شما نمیخوای آمپ ببندی دیگه؟!نقل قول:
پس لازم نیست زیاد هزینه کنی
یه جفت پایونیر معمولی کفایت میکنه براتون
فکر میکنم Pioneer TS-A6964S و Pioneer TS-A6974S براتون مناسب باشه
شما نمیخوای آمپ ببندی دیگه؟!نقل قول:
پس لازم نیست زیاد هزینه کنی
یه جفت پایونیر معمولی کفایت میکنه براتون
فکر میکنم Pioneer TS-A6964S و Pioneer TS-A6974S براتون مناسب باشه
سلام دوستان
این Auto EQکارش چی هست و در 8650 چطور کار میکنه ؟
نقل قول:نه نگفتم عوض كنيد گفتم بهتر بود.نقل قول:
من منظورم ساب فري اير نبود هر سابي خواستيد بگيريد و براش باكس بسازيد .سابهائي كه تو تيوبها قرار ميگيره جزو پائينترين رده هر برند هست. تيونشون هم به خاطر تجاري بودن اغلب بالا هست و كوبش بالا و سردرد آوري دارن تو مدت طولاني .اگر چاره اي نداري ميتونيد تهيه كنيد.
اسپيكر خوب آديو سيستم Co609plus يا DLS R1073 يا هرتز هاي انرژي 690
آمپليفاير و خازن هم كه محمد جان فرمودند.
كن وود تقلبي نداره و گارانتيش ماله شركت نت الكترونيكه. پايونير هم كه ديگه تابلو هست و گارانتي شركت پايونيران هست.
چشمتون بي بلا،كوچيك شما هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب خیلی ممنونم تا اینجا کمک فراوانی به بنده کردید
حالا میشه چند نمونه از ساب های خوب هم برام نام ببرید؟
آیا باکس آماده برای فلان مدل ساب موجود هست یا باید توسط نصابی که نصب میکنه درست میشه؟!
یک دونه ساب کافیه یا باید جفت باشه؟!
یک دونه بزرگ کار جفت رو انجام میده؟
آخه تو هر فروشگاهی که وارد میشی هر کسی جنس خودش رو معرفی میکنه و میگه بهترین کیفیت رو داره. این جوری نمیشه تصمیم گیری. ولی این جوری که از تجربیات و معلومات شما عزیزان که استفاده میکنم ., میتونم کالای مرغوب و مورد نظر رو تهیه کنم.
این آمپ مونو برای چه منظوری استفاده میشه؟
سپاس
از آمپ های مونو برای درایو ساب ووفر بکار میره که اکثر هم کلاس D هستند و میانگین واتی که تحویل میدن 300 تا 3000 وات حتی گاها بیشتر هم هستند.نقل قول:
ساب ها هم متفاوت هست بستگی داره چه قیمتی بخواین بخرین؟
ارزون ترینش که کیفیت معقولی هم داشته باشه 3012 یا 3013 کنوود هست.
آدیو سیستم
از راکفورد میتونید به p1 12 p2 12 p3 12 اینچ فکر کنید.
از جی بی ال که اصلا تا زیر 250 تومن ساباش تعریفی ندارن به خاطر همون نکته ای که همید جان گفتن فرکانس بالا و سردرد آور بودن صداشون.
جی ال آدیو دبیلیو 3 12 اینچ
و .... بستگی به قیمت و هزینه ای که میخواهید کنید هست این سابا هم کیفیت دارند هم صدای دلنشین تری.
خیلی جالبه چند وقت پیش تو بازار توپ خونه سابای teack هم دیدم واقعا من موندم وارد کننده چه فکری کرده که این آشغال هارو وارد کرده یا یه مدل که تازه دیدم pb که سابای غولی داشت اما قیمت 250 هزار تومن بالاترینش بود واقعا با چشم باز خرید کنید دوستان تا ضرر نکنید.
امیر جان 1 ساب هم کفایت میکنه برای سیستم اما به شرطی که درست و صحیح درایو بشه و باکس مناسبی داشته باشه.
ما اینجا هستیم تا چیزایی که کمو بیش میدونیم در خدمتتون بذاریم
یا حق
خب ببخشید من زیاد سوال کردم. انشالله بتونم بعدا جبران کنم.
اگر ساب رو از مقوله سیستم حذف کنیم. آیا از باند هایی که معرفی کردید + یک آمپ اونم از همونایی که فرمودید میتونه صدای خوبی داشته باشه؟
آخه هرچی فکر میکنم میبینم این لاستیک زاپاس بد جایی هست شاید بخوام ساب رو از این جریان حذف کنم و فقط آمپ-خازن در صندوق قرار بدم!
یک زمانی یادمه این باند های 6975 به بیس زیاد معروف بودن! الان هم همین طوره؟
اگر الان تقلبی هست بازم با گارانتی پایونیران ارایه میشه؟
باندی هست که بیس کافی داشته باشه و بشه گفت نیاز به ساب نیست ؟! خودم که فکر نمیکنم.هرچی چیزی مکمل دیگه هست
دست گل همتون درد نکنه
درمورد سابهای mtx دوستان چه نظری دارند؟
ممنون
نقل قول:
امیر جان فرمایش شما درست هست اما طبق زمان الان نمونه تقلبی 6975 زیاد و اصلش خیلی کم گیر میاد من خودم یه جفت اصلشو دارم.باسه سال 85 هست.همون حرف شماس بیس معرکه ای هم داره.
آدیو سیستم که حمید جان عرض کرد خدمتتون کارش درست هست دی ال اس 1073 هم اصلشو گیر بیارید معرکس نسبت به قیمتش.
خازن هم دیگه لازم ندارید اگر ساب قوی نبندید.
شما یه آمپ و یه اسپیکر بخرید ببینید نیازتون برابرده میشه یا خیر.
روی آدیو سیستم بیشتر فکر کن چون جنساش تقلبی نداره تو این دزد بازار تهران.
ساب های ام تی ایکس به نظرم برای فرکانس های بالا خوب عمل کنند مخصوصا با اون جنس ووفری که دارند.در کل ساب هایی هستند که با مهندسی خوبی طراحی شدن.نقل قول:
امیر جان به هیچ وجه به 6975 فکر نکن
پولتو میریزی توی جوب!
اگه قصدت به خرید کردن کواک خوب زیاد هست توی رنج قیمت 6975 ;)
والا من خودم 6975V2 با آمپ 3500 پایونیر بستم صدای خیلی بهتری در میاره تا CO609 آدیوسیستم با همین آمپ. و با آمپ 7205 کنوود هم که اصلا از CO609 صدا نتونستم بگیرم.به نظر من 6975V2 با گارانتی پایونیران صداش اونقدرها هم که تو فرومها ازش بد نوشتن بد نیستش.نقل قول: