با پورشه بزن! :n09::n08:نقل قول:
منظورت شماره نبود؟ صفرش کن بره تا بعدا بهت گیر ندن. صفر یا همون شماره بی شانه خود ماشین اصلاح هم خوبه.ولی 4 به بالا نزن.
Printable View
با پورشه بزن! :n09::n08:نقل قول:
منظورت شماره نبود؟ صفرش کن بره تا بعدا بهت گیر ندن. صفر یا همون شماره بی شانه خود ماشین اصلاح هم خوبه.ولی 4 به بالا نزن.
رو برگه من زده ماشین شماره 2نقل قول:
- - - Updated - - -
رو برگه من زده ماشین شماره 2نقل قول:
مگه برگ سفید اومده؟؟
بچه ها اهواز تا کرمان راهش زیاد اگه بخوام با هواپیما برم چ روزی باید برم؟!
..........
هنوز خونه نیومده من رفتم پلیس به علاوه ده امروز پرینت گرفت داد دستمنقل قول:
دوستان میشه واسه این ده بیست ساعت مسیر با اتوبوس یه mp3 پلیر برد ؟؟موبایل ک نمیشه برد؟
یا اینم ک گفتم چون رم داره مشکل دارن؟؟؟
آقا نبود کسی مهرآباد 22 همین ماه هفته دیگه اگه کسی هست بگه باهم بریم
وظعه آموزشی اونجا چطوره؟ یه آماری بدین دهنمونو آماده کنیم برای سرویس یا نه
ما ک تا الان بیداریم چطور خوابمونو تنظیم کنیم:n08:
هفته دیگه باید برم دارم از استرس میرینم تو شلوارم خواب کیلو چنده! :n30:نقل قول:
2 سال از زندگیمون میره واسه چی ، یه کارت پایان خدمت کوفتی
توی برگ سفید زده 22 ام ؟!نقل قول:
21 نیست؟
19 بود تعطیلی خورده تا 22
آره تو برگه سفید زده
١- بايد زير فرنچ بلوز به تن داشته باشيدنقل قول:
٢-به شما يك جفت دستكش و كلاه رنگ خاكى دادند كه هر وقت خواستيد استفاده كنيد بايد در چهارچوب لباس فرم باشد ، يعني از دستكش و كلاه رنگ ديگر استفاده نكنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
صدردصد ناحیه چون داخل شهره شما هرروز به منزل خودتان برمیکردیننقل قول:
با فوق دیپلم میشه امریه شد
مخصوصا برای رشته هایی مثل تربیت دبیر تربیت بدنی
Sent from my iPhone using Tapatalk
دنبال امریه باش که اموزشیت مثل زندگی توی هتل پنج ستاره باشهنقل قول:
خدمتت هم مثل یه کارمند شیکو باکلاس صب بری اداره ظهر برگردی پیش خانواده
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامنقل قول:
اینو راس میگه به خدا
امریه داری راحتی به خدا
سلام مهر اباد اگه نیرو هوایی باشه که خیلی عالیه,بهترین جا برای خدمت نیرو هواییه,من خودم 10/1 نیرو هوایی خضرایی افتادم اموزشی.میتونستم سپاهم بیفتم یزد ولی بیخیال شدم چون نیرو هوایی خیلی عالیه حداقل احترام میزارن بهتنقل قول:
دمت گرم حاجی نمیدونی چه استرسیو از بین بردی خدا هرچی میخوای بهت بده داشتم سکته میکردم به مولا :n40:نقل قول:
یادش بخیر ولیعصر تبریز چه زود گذشت انگار همین دیروز بود که داشتیم نظافت حیاط رو میپیچوندیم :)
توصیه به دوستان در حال خدمت اینه که یک شغل رو از همین الان انتخاب کنید تا آخر خدمت چند تا کتاب در موردش بخونید مثلاً الان بازار شبکه خوبه شروع کنید به مطلاعه من که فقط جدول حل میکردم :)
دوستان کسی میدونه توی کیش چه جوری میشه خدمت کرد؟مثلا سرباز هتل اینا دارن؟ من ارتش پدافند هوایی هستم میخواستم ببینم میشه کیش رفت بعد اموزشی کلا کیش چه سربازایی داره؟
شما کی آموزشی رو تو ولیعصر تبریز گذروندین ؟ من یک دی باید آموزشی رو اونجا باشم . وضعش چه طوره ؟نقل قول:
الان شما از هر کی که ترخیص میشه برید بپرسید چی یاد گرفته:) تو این 2 سال تنها توصیه من به شما اینکه هر اتفاقی افتاد تو خدمت از سیستم داورتینگ استفاده کنید چون هر واکنشی به صررتون تموم میشه به خصوص اگه جدید باشید :)
دوستان میشه واسه این ده بیست ساعت مسیر با اتوبوس یه mp3 پلیر برد ؟؟موبایل ک نمیشه برد؟(از این پلیر ریزه پیزه ها(
یا اینم ک گفتم چون رم داره مشکل دارن؟؟؟
آقا من یه سوال بزرگ دارم
روز اول میریم پادگان ...توجیهی داریم..بعدش وسایل میدن و سه روز مرخصی برای درست کردن لباس ها
بعد سه روز میشه روز رسمی ....میخوام بدونم اولین باری که دارم میرم چیا با خودم ببرم؟!!!!!
یک لحظه ،
تمامی خاطرات 5 . 6 سال پیش از جلوی چشمم رد شد.
این قافله ی عمر عجب میگذرد ..
شما تشریف میبرید آموزشی ؟نقل قول:
اگر آره ،
عزیز .. وقتی وارد پادگان شدید ، از یک ساعت تا یک هفته ممکنه طول بکشه تا ملزومات و پوشاک نظامی رو از ساتر تحویل هر فرد بدن . و معمولا برنامه ی آموزش دیدن شما از بامداد روز بعدش شروع میشه.
اینکه چی ببرید تصمیم با خود شماست.همه چیز به سرباز میدن! حوله . مسواک خمیر دندون گرمکن . زیر پوش جوراب.. .و.و...هر کدوم 2 دست بهتون میدن.
توصیه : حتما تمامی مدارکی که مربوط به هویت خودتون میشه رو همراه با کپی داخل یک کاور ببرید. چون اگر تا منزل راه زیادی باشه ، به مشکل میخورید سر مدارک اوردن.
توصیه 2: اگر سرباز وظیفه هستید ، حتما قبل از اینکه سرتون رو با ماشین دژبانی کوتاه کنن( با اون وضعیت وخیم پوستی سرباز های مختلف از شهر های مختلف) ، یه فکری بکنین در موردش.
موفق باشید.
تو اتوبوس که کاری ندارن.نقل قول:
اما
دوست خوبم بهتره هیچ تراشه و قطعه ی الکترونیکی ای نبرید . چون دژبانی ازتون میگیره ..و میذاره تو صندوق امانات . بعد چند ماه میخواید تحویل بگیرید ، معمولا نیست تو صندوق !
مگر اینکه براتون مهم نباشه .. وقتی به مقصد رسیدید بندازید سطل زباله.
تجربه-توصیه: فکر نکنید که من زرنگم ..فلان ؛ میبرمش تو ..کسی نمیفهمه جاساز میکنم و اینطور مسائل.
معمولا در صورتی که بتونید مخفیانه به داخل پادگان ببرید ، به طرز شگفت انگیزی چند ساعت بعد میبینید که میان سراغتون از دژبانی.
موفق باشید ..
سلام
نزدیک به 20 روز هست از کمیسیون کفالت رد شدم و تاریخ اعزام خوردم هنوز برگ سبزم نیومده !
نمیشه خودم برم از جایی بگیرم ؟
به مدرکم نیاز دارم و دانشگاه مدرکم رو فقط در صورتی میده که برگ سبز ارائه بدم :n21:
سلام دوستان من فرمانداری منطقه محروم دارم خدمت میکنم قانونی هست که بتونم بیام شهر خودم؟مثلا من معاف از رزمم انگار شنیدم کسانی که معاف از رزمن میتونن بیان شهر خودشون؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب این سؤال خیلی برام مهمه
به پليس +١٠ مراجعه كنيد و درخواست برگه المثنى سبز دهيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
میشه توضیح بدین چطوری کوتاه بودن موی سر میتونه توی سربازی موثر باشهنقل قول:
توی سربازی چیکار باید بکنیم ؟
استعلاجی نیروی انتظامی کلا چند روزه؟
ارزش المثنی به اندازه اصل هست ؟نقل قول:
اگه المثنی بگیرم اصل رو هم برام پست میکنن ؟
برگ سبز المثنی رو میتونم برای پذیرش امریه ارائه بدم ؟
دوستان اون شماره ای که کد ملی میفرستن براش وضعیت خدمتی رو اعلام میکنه چی بود دقیقا ؟!
برا کسانی مه منتظر کارت هستن هم جوابگو هست ؟!
دوستان من یه توده مانند برآمدگی پشتم تو ناحیه تقریبا زیر کمر اندازه توپ پینگ پنگ هست که پانسمان هست چند سالیه و خونریزی داره هر روز تقریبا و دکتر گفت باید عمل بکنی و اینا و من فعلا جور نشده عمل بکنم تا حالا هم تحمل کردم...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این احتمال داره براش معافیت بدن؟
و انگشت اشاره دست راستم (دست راستی هم هستم) در کودکی شدید سوخته و پوستش جمع شده کامل باز و بسته نمیشه مشکل داره.این چه طور؟
ماشالا هر چی مشکل هست خدا ریخته سر ما (میگرن - تنگی نفس - تو رفتگی قفسه سینه کمی - آب تند بخورم نزدیک گلوم تیر میکشه داغونم کلا)
ممنون
سلام ب دوستان.
چند تا سوال دارم.اگ بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینک برای امریه با رشته تعمیر و نگه داری هواپیما تو سایت دگ دیدم گفته بودن سازمان هواپیمایی کشوری و هواناجا و نیروی هوایی سپاه و وزارت دفاع میگیره.اگ کسی اطلاعی داره بگه. کدومشون بهتره؟ و بهتر امریه میگیرن.
دوم اینک داشتن کارت سبز ( دوره تکمیلی) چقد برای گرفتن امریه مهم و لازمه؟
نهایتا من امروز اقدام کردم برای ارسال مشخصات ( پست کردن دفترچه سربازی) و بهم گفتم حدود اوایل شهریور سال 95 اعزامت میخوره.چجوری میشه هماهنگ کرد واسه گرفتن امریه؟
باتشکر:n01:
سلام ب دوستان.
چند تا سوال دارم.اگ بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینک برای امریه با رشته تعمیر و نگه داری هواپیما تو سایت دگ دیدم گفته بودن سازمان هواپیمایی کشوری و هواناجا و نیروی هوایی سپاه و وزارت دفاع میگیره.اگ کسی اطلاعی داره بگه. کدومشون بهتره؟ و بهتر امریه میگیرن.
دوم اینک داشتن کارت سبز ( دوره تکمیلی) چقد برای گرفتن امریه مهم و لازمه؟
نهایتا من امروز اقدام کردم برای ارسال مشخصات ( پست کردن دفترچه سربازی) و بهم گفتم حدود اوایل شهریور سال 95 اعزامت میخوره.چجوری میشه هماهنگ کرد واسه گرفتن امریه؟
باتشکر
اگه ایدز دوس ندارینقل قول:
مثل یه بچه خوب خودت موهات با 2 بزن
وگرنه اونجا معلوم نیست ممکنه ماشینشون خراب باشه گاز بگیره سرتو یا بد بزنه یا ایدزی باشه
یا ماشینو میدن دس یه خری که چیزی از اصلاح سرش نمیشه دهنتو سرویس میکنه
توصیه میکنم خودت ترتیبشو بدی
من خودمم 10 روز دیگه باس بزنم موهامو:n30:
بعضی بیمازی ها اگر با جراحی معالجه و بهبود یابند معافیتی ندارند.مانند زحم کمر شما . اما در مورد پوست دست باید معاینه شوید معمولا نقص عضو ها چه شامل قطع عضو یا ناتوانی حرکتی در بخش از اعضا بدن شامل معافیت است اما باز هم مربوط میشه به نظر پزشکان کمیسیون.نقل قول:
ممنون میشم رفقا جواب بدن...نقل قول:
شما در مجموع میتونید 30 روز مرخصی استعلاجی بگیرید.نقل قول:
نوشته شده توسط sasan.69 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استعلاجی نیروی انتظامی کلا چند روزه؟
ممنون..پس 45روز نیسنقل قول: