با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک تست بگیر ببین سرعتت چن میشهنقل قول:
Printable View
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک تست بگیر ببین سرعتت چن میشهنقل قول:
می تونم بگم خوبه !نقل قول:
مثلا واسه من از این سایت خوبه من احتمال میدم علاوه بر محدودیت کلی بعضی سایتها رو هم جداگانه محدود کردننقل قول:
سرعتت چنده 200-300 میشه ؟
انگار فایده نداره من شاید برم های وب اینا مسخرمون کردن به خدا
سرورش مثله پول دانلود قویه !نقل قول:
سایت تاپ 2 دانلود خوبیش اینه که وقتی یه کامنت میزاری هم جواب میدن هم سریع جواب میدن !
هیچ سایتی باز نیمشه واسه من حدوده 2 ساعت اینجوری شده یاهو به زور میره سایتای ایرانیم نصفشونو میاره فقط ؟ اتفاقی داره میفته خبریه؟
با چیز پی ان برو ok میشه !نقل قول:
مال منم اینطوری البته کلا سایتهایی که سرورش خارجه برا من باز نمیشهنقل قول:
خدا به داد برسه معلوم نیست دوباره چه بلایی می خوان سرمون بیارن:n30:
بره منم هیچی اصن باز نمیشه 2 تا دونه سایت ایرانی به زورنقل قول:
دوستان از های وب هم فکر نکنم فایده داشته باشه بگیرید چون من از سرعت دانلودم حسابی شاکیم زنگ زدم پارس حسابی توپیدم اما هیچ فایده نداشت
بشون گفتم تخلیه میکنم میرم های وب کارشناسه گفت های وب پهنای باندش رو از خود پارس آنلاین تهیه میکنه :n03: یعنی های وب هم فایده نداره..
اینترانت رایگان هم داره ؟
دوستان وضعیت خط من بعد از اینکه گفتم خطم رو روی 9مگ ببندید اینجوری شد :n15:از ساعت ده شب به بعد هر ده دقیقه چراغ لینک میپره و snr منفی میشه راهی هست که snr بالا تر بره ! مودم هم مستقیم وصل کردم ب سیم ورودی اما بازم همین بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خط شما نمی کشه 9مگ رو چون هر چی سرعت بالاتر میره میزان نویز هم بیشترر میشه. بهترین کار اینه که ززنگ بزنید پشتیبانی بگید خطتون نمی کشه این سرعت رو روی 7مگ ببندید به احتمال زیاد مشکل شما حل خواهد شد
یعنی ادم میمونه چی بگه !!! خاک تو سر پارس آنلاین با این وضعیت دانلود اونم توی روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالم از این دروغ هاشون به هم میخوره 9 مگ علکی !!
اصلا این ایده آوردن 9 مگ ی اشتباه بود اصلا 9 مگ نیازی نیست تو روز هم که کمتر کسی از این سرعت استفاده می کند چون چشم بزنی حجم تمام میشه ؛ همون 4 مگ قدیم عالی بود اینا این کار رو کردن که یک خط رو به تعداد بیشتر به مشترک بفروشن مشترک هم دلش خوش باشه 9 مگ هست ، با این سیم های مسی از هر 10 تا مشترک کمتر از نصف خطشون نویز خوبی دارد که مشکل ایجاد نکندنقل قول:
بچه ها این لینک خیلی با حال هست مشخصات مودم رو بدهید نشون میده خط شما فاصله اش با مرکز مخابراتی چند هست همچنین تلفات توان رو در هر کیلومتر به شما نشان میده و تا چقدر تو هر فناور ی ADSL , ADSL2 , VDSL میتونید سرعت داشته باشید که البته VDSL تو ایران نیست
کد:http://www.speedguide.net/dsl_speed_calc.php
اواتارت رو چرا عوض کردی ؟؟؟نقل قول:
زنگ بزن بگو برات بیارن پایین چون تو نمی کشی !نقل قول:
بگو رو همون 4 مگ ببندن برات !
این شرکت پارس به هیچ وجه به فکر کاربراش نیست !نقل قول:
اصن بردن روی 9 مگ فکر می کنی برای ما کاربر ها بردن ؟؟؟؟
باید بگم نخیر
اینا سرعت رو بردن بالا که تو روز تحریک بشی بیشتر استفاده تا ازت پول بگیرن اگه اونطوریه چرا 9 مگ رو تو ساعات رایگان نمیدن ؟؟؟؟؟
اینا همه از سیاستشونه !
وضعیت پیج باز کردن اسف باره
تو هر کدوم باید چی بنویسیم ؟نقل قول:
امروز زنگ زدم
گفت نویز خطت زیاده گذاشت رو 4 مگ
گفتم چطور من قبلن نویز نداشتم سرعتم تا 700 میرفت گفت اونو من نمیدونم سیماتونو چککنید
گفتم حداقل بذار رو 6 مگ گفت رو 6 که نمیشه گذاشت یا 4 یا 9
سرعت دانلودم خیلی کم شده نهایتش 100 کیلو در روز
درست گفته پارس آنلاین یا روی 4 میذاره یا 9 . غیر از اینا نمیذارهنقل قول:
یه چک بکن ببین چی رو خطتت نویز میندازه !نقل قول:
چند روز ه درگیرم
چیزی ندارم روخطم نویز بندازه
حتی تو اتاقم تلفنم نیست
تلفنمونم بیسیم نیست
یک سوال دیگه مشکلاتم از دیشب بیشتر شد بعد اینکه مودممو ریسیست کردم(برای اولین بار) اس ان ار از 8.5 شد 6 هرکاری کردم درست نشد
تا امروز که زنگ زدم سرعتو کم کردم از 10به 4 الان شده9
بعد وقتی دوباره مودمو تنظیم میکنم وی سی ای اینا بعد چند دقیقه میبنم کانفیتش پریده انگار اصلا سیو نمیشه دلیلش چیه
این مال الانه
میتونی بری سرخطتون چک کنی؟نقل قول:
سر خط یعنی کجا مخابرات؟
خط مستقیم امده تو اتاق من رفته تو مودم سرخط خودمم:n03:
سرخط یعنی جایی که سیم از جعبه تقسیم مخابراتی اومده توی خونهنقل قول:
بچه ها وضعیت خط و چیزای دیگه من چطوره به نظرتون ؟
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex A/L
Line State : up
Lan Tx : 9864
Lan Rx : 5776
ADSL Tx : 4248
ADSL Rx : 4656
CRC Down : 0
CRC Up : 3
FEC Down : 0
FEC Up : 2
HEC Down : 2
HEC Up : 0
SNR Up : 11.2
SNR Down : 11.0
Line Attenuation Up : 17.1
Line Attenuation Down : 29.0
Data Rate Up : 1021
Data Rate Down : 9216
این وضعیت منه. میتونم روی 9 مگ برم ؟ تا چند وقت پیش 9 مگ بود. الان شده 7 مگ !!!
سرعت دانلود شبانه هم بیشتر از 60 یا 70 نمیشه
خوبه مشکلی نباید داشته باشی از نظر پرش لینکنقل قول:
پرش لینک ندارم اما سرعت دانلودم در روز و تایم رایگان خیلی افتضاحه :n03:
داداش نویز خوب فقط باعث داشتن خط بهترین نسبت به قطعی موثر هست... ولی وقتی شما نویزت عالی هم باشه ولی پهنای باندی وجود نداشته باشه تا بهت برسه هیچچ کاربردی نداره.... زیر 7 یا 6 که بیاد قطعی وصلی داره ولی معمولا بالای 11 12 دیگه مشکلی نیست... سرعت شبانه هم فعلا وضعیت برا خیلی ها خرابه... باید دید چی میشه....اگه سرعت شبانه کم وارد سیاست پارس شده باشه دیگه واستادن پای این دزد خریت هست... بذارید 2 3 روز از ماه رمضون بره ببینیم این وضعیت ادامه داره یا نه.. من که خودم 7 روز بعد از ماه رمضان سرویسم تمومه و اگه وضعیت درست نشه میرم و تمدیدی در کار نیست.نقل قول:
این کم بودن سرعت ربطی به نویز نداره الان خطت روی 9مگ بسته شده .درصورتی که پارس آنلاین بذاره باید سرعت دانلودت 1مگ باشه که البته نمیذاره :n02:نقل قول:
رفیق این کارشناساشون هیچی حالیشون نیست.. مگه های وب خره که از پارس تهیه کنه؟ خود سازمان زیر ساخت بهش با قیمت کمتری پهنای باند میده... به صحبتای این کارشناسا فقط باید نیشخند زد و البته انگشت اشاررو بسمتشون گرفت... من که اینکارو میکنم و روحم رو تسکین میده در اون لحظه.نقل قول:
به یارو میگم فلون فلون شده من رفیقم تو همین مرکز مخابراتیه از فن اوا سرویس گرفته شبی 700 کیلو دانلود داره میگه خوب این شرکتا تازه کارن بعد یه مدتی محدودش میکنن.. میگم پس شما هم محدود کردید دیگه... میگه نه مرکز مخابراتیت مشکل داره ولی هنوزم 20 درصد پهنای باند تو مرکزت بدون استفادست.....
اینا هیچی حالیشون نیست... چه میشه کرد؟
انگشت اشاره رو چرا؟ اشتباه تسکین میدادی:n02: . روحتو با انگشت وسط تسکین بده از این به بعدنقل قول:
راست میگی انگشت سوم رو به اسم اشاره اشتباه ربط دادم... ولی روحم تسکین پیدا نمیکنه با این انگشت!!! تو اون لحظه فقط جواب میده...........که این همینجور حرف بزنه منم با حالت نیشخند انگشت سوم رو ببرم بالا به نشانه اعتراض...نقل قول:
شما که درک نمیکنی... سرعتت ماشا الله بالاست و تا حالا سرعت 30 کیلو رو تجربه نکردی با سرویس 2 مگ... وگرنه الان انگشت اخر رو با انگشت اول اشتباه میگرفتی:n17:
خداییش حیف که صدا ضبط میشه وگرنه فحش خارمادری بهشون می کشیدم که خودشون خجالت بکشن با این سرویس دادنشون !نقل قول:
والا ما هر جایی می تونیم فحش بکشیم غیر از این جور جاها !
ولی خداییش یه چند وقت پیش جوری داد میزدم ، نمی زاشتم طرف حرف بزنه یه ذره کارم بدون تاخیر انجام شد
بنظرم اگر بخواین کاملا مودبانه صحبت کنی باعث میشه که طرف هم تو رو مودبانه بپیچونه ولی اگر قاطی کنی طرف حساب کار خودشو می کنه !
سرعت شبانه منم داغونه
سرویسم 128 حجمی
سرعت دانلود شبانه 10 kb
پاس انلاین الان شده مثل چند سال پیش شاتل که تازه شروع کرده بود به محدودیت
احتمالا پارس انلاین هم میخواد اینجوری بشه
به نظرم کسی به امید سرعت بیشتر شبانه بیشتر هزینه نکنه بره سرعت بالاتر بگیره چون فعلا سرعت اکثر کاربرا داغونه
سرعت بالاتر بگیری خودت ضرر کردی
تو ایران فقط دزدی بلدن
کمترین سرعت تو دنیا همراهه بالاترین قیمت اینترنت
اون از وضعیت خودرو بی کیفیت و قیمت بالا این از اینترنت داغون قیمت بالا سرعت لاک پشتی اینجا ایران است