تا جاییکه من میدونم یوزرنیم پسورد فقط برای موقعی هست که حساب کاربریتون رو چک میکنید ، اینترنت رو شارژ میکنید و... پشتیبان درست گفته نمیشه .نقل قول:
Printable View
تا جاییکه من میدونم یوزرنیم پسورد فقط برای موقعی هست که حساب کاربریتون رو چک میکنید ، اینترنت رو شارژ میکنید و... پشتیبان درست گفته نمیشه .نقل قول:
ديگه تمام شد! اين برنامه ادامه داره و ما ايراني ها دوباره خيلي سريع به همه چيز عادت مي كنيم.
بله ، ایشون دست خودشون نیست عادت به دروغگویی دارن این کار امکان پذیر هست ... یوزر پس رو رو مودم ست میکنید و ...نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی گفت فقط یوز و پاسی که خودمون دادیم میتونید استفاده کنید ولی بنظرم میخواست منو بپیچونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کمال احترام ولی بازم مطمئن هستم اشتباه میکنید هیچ ربطی به هم ندارن اینا. مثلاً ایرانت و شبدیز چه ربطی به شاتل دارن؟! اون 1400 هم خیلی غیر طبیعی بوده و احتمالاً دانلودی چیزی موقع پینگ گرفتن میشده. فکر کنم اطلاعتتون توی این زمینه ناصحیح هست دوست عزیز کمی تحقیق کنید اگر به جایی نرسیدید من میتونم مجدد براتون توضیح بدم. مثلاً سایت خود من روی یه هاست در آمریکا هست و پینگش هم هیچ تغییر نکرده. آخه من سایتم رو باز میکنم به سرور هاستم در آمریکا وصل میشم یا سرور ایرانت یا شبدیز؟ اصلاً باز کردن سایت من چه ربطی داره به اسپید تست؟!نقل قول:
:11:
من صفحه قبل نوشتم که قانع شدم دیگه!
بهتره پاشی بری . اینجوری ممکنه خیلی لفتش بدن.نقل قول:
بهتره یک یا دو بار بری و هرجور شده نامه تخلیه رو ازشون بگیری تا با خیال راحت نامه رو ببری ISP دیگه و از اونجا سریع بتونی دوباره سرویس بگیری.
دمت گرم آخه چقد اینا ...تشریف دارند من سرویسم 128 اکو لایته بستند رو 1 مگ تا فرت فرت ترافیکه تمومه شه این ماه 3 گیگ ترافیک خریدم چرا ترافیکم مثه کره آب میشه:31:
صبر کن منم با این یوزر پاس اینقد دانلود شبانه کنم ...... اگه دانلوده زیره 10 نکنند :13:
میبایست شبانه 60 تا دانلود بدند راستی تو چه ساعاتی از شبانه دانلود کنم بهتره ساعت 3 تا 7 خوبه؟
سوال دیگه من مودمم تی پی لینکه 8811 هست تنظیمات پی پی او ای مودم اینجاست دیگه یوزر و پاس و سرویس نام را شاتل بنویسم یا نیازی نیست
PPP Username: PPP Password: PPPoE Service Name: Authentication Method:
MTU [512-1500] :
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
آقایون ایشون صحیح میگن؟نقل قول:
آره دیگه البته برا یک عده خوبه ...نقل قول:
دمت گرم آخه چقد اینا ...تشریف دارند من سرویسم 128 اکو لایته بستند رو 1 مگ تا فرت فرت ترافیکه تمومه شه این ماه 3 گیگ ترافیک خریدم چرا ترافیکم مثه کره آب میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کن مدیریت کنی شبی بیش از 300 نره ، من اوایل سرویسم یادمه آخرش 200 بود همیشه سرعتم رو 60 بود بعدا که یکم بیشتر دانلود کردم صفر شد سرعتم .نقل قول:
صبر کن منم با این یوزر پاس اینقد دانلود شبانه کنم ...... اگه دانلوده زیره 10 نکنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت دیدی بالا 50 هست شروع کن :دینقل قول:
میبایست شبانه 60 تا دانلود بدند راستی تو چه ساعاتی از شبانه دانلود کنم بهتره ساعت 3 تا 7 خوبه؟
با مودمت کار نکردم ، ولی باید فیکس تنظیماتی که برا دوستت انجام شده رو انجام بدی ، البته قراردادتون رو نگاه کنید که بعدا بهتون گیر ندن .
خیر همونطور که گفتم این یوزر و پس برا اتصال هم هست ، شما برید تو پنلتون رمز رو عوض کنید ببینید کانکت میشه مودم ! ( میبینید نمیشه )نقل قول:
آقایون ایشون صحیح میگن؟
من تقریبا قانع شدم.. فقط یه سوالی برام مونده که ربطی به این بحث هم نداره زیاد..نقل قول:
شما از طریق یک isp به سایتتون که روی یک هاست در امریکاست وصل میشید، این isp که مثلا شاتله ، مستقیم به امریکا و اروپا وصل میشه یا بین راه به یک سرور دیگه وصل میشه بعد به امریکا و اروپا؟
نقل قول:
نسبت به سرعتی که گرفتی خیلی دانلود نکردی که ...
من 128 اکو دارم ماهیانه خودم رو که نگاه کردم 26 - 27 گیگ دانلود کردم
حالا شما که 2 مگ داری چیزی به نسبت دانلود نکردی که
با این سرعت افتضاح یک به بعد شما چطوری اینقدر دانلود میکنید ؟!!!!!!!! اگه اکو هستید که روز بخواهین دانلود کنید خدااا تومن باید پول پرداخت کنید بابت گیگ اضافه، شب هم که تکلیفش معلومه!
نکنه اینجا هم پارتی بازیه؟
آقا یه مطلبی که موند اینه که فرمودید قرار داد
اگه من از یوزر کار بر دیگه ای از خط خودم استفاده کنم آیا این خلافه ؟
اگه خلافه شرکت میاید چیکار میکنه>
شدنیش میشه استفاده کردنقل قول:
ولی اگه بفهمند ... :18:
درسته من متوجه نشدم شما نوشتید قانع شده بودید. ببخشید.نقل قول:
اینو دقیق نمیدونم و اطلاعات غلط نمیدم ولی به نظرم دیگه وقتی درخواست شما به فیبرهای نوری سراسری رسید درخواست شما با سرعت نور برسه به ISP سرور و سپس سرور و جوابش هم با سرعت نور برگرده همون 200-300 میلی ثانیه میشه این زمان و اگه این وسط قرار باشه اطلاعات به جای دیگه هم برسه سرعت و امنیت کجا میره؟ بازم میگم در این مورد نه چیزی خوندم نه چیزی شنیدم و برداشت خودم هست اگه کسی دقیق میدونه تأیید یا رد کنه لطفاً.نقل قول:
تو پست قبلی هم گفتم ، شما یک نگاهی به قراردادت بنداز اگر چیزی ننوشته باشه کاری نمیتونند بکنند ، کلا زمانی پیگیری میکنند که شاکی داشته باشه اکانت ، برا مثال اکانت یکی -- بشه و شکایت کنه تازه اون موقع هم کاری نمیکنند . میگن پسوردتو عوض کن ، اگر بره دادگاه شکایت کنه رسیدگی میشه که اونم شما با رضایت دوستت داری استفاده میکنی به کسی ربطی نداره ، مگر ! مگر اینکه تو قرارداد به صراحت اومده باشه که این کار خلافه ... ( اگر این بند وجود نداره از این به بعد به قرارداد ها اضافه میشه چون بـــوقـــدوران شاتل این تایپیک رو میخونند ) .
بله بحث pop ، فیبر نوری ، back bone و روتر .... همه اینها رو توی درس شبکه و مبانی اینترنت خوندم .. ولی دلم میخواد دقیق بدونم که یک isp مثل شاتل به چه سروری متصل میشه درسته نقل و انتقال داده ها در کسری از ثانیه هست ولی خب نزدیک و دور بودن سرور هایی که شاتل بهشون وصل میشه روی سرعت تاثیر داره ..( درضمن امنیت هم حفظ میشه ).. اما درمورد میزان سرعت من که توی نت هم سرچ کردم زیاد چیزی دستگیرم نشد ولی فکر کنم نرم افزار خاصی هست که انتقال داده از سیستم ما تا سرور ( مقصد ) رو trace میکنه. شاید دستوری هم باشه توی کامند...نقل قول:
-----------------
دستور رو یادم اومد tracert هست.. الان من یه بار امتحان کردم lمسیر اینطوری بود : تهران - کردستان - انگلیس - امریکا
خوب من زیاد دانلود نمیکنمنقل قول:
نسبت به سرعتی که گرفتی خیلی دانلود نکردی که ...
من 128 اکو دارم ماهیانه خودم رو که نگاه کردم 26 - 27 گیگ دانلود کردم
حالا شما که 2 مگ داری چیزی به نسبت دانلود نکردی که
:20:نقل قول:
با این سرعت افتضاح یک به بعد شما چطوری اینقدر دانلود میکنید ؟!!!!!!!! اگه اکو هستید که روز بخواهین دانلود کنید خدااا تومن باید پول پرداخت کنید بابت گیگ اضافه، شب هم که تکلیفش معلومه!
نکنه اینجا هم پارتی بازیه؟
همه ما رو دوست دارن خوب! شایدم یکم رفتیم تو جلد سازمانی فکر کردن از خودشون هستیم!
بچه ها دعوا رو بزارید کنار ودعا کنید این شرکت های isp عقلشون برگرده سر جاش
همچنان محدود..........
---------- Post added at 02:42 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------
دیشب سرعت این قدر افتضاج بود که هییییییییچ کاری نمیشد کرد از سر ناچاری گفتم برم با مسئولین فنی چت کنم حوصلم سر نره !!!! رفتم به طرف گفتم از سرویس دهی خوبتون میخوام تشکر کنم !! طرف گرفته بود ؛ میگفت خواهش میکنم شما لطف دارید!!!گفتم من نفر اولم که تشکر میکنم درسته؟!؟!؟میگفت نه همه مثل شما راضی هستند و تشکر میکنن ؛ گفتم یعنی این وقت شب وقتشون رو گذاشتن تشکر کنن؟!؟ گفت بله!! تعدادشون هم!!! زیاده!!!!گفتم چند وقته سرعت خیلی بهتر از قبل شده مگه تجهیزات رو ارتقا دادین؟!؟!؟ گفت بله!!! ما به فکر رضایتمندی مشتریان هستیم!!!گفتم واقعا؟ گفت اره ؛ لینک این تاپیکو دادمش گفتم ؛ پس علی یارت شروع کن........... دیگه جوابی نیومد.
نقل قول:
پشتیبانها آخر شب خواب هستند و یکسری متن از پیش تعیین شده رو از توی ورد کپی پیست می کنن. فقط عجیبه این دفعه متناشون جدید بوده :دی
سرعتا از سه تا هشت خوب میشه
میگم این جریان سرویس CRA شاتل چیه ؟ تو تهران ارائه میدن ؟ کیفیتش نکنه مثل همین سرویسا اشغال باشه
با این قیمتای مشکوک
اگه طرف بفهمه و به شاتل بگه و شاتل بفهمه دفعه اول جریمه نقدی میکنن به عنوان خسارت و یه تعهد هم میگیرن!نقل قول:
ولی اگه یوزر دوم هم برای خودته یا آشناست مشکلی نیست!
یکی از بچه ها از اکانت دیگران استفاده میکرد 80 تومن جریمه کردن + تعهد البته شاتل نبود شرکتش
با سلام
دوستان با SSTP مشکل کندی سرعت ندارن؟ ظاهرا" رو SSTP که از پورت 443 و پروتکل https استفاده میکنه هم مثل L2TP و PPTP محدودیت سرعت گذاشتن!
با تشکر
من احتمال میدم سرعت ها به این صورت باشه :
128 کیلوبیت : 3-4 کیلوبایت
256 کیلوبیت : 6 - 8 کیلوبایت
512 کیلوبیت : 12 - 15 کیلوبایت
و ...
البته تو اوضاع کنونی که همه چیز رو محدود کردن اگر اوضاع به روال عادی برگرده فکر کنم به این صورت بشه برا مثال 128 به 10 تا 13 برسه نهایتا !!!
همینطور اگر شاتل به صورت اخلاقی برخورد کنه که بعید میدونم !! سرعت به این صورت میشه فرضا من سرویس 128 دارم و با کسایی که share هستم دانلود ندارن سرعت دانلودم دور و بر 13 اینا هست نفر دوم شروع به دانلود کنه سرعت دقیقا میشه 6.5 و به همین ترتیب ، این سرویس فقط به درد وبگردی میخوره ، و خدا اون روز رو نیاره که 5 نفر از کسایی که باهاشون share شدید فرضا شروع کنند دانلود یک فایل 5 مگی اون موقع سرعت شما میشه 3 کیلوبایت که این فروم رو به زور بالا میاره ...
آقا من نتونستم کانکت شم با این اکانت دوستم از طریق ppoe نمیدونم چرا کانکت نمیشه:41: ولی اکانت خودمو که میزنم سریع کانکته بنظرم این کار عملی نیست دوستان اگه ترففندی دارند بفرمایند؟
البته سرویس من 128 اکو لایته و دوستم 512 اکو هست و منطقه مخابراتی متفاوت
کی به شما گفته که با یوزر و پسورد یکی دیگه میتونین به اینترنت وصل بشید!!!!!!!!!!!!!!!! اگه اینطوری بود که فامیلا همه یکی میگرفتن همه استفاده میکردن:31:من الان یوزر و پسورد 4تا از رفیقامو دارم پس....نقل قول:
این کار بسته به شرایط خاصی امکان پذیر هست ، مثل اینکه شما اطلاعاتی درباره ه-ک ADSL ندارید .نقل قول:
کی به شما گفته که با یوزر و پسورد یکی دیگه میتونین به اینترنت وصل بشید!!!!!!!!!!!!!!!! اگه اینطوری بود که فامیلا همه یکی میگرفتن همه استفاده میکردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من الان یوزر و پسورد 4تا از رفیقامو دارم پس....
دوستان ، با فونت نرمال و رنگ عادی بنویسید باور کنید میبینیم ! بزرگنوشتن باعث میشه پستتون رو نخونن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکو 2 مگ شاتل
حالا خوبه با سرور کرج تست گرفتم وضعیتم اینه
بچه ها من سرعت دانلودم تو Gmail سه تا چهار کیلوبایت هست ! شما چطوره سرعتتون ؟
مخابرات https محدود کرده :41:نقل قول:
دوستانی که میخواهند از با شاتل فسخ قرار داد کنند و شاتل بهشون میگه که 1 تا 2 هفته طول میکشه که خط از رانژه خارج بشه باید بهشون بگم که این حرف دروغی بیش نیست و فقط میخواند کاربر را اذیت کنن که شاید منصرف بشه.
من 2 شنبه نامه فسخ را بهشون دادم و با پیگیری هایی که انجام دادم تونستم 4 شنبه کد پیگیری را ازشون بگیرم.و 5 شنبه خطم را از رانژه خارج کردم و روی شرکت جدید رانژه کردم.
فقط باید خودتون حضوری برید دنبالش و به عهده شرکت نگذارید چون اگه به عهده آنها باشه تا بتونند طولش میدهند.
عحب آدمایی هستند ، زدن SSL رو محدود کردن ؟ نمیگن یه عده زندگیشون به این وصله ؟ احتمالا برا Google Plus هست ...نقل قول:
ماشالا شاتل.3392 صفحه :18: ترکونده.معلومه با این همه کاربر و اضافه نکردن پهنای باند جدید به حالت انهدام در میاد.جای این همه پول تبلیغ .پهنای باند جدید اضافه کنه.واقعا پولی که میگیرن حرومشون باشه.توو ولایت ما که وقتی میری شرکتشون شده مثل بانک.اول باید یه کد بگیری.بعد صدات میکنن.اینقد مشتری داره که سگ صاحبشو نمیشناسه.همه اتوبوسای ولایتمون هم تبلیغ شاتل شده:31:
دوستانی که میگن SSL و https و پورت 443 اینا رو بستن یا محدود کردن کار خود شاتل هست چون من که از مخابرات سرویس میگیرم با سرعت معمولی gmail رو باز میکنم. از طریق نرم افزار با پورت 443 هم خیلی راحت و با سرعت سابق وب گردی میکنم. اگه پشتیبانی شاتل گفت از سمت مخابرات هست باور نکنید.
پهنای باند داره خوبشم داره ، از اون طرف علاقه زیادی هم به دزدی داره ، نتیجه همین میشه دیگه ...نقل قول:
این همه کاربر و اضافه نکردن پهنای باند
( خود پشتیبانش میگه ما هرچقدر هم ضریب اشتراک رو بیاریم پایین و سرعت رو ببندیم بالا اصلا مشکلی برامون پیش نمیاد )
خلاصه کار یه نامردی هست دیگه ، خدا لعنتش کنه هرکی هست :دینقل قول:
کار خود شاتل هست
دوستاني كه در مورد سرويس جديد شاتل و شركتاي ديگه پرسيدن . من امرور صبح با پشتيباني شركت تو شهر خودم صحبت كردم . سرعت دانلود براي 512 حدود 6 مي شه با ضريب 1 به 10 .
بله میشه 6.4 در نتیجه ... شاتل طبق معمول اخلاقیات رو کنار گذاشته و پول رو چسبیده ، یعنی چی ؟ یعنی این :
اصول اشتراک گذاری به این صورت هست که شما در همه حال حداقل سرعت خودتون رو دارید ! اما اگر کسانی که باهاشون مشترک هستید استفاده آنچنانی نکنند شما امکان این رو دارید که از سرعت بالاتری برخوردار باشید ( البته تاثیری رو سرعت اون دوستان نداره ) و زمانی هم که همه با هم استفاده میکنند سرعت بینشون تقسیم میشه ، که شاتل اومده از همون اول حداقل رو برای کاربر حداکثر قرار داده . اسم این کار چیه به نظرتون ؟
میشه بیشتر توضیح بدین ؟ منم می خوام فسخ کنم، دقیقا شما چکار کردین که خط تون از رانژه در اومد ؟نقل قول:
یه تجربه جالب من از شاتل بخونید و عبرت بگیرید:31:
چند روز پیش یه تماس از طرف شرکت شاتل به من زده شد که اقای . .. . . نظرتون درباره شرکت چیه و این چیزاو راضی هستین یانه و کلی اینجوری غر داد بعد گفت که به خاطر اینکه تولد شما بوده می خوایم سه گیگ به شما بدیم .منم گفتم اخ جان :31: حالا گفت چون که این سه گیگ می خوره به اخر ماه شما یعنی فردا ماه شما تموم میشه این رو میزاریم توی دوره چدید تون حالا دو روز از دوره جدید گذشته منم هم مهم نبود واسما ولی خواستم پی گیر بشیم که چرا نشده بعد از زنگ زدن به شرکتشون و کلی اینور اونور کردن اخرش یارو بهم گفت که شما سرویستون قطع بوده واسه همین به شما تعلق نمی گیره اخه من گفتم بنده خدا من دیشب تا 12 شب توی اینترنت بودم می گه سرویس شما قطع شده .واسه همین به شما تعلق نمی گیره من می گم اخه بنده خدا خودتون گفتین که دوره جدید و اینچیزا میگ ه نه . می خواستم چهار تا حرف بهش بزنم که اینجوری دیگه خالی نبندن بیخیال شدم:31:
این گفته از من رو فراموش نکنید گول تبلیغاتشون رو نخورین !
منم امروز رفتم نمایندگی شاتل تو کاشان اول که وارد شدم خیلی تحویل گرفتن اونقدر که خودم مونده بودم:31:
بعد در مورد سرویس جدید نامحدودشون سوال کردم و انصافا خیلی راحت دختره بهم گفت که فلانی اینکارو نکن که سر همون روز اول پشیمون میشی همین سرویس اکو 128 رو نگهش دار که خیلی عالیه خودمم حساب کردم دیدم راست میگه اکو 128 قشنگ روز و شب با 60 تا سرعت دان میکنم هنوزم تا حالا تو لیست سیاهشون واسه دانلود بیش از حد نرفتم...
از یه طرف اومدم از شرکت بیرون با خودم گفتم نکنه پیچونده باشنم اخه اینا یه روده راست تو شکمشون نیست
حالا دوستان کسی تا حالا این سرویس رو گرفته ببینیم چه بلایی سرش اوردن....:20: