فن آوا گفته به زودی لیست طرحهای بلند مدت منتشر میشه باید دید شرکتها چطور میخوان با این طرحها رقابت کنن... :n19:
Printable View
فن آوا گفته به زودی لیست طرحهای بلند مدت منتشر میشه باید دید شرکتها چطور میخوان با این طرحها رقابت کنن... :n19:
این های وب حالمو بهم زد . الان چند روزه می خوام سرویسشو بخرم همش می نویسه در حال بروزرسانی یا سرویس های قدیمیشو برای فروش گذاشته ! من فن آوا خریدم بهتر از اینه که از های وب که از همین اولش داره دو دره بازی در می اره بخرم
شما اکانت 8 مگ گرفتی اما سرعت دانلودت رو 12 مگ هست اونم تو شب....چيزيه که خلاف حرف پشتيبانی بود اگه اينطور باشه که حجم بخری عملا و سرعت باز باشه که عاليه...نقل قول:
طرف های وب نباید بری .من که از 92 توی های وب بود می خوام بذارم برم.اصلا کیفیت نداره حجم دزدی هم خیلی دارهنقل قول:
اون روزی که اینترنت به کل از سیطره مخابرات چیای عوضی در بیاد باید جشن ملی گرفت !!!!
از دوشنبه داره وصل می کنه آخرم خورد به تعطیلی ....!
مملکت نکبتی میگن دیگه چجوری میشه ؟ شاخ و دم نداره که.....
دوستان میشه لطفا بگید سرعت آپلود توی فن آوا چقدر هست ؟
ادمين فن آوا تو اينستا ميگه سرعت رو دو سرويس بالاتر می بندن برا همين دوستمون با 8 مگ داره 12 ميگيره و مثلاً ما 2 مگ بگيريم رو 8 می بندن اميدوارم واقيعت داشته باشه
دوستان فناوا سرعت دانلود شبانه آ روزانش یکیه؟؟ من بخوام سرویس ۲ مگ بگیرم واسه شبانه پول اضافی می گیره؟؟ سرعت سرویس ۲ مگ چند میشه موقع دانلود؟؟
سلام
اونایی که از سرویس های جدید گرفتن براشون هر گیگ داره چند حساب می کنه؟
من سرویس قدیمو دارم و داره داخل پنل برای من همون 3270 تومن قبلی رو میزنه
سرعت رو واقعا دوتا بالاتر میده؟
وگرنه من هزینه ام برای گرفتن همون سرعت قبلی بیخودی بالا میره