يه سوال:
وقتي يه روستاي بربر رو ميگيريم نميتونيم اسمشو عوض كنيم؟
Printable View
يه سوال:
وقتي يه روستاي بربر رو ميگيريم نميتونيم اسمشو عوض كنيم؟
چرا میشه
برو توی Vhq، اون پایین میشه اسمش رو عوض کرد
مثل بقیه روستاها
ايول تشكر خيلي حال ميده من برم با اونيكي از همه پستاي اين تشكر كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون امین جان من erepublik هستم، مختصات هم دادم ...
لطف میکنی، حالا چقدر و چی میدی؟ پررو نیستم فقط میخوام بدونم که برنامه ریزی! کنم،با مارکت و...
متاسفانه الآن فقط 5 تاجر آزاد دارم
برات 2000 سفال
2000 چوب
و 1000 آهن میفرستم
Od رنک ترایب یکی افت کرد !
چه فاجعه ای ... حالا چی کار کنیم ؟؟
ممنون امین جان
خوب آت و آشغالای ترایب(امتیاز کما) رو بریزید بیرون یه مشت آدم حسابی دعوت کنین، مگه 40 تای اول حساب نمیشه؟ 40 تای اول زیر 1500 نباید داشته باشیم ...
در بدر دنبال نوبلمن هستم تا يه روستاي نزديك 1500 امتيازي رو تو سه سوت نوبل كنم تازه تا وقتي نوبلمنم اماده بشه امتياز اونهم به دو هزار فكر كنم برسه فقط بايد نوبل رو هرچه زودتر بسازم به نظرتون اينها چقدر طول ميكشه :
اپگريد اسميتي از لول 10 به لول 20
اپگريد قلعه از 15 به 20
اپگريد ماركت از لول 1 به لول 10
ضمنا فرض كنيد ريسورس هميشه اماده هست و احتياجي نيست صبر كنيم تا ريسورس مورد نياز جمع بشه با اين شرايط چقدر طول ميكشه تا اينهايي كه گفتن ساخته بشن .
دیوید!!! چیکار کردی با خودت؟ چرا اینها پایین اند؟! من قلعه ام 23 هست لول 17 اسمیتی 10 ساعت طول کشید!!! هنوز تموم نشده! دهنم صاف شده! مارکت راحت به 10 میرسه و قلعه هم آنچنان طول نمیکشه. اسمیتی از 10 حالا حالا ها الافت میکنه، من یه هفته است اسمیتی رو از 10 رسوندم اینجا!! بقیه چیزام خیلی وقته آماده بود، تازه قلعه تو پایین تره ...
صفا میگفت 40 ساعت سمیتی لول 20 طول میکشه!!! بیچاره ایم ...
من كاري نكردم اين روستايي كه گرفتن صاحبش اينقدر اپگريد كرده و من امروز روستا رو ازش گرفتم يعني نوبل كردم وگرنه روستاي خودم ميخوام نوبلمن دوم رو بسازم .
لول 20 اسميتي هم فكر كنم 20 ساعت طول ميكشه .
یعنی صفا خالی بست؟!
بچه ها يوزر چي شد؟؟؟؟
نخير بستگي به لول vhq دارهنقل قول:
یعنی صفا خالی بست؟!
هرچي بالاتر سريعتر !!!
بله منظورم اين بود كه تو لول 20 هدكوارتر لول 20 اسميتي 20 ساعت طول ميكشه ساخته بشه در مورد يوزر هم بايد مصطفي بهت بده و توضيحات لازم رو بده كه چند روز اول با اكانتهاي مخصوصي نبايد ارتباط برقرار كني .
ببينيد تا نرفته ترش
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2702304#post2702304
فكر كنم رفته ترش اينو مينويسه :
آدرس وارد شده وجود ندارد ، در صورتی که فکر میکنید آدرس وارد شده صحیح است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در جریان بگذارید
حالا چي هست
این Tribal Wars یه چیزیش میشه ها...
توی یه ساعت گذشته با هر مرورگری که بازش کردم و وارد روستام شدم به محض اینکه کامل بالا میاد ، مرورگرم 90 درصد قدرت CPU رو پر میکنه... هم با IE8 و هم Firefox3 و هم Opera9.51 .... من نمیدونم چشه... حتی تمام کوکی ها و فایل های موقت مربوط به Tribal Wars رو هم از کامپیوترم پاک کردم... و یه بارم ریست کردم ولی بازم همون... Ctrl+F5 هم کردم ولی بازم همون میشه...
در ضمن من World 22 هستم...
حالا اگه سایتش Flash بود یه چیزی ولی بازیش بر اساس عکسه و چهار تا عکس اینجوری نباید کامپیوتر رو بخوایونه... در ضمن بگم که ارتباطی به Flash های تبلیغاتی کنار سایت نداره... چون بعد از اینکه عکسای محیط بازی کامل بالا میان اینجوری میشه...
جالبیشم اینه که فقط ریسورس های سیستمی رو به فلاکت میکشونه و از پهنای باند هیچ استفاده ای نمیشه...
تا حالا توی عمرم چیز به این عجیبی ندیده بودم که چهار تا عکس کوچولو بتونن CPU رو به گل بشینونن...
عجب.......................
من اون تاپيك رو سيو كردم
به 2نفر هم دادم
نظر كارشناسي كه روش بشه براتون ميزارم :31:
من شنبه برميگردم !!!
دوستان سرعت نیرو ها چه جوریه؟ سرعت کند ترین عضو یا میانگین؟
کندترین عضو!
نیروهاتونو به کشتن بدین :دینقل قول:
من که دیگه نه نیرو دارم نه امتیاز ، هر کی تو روستام هست خودش داره خودکشی می کنه
ترش نرفته . کلا پاک شده:21:نقل قول:
دوستان عزیز ، این پسر عمه ی ما یه دورانی واسه خودش رنک 700 بوده ...منتها چون بن شده رفته استارت اور کرده ، الآن من بهش گفتم می تونه یکی از اکانت های اضافه رو بگیره و بیاد تو ترایب ما ، شما ها هم یکی از اونایی رو که بالای 1000 امتیاز هست رو بهش بدین .دل بچه رو نشکونیدا
حالا چي بودنقل قول:
روش سامورایی هانقل قول:
سنگرو حفظ کن ما کمکت میکنیم
توهین به مدیران سایت بطرز فجیع !!نقل قول:
چه عجب تشکر هم اضافه شد!
چه جوری توهین شده بود؟!!
+18نقل قول:
خوشایند نبود :2:
------------
راستی ترایب خوب داره رشد میکنه ایول بروبکس
اون قضییه که گفتم World 22 وقتی وارد میشم سیستم میخوابه و یهو مرورگر 90 درصد CPU رو پر میکنه (همه مرورگرا) رفع شد...
الان که بعد از چند ساعت باز دوباره رفتم دیگه مشکلی پیش نیومد... واقعا قاطی کرده بود... عجب اتفاقات عجیبی میفته...
ای بابا....... این بازم مشکل دار شد... فکر کنید مرورگرم وقتی وارد Tribal Wars میشم 95 درصد CPU رو میخوره (هر سه مرورگر محبوب)...
بالاخره درصدد رفع مشکل اومدم... پس از کند و کاو مختصری فهمیدم که اونی که CPU منو داره به زانو درمیاره چیزی نیست به جز تبلیغات کنار صفحه Tribal Wars... بلافاصله رفتم به Tools>Preferences>Advanced>Content>Blocked Content و در کسری از ثانیه سایت game-advertising-online.com رو بلوکه کردم............ (Opera 9.51)
الان راحت تر و خوشحال تر وپر سرعت تر از همیشه دارم از Tribal Wars استفاده میکنم... بدون اینکه حتی یک درصد از قدرت CPU منو بخوره... واقعا خیلی سرعتم بیشتر شده...کد:http://*.game-advertising-online.com
ولی من شدیدا در کف موندم که چجوری یه تبلیغات Flash سبک و کوچیک کنار صفحه ای اینجوری میتونه System Resources رو به خودش مشغول کنه... به طوری که CPU و RAM به بالاترین حد قدرتشون برسن...
تا به حال توی عمرم تبلیغات به این پر مصرفی ندیده بودم... فایل های Flash بزرگ هم اینجوری نمیتونن سیستم رو بخوابونن... من نمیدونم این تبلیغات رو چجوری ساختن که اینجوری قدرت سیستم رو میخوره...
تا یکرب دیگه ورد اسپید جدید واا میشههه
سرعتش 300 قانونی هم نداره :d
عضو شدممممممم :d
دیگه راهشو یاد گرفتمم
چجوری میتونیم توی اسپید بازی کنیم؟اصلا مزایاش چیه؟
منم اومدم عضو شم نشد
ورلد اسپید همونطور که از اسمش پیداست سرعتش بیشتره
البته منظور، خیییییییییییییییییییلی بیشتر هست :دی فرض کن سرعت ورلدهای معمولی 1~1.5 هست، ولی ورلد اسپید 200~300!
عضو شدن هم به این صورته که یا باید با اکانت پرمیوم بری داخلش، و یا اینکه جزو 100 نفر اول باشی و بری داخلش!
می ری توی این زمانو بهت میگهنقل قول:
مزایای خاصی نداره فقط سرعت دارهکد:http://www.tribalwars.net/sds_rounds.php?mode=future