سوالات زبان سخت بود. البته سوالاتش هم مثل کتابش مشکل داره. واقعا که.... البته از اون مشکلاتی نیست که بشه گزارش داد.
فیزیک هم سوالاتش جالب بود. زیاد سخت نبود. فیزیک عمومی ۱.
Printable View
سوالات زبان سخت بود. البته سوالاتش هم مثل کتابش مشکل داره. واقعا که.... البته از اون مشکلاتی نیست که بشه گزارش داد.
فیزیک هم سوالاتش جالب بود. زیاد سخت نبود. فیزیک عمومی ۱.
چقدر ناله میزنید شما ! کتابش چی بود بگید یه نگاه بکنم . خب وقتی همه ـش زوم میکنید رو نمونه سوال و تمرین و اینا این میشه دیگه !
از متن سوال نیومد ؟ گرامر خب سخته قبول دارم . چند تا سوال از گرامر اومد چند تا از متن ؟
متن انگلیسی رو اگه خوب بخوانید نمره خوب میگیرید و معنی لغات .
من که نخونده بودم.تشریحی رو هم سفید دادم.انشاءالله ترم بعدنقل قول:
اصلا صحبت هاتون قابل قبول نیست !!!! :n23:
تو طول ترم هیچی نمیخونید ، اونوقت زمان امتحان اینجوری میشه ....
آدم میاد اینجا ناامید تر از همیشه میشه .... همش که میگین سخت بود و افتضاح دادیم و لب مرزی قبولیم :n03:
خب طول ترم اصلا مطالعه میکنید؟:n14:
من با اینکه این درس رو برنداشتم ولی کتابش رو خریدم این ترم ... واقعا باید یه بار دیگه ادبیاتش رو ترجمه کرد ... حالا ترم های بعد کتاب هایی هست که مترجم / نویسنده اش اون یارو رانکوهی هست ( نویسنده کتاب ذخیره )نقل قول:
کتاب زبان عمومی پیام نور دیگه.نقل قول:
مهم کتاب نیست مهم اینه که سوال چه جوری بده .
اینقدر سخته بوده که استاده اومده نمره میانترم تغییر داده از 5 کرده 5.75 بی معرفت نکرده 6 کنه:n02:
بله،طبق تبصره3ماده7 آيين نامه جديد آموزشي وزارت علوم مصوب23/7/91 اگر تابستان حداكثر 8 واحد باقيمانده باشد، مي توان آنها را اخذ كرد.نقل قول:
"دقت كنيد كه ترم تابستان در حالت عادي همون 6 واحد هست. اين تبصره مربوط به دانشجويان ترم آخر است."
بابا من خودم مترجمم و دارم ترجمه میکنم. اون فارسی به انگلیسی.نقل قول:
من که خودم پنج دقیقهذای تست ها رو زدم اومدم بیرون. مهم این بود که سوالات زبان و به خصوص خود کتاب زبان به شدت غیر استاندارد هست. یعنی به شدت ها....
سلام یکی از دوستان بنده نمونه سوال رشته علوم سیاسی (درس های تئوری انقلاب و مسایل نظامی و استراتژیک معاصر ) لازم داره. من خودم تو اینترنت سرچ کردم یه چیز جامع و به درد بخور که بشه نمونه سوال چند سال را باهم و بصورت یکجا دانلود کرد را پیدا نکردم ، لطفا یه آدرس مناسب برای دانلود نمونه سوالای این رشته را معرفی کنید.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : دکتر دل افکار ، معاون آموزشی دانشگاه پیامنور ، با بیان اینکه آزمونهای دانشگاه پیامنور به صورت سراسری برگزار میشود، تصریح کرد: بر این اساس با توجه به اینکه همه دانشجویان دانشگاه خود را برای امتحان آماده میکنند، نمیتوان برای تعداد خاصی از دانشجویان که خواستار شرکت در آزمون دانشگاه آزاد هستند، امتحان را لغو و یا جابجا کرد.
وی اضافه کرد: بر این اساس داوطلبانی که برای کنکور دانشگاه آزاد شرکت کردهاند، میتوانند واحد خود را حذف و در تابستان مجددا آن را اخذ کنند.
معاون آموزشی دانشگاه پیامنور افزود: دانشگاه پیامنور در فصل تابستان دروس ترم ۶ تا ۹ را ارائه میکند و دانشجویان داوطلب کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد که قاعدتا در ترمهای آخر مشغول به تحصیل هستند، میتوانند این دروس را در تابستان اخذ کنند.
دلافکار افزود: همچنین در صورتی که دانشجویان تنها دو درس آنها باقی مانده باشد، میتوانند این دو درس را از طریق معرفی به استاد بگذرانند.
آزمون ارشد دانشگاه آزاد سال ۹۲ در تاریخ های ۹ ، ۱۰ و ۱۱ خردادماه ۹۲ برگزار می شود که تلاقی پیدا کرده است با امتحانات پایان ترم نیمسال دوم ۹۲-۹۱ دانشگاه پیام نور که متاسفانه دانشجویان ترم آخری برای حضور در کنکور دانشگاه آزاد با مشکل مواجه شده اند.