می گم خوب خوش سلیقه ای ها:31:نقل قول:
ولی باید کاربرد مشخص بشه تا بشه جواب داد
می گم خوب خوش سلیقه ای ها:31:نقل قول:
ولی باید کاربرد مشخص بشه تا بشه جواب داد
دوربینای موبایل پردازشگر تصویر خوبی ندارن واسه همینه که عکسا کیفیتش اونجوریهنقل قول:
من تو این رنج اطلاعاتی ندارم وای canon SX130 خوبه
استادان یکی جواب بده .... من تازه کارمنقل قول:
دوربین FOGI FILM S2500 چطوره ؟؟؟؟
fz40 كامپكته؟نقل قول:
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
g12 كه زوم اپتيكش 5 هستنقل قول:
آيا اين دليل ضعف دوربين نيست؟
دوستان کمک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من یه دوربین میخواستم تا 250 تومن برای استفاده خانواده و مسافرت.کیفیت عکس و فیلم برداریش خوب باشه و توی نور کم هم خوب عکس بگیره.
جوری باشه که وقتی میخوایم چاپش کنیم کبفبت عکس خوب باشه . نه مثل موبایل N8
دوربین موبایل N8 هم 12 مگاپیکسل هست . ممنون میشم زود جواب بدین
معمولا به دوربین هایی مثل FZ40 میگن SLR Like نه Compact. تو ویکیپدیا دوربین های کامپکت رو معادل Point and Shot فرض کردهنقل قول:
ولی در عین حال چون لنزش توی بدنه جمع میشه و یه جورایی جمع و جوره شاید بشه بهش کامپکت هم گفت.تا نظر شما چی باشه :31: شما ببین اندازش خوبه یا نه
در مورد Panasonic LX5 و Canon G12 و ... این دوربین ها سنسور بزرگی دارند تا کیفیت عکس رو بالا ببرند و چون بدنه کوچکی دارند مجبورند کم تر زوم کنند .اگه بخوان زومشون بالا باشه مجبورند قطر لنز رو هم بالا ببرند که تو بدنه کوچیک جا نمیشه :20:
نقل قول:
ممنون نظر لطفته غریبه
....
یعنی یکی تو این هشتصد و هفتاد و اندی صفحه متخصص پیدا نشد یه جواب تیز و دندان شکن بهم بده ؟
عرض ادب
میخواستم نظرتون را در مورد دوربین عکاسی کامپکت سونی مدل wx1 بدونم؟
و اینکه تو این رنج قیمت 360 تومان خودتون پیشنهادی دارید؟
شما اول بگو چه جور دوربینی می خوای رفیق :)نقل قول:
هر دوربینی خوبی ها و بدی های خودشو داره.شاید دوربینی که برای من خیلی خوبه برای شما اصلا مناسب نیاشه
SX130 اما با این پول انتظارتون رو باید پایین بیاریدنقل قول:
بدون شک sx230 اما مگه اومده ؟؟؟نقل قول:
درسته من اشتباه کردم :46:نقل قول:
سونی نه :13:نقل قول:
شما SX210 رو بخرید حالشو ببرید :31: