سلام دوستان
دارم از آنتن دهی کم این روز ها کلافه می شم
کسی برای 632 انتن جانبی استفاده کرده تا حالا
کسی خبر داره خوبه یا بد و یا کجا گیر میاد
به نظر شما عوض کردن مودم با این جدید ترا صرفه داره ؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان
دارم از آنتن دهی کم این روز ها کلافه می شم
کسی برای 632 انتن جانبی استفاده کرده تا حالا
کسی خبر داره خوبه یا بد و یا کجا گیر میاد
به نظر شما عوض کردن مودم با این جدید ترا صرفه داره ؟
ممنون
سلام
کسی میدونه وب سایت مودم wixfmm-130 چیه؟
ممنون
فکر ماله شرکت گرین پکت باشه(چون منوهای تنظیماتش خیلی شبیه به هم هستنقل قول:
سلام دوستان،یه مسئله ای هست گفتم اطلاع رسانی کنم،از وقتی مودممو آپگرید کردم به شدت با اختلال آنتن دهی مواجه شدم،
طی تماسی که با ایرانسل داشتم گفتن که نمیتونم به ورژن قبلی برگردم!
به نظرتون حقیقت داره این موضوع که نمیشه به ورژن قبلی برگشت؟
لطفاً از دوستان اگر کسی ورژن قبلی مودم WIXFMM-130 رو داره برای بنده بذاره ممنونتون میشم.
ضمناً به هیچ وجه مودمتون رو آپدیت نکنید!
سلام این مودمای wixfmm-130 کلا فکر کنم مشکل داره همه انتناش پره ولی سرعت پایین
بعدشم اینایی که دنبال انتن خارجی هستن من شنیدم اصلا ربطی به افزایش سیگنال دریافتی نداره فقط سرعت wifi زیاد میشه
مودم bm632w هم اپدیت کردم مشکلی پیش نیومده... دیشب ساعت 2 اینترنتم قطع شد نتونستم دانلود کنم اه
کسی با دانلود مشکلی نداره ؟ الان دو روزه که نمی تونم هیچی دانلود کنم، فقط صفحه باز می کنه ...
منم دنبال ورژن قبلیش میگردم 1.0.13 اگه کسی داره لطفا بزاره ممنوننقل قول:
به نظرتون چطور میشه از روی یک مودم قدیمی ورژنش قبلیش رو از روی مودم کپی کرد؟
چند شبه اينترنت سرعتش افتضاح شده. مخصوصا شبا يا بعضي وقتا . ديروز كه خوب نبود ولي در 99درصد مواقع خوبه چند روزه كه به صورت مقطعي قطع ميشه.ولي فعلا خوبه.من مبين نت رو تست كردم .وضعيت ايرانسل خيلي بهتر از مبين نتهنقل قول:
اميدوارم ايرانسل بتونه يه قراردادي چيزي دوباره امضا كنه كه تمام شهرا رو پوشش بده
درصد گيرندگي سيگنال ممكنه يه جا 100درصد باشه ولي سرعت پايين باشه. بايد شما چن كنين كه سرعت هاي مورد نظر در مورد ارتفاع مودم و گيرندگي نسبت به آنتن هاي BTS چطوره. تو بخش Status مودم زده.نقل قول:
بعد اون گيرنده ها رو هم من چك كردم. اون گيرنده ها با مدم هاي مختلف فرق داره ولي رو مدم واي فاي ايرانسل فقط براي پوشش شبكه ي وايمكس خود مودم در موحطه ي اونه .
آپديت كنيد سرعت پينگ پايينتر مياد. تست كردم.
ديشب نت سرعتش افتضاح بود. هرچي بود يه بلايي داشتن سر نت مي آوردن چون من بخاطر كارم تا صب بيدار بودم نزديكاي 6 صب بود كه تونستم يه پيج باز كنم!!!!!
من مودم WIXFBR-105 دارم
با اینکه هر 5 چراغ روشنه اما امشب هر 10 دقیقه یک بار اینترنت قطع و بعد از 30 ثانیه دوباره وصل میشه
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
ممکنه مودم ها رو آپدیت کنن الان؟ چون قرار خودکار آپدیت شه