ساب وصل می کنم صدا از تمام بلندگو ها شنیده میشه
ولی هیچ جوری نمی تونم پخش کننده سینما خانگی رو به ساب وصل کنم
پشت پخش کننده سینما فقط یک پورت شبکه یک پورت hdmi و یک پورت که زیرش نوشته coaxial ( یا همچین چیزی) و یک پورت optical وجود داره و دیگه هیچی نیست ( من اغلب پخش کننده هایی که دیدم بلندگوها مستقیما به پشت پخش کننده وصل میشد)
وقتی پخش کننده رو با کابل hdmi به تلویزیون وصل میکنم صدا و تصویر از تلویزیون پخش میشه ( البته bravia sync کار نمیکنه )
حالا مشکلم اینه که چجوری پخش کننده رو به ساب وصل کنم که صدا از بلندگو های سینما خانگی در بیاد ؟؟
ممنون میشم یکی راهنماییم کنه
راستش فکر میکنم سینما خانگی که خریدم اصلی نیست
ب
این عکس پشت دستگاه:نقل قول:
فلش را به ساب وصل می کنید؟ فلش که باید به پلیر وصل شود در جلوی دستگاه سمت راست:
سلام.نقل قول:
این شرایطی که شما اعلام می کنید مربوط به مدل اصلی سونی نیست.
این آدرس eRRORمیدهنقل قول: