امرو 2 روز از دوره جدیدم میگذره ، فردا صبح زنگ میزنم پشتیبانی رک میگم اوضاع اینطوری اگه میمونه بیام برا فسخ ...
Printable View
امرو 2 روز از دوره جدیدم میگذره ، فردا صبح زنگ میزنم پشتیبانی رک میگم اوضاع اینطوری اگه میمونه بیام برا فسخ ...
واقعاً فکر کردید اونا هم رک جوابتون رو میدن؟ نه قربونت یه جوابی میدن بدتر کفری میشی. :11:نقل قول:
والا پشتیبان های منطقه ما تقریبا آدمای منطقی هستند تو چند باری که باهاشون صحبت کردم ، من بیشتر از دست پشتیبان های آنلای شاکیم که ما رو احمق فرض میکنند ، حالا یا فردا میاد چرند ببافه که یک جور دندون شکن جوابشو میدم که خودشو خراب کنه ...
اینا نمیدونن من چه بلایی میتونم سرشون بیارم ، فعلا صبر کردم ! دلیلشم فقط این بخش پشتیبانای منطقه خودمونه که یکم براشون احترام قائلم .
من که دیگه طاقتم سر اومده ! اگه این Turbo اپرا نبود همین الان هم نمی تونستم بیان اینجا پست بدم !
منم فردا یا شنبه به احتمال زیاد میرم دنبال فسخ قرار داد ! البته الان یه کم جوگیر شدم ولی مطمئنا این کار رو می کنم ولی شاید اولش
یه کم شاتل رو تهدید کردم ! بعد فسخ کنم ! فسخ هم بکنم دست از سر این شاتل برنمی دارم !
شاتل تازه 2 هفتست به شهر ما اومده
سرعت دانلود روزانش 90 هست با سرویس آرت 4
شبانشو نمی دونم
منو به عنوان پشتیبان نصب استخدام کردن
قراره بفرستن تهران واسه گرفتن مدرک شاتل
ولی اینا میخوان من قرار دادم رو با صبانت فسخ کنم و از اونا سرویس بگیرم
این تست رو الان گرفتم ساعت 3 صبانت شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که راضی نمیشم این پینگ و سرعت دانلود شبانه رو عوض کنم
سلامنقل قول:
چاره ای ندارم.
مخابرات که داره به ما حجم محدود میده.(قم). واسه شارژ کردن باید پاشم برم از اینور شهر به اونور شهر واسه پرداخت! پرداخت اینترنتی هم نداره.
مبین نت هم خبردار شدم می خواد منطقه ما رو هم "به زودی" پشتیبانی کنه. ولی قیمتاش بالاس.
حالا 6 ماهه که نمی خوام بخرم. یک 1 ماهه می خرم واسه تست.
تو این ماه اول حسابی بهت حال میدن ( احتمال قوی ) تا میتونی استفاده کن ، انتقام ما رو هم بگیر :31:
به نظر شما چرا من شبی 5.5 گیگ دانلود می کنم و محدود نمیشم اما پسر عمم با سرعت 512 ! فورا محدود شد؟ کسی اینجا هست که به نام یک سازمان ثبت نام کرده باشه؟؟؟؟ منکه می گم اینا فقط به جون شماها افتادن به بقیه مشترکین کاری ندارن من اصلا تا به حال محدود نشدم یک هارد 300 گیگ رو کامل پر کردم
نقل قول:
شمام انگار ناراحتیو محدود نمیشی
شاتل هم سرویس نامحدود ارائه کرده آیا کسی گرفته یا خبری داره ؟
توی لیست تعرفه ها هست
توی این صفحه هم هستتوی پنل کاربری در قسمت تغییر سرویس هم اضافه شدهکد:http://online.shatel.ir/public/register.aspx
شما فکر کنم از اون مشترکهایی هستین که مدت اشتراکتون به سال نرسیده است،انشاا... یک مدت که با برادران دزد شرکت شاتل حشر ونشر کردی و15 روز سرعت شبانه شما در حد دیال آپ آوردند آن وقت است که متوجه میشی که این شاتل چه موجود نازنینی است!به هر حال اگر سرویس شما 2 مگابیت هم باشه بعید است با سرویس شبانه 5.5 گیگا بایت هر شب دانلود کرده باشید،ما که بخیل نیستیم انشاا... هیچ وقت سرعت اینترنت شبانه شما کم نشه،خود من مشترک چندین ساله شاتل هستم و15 روز قبل از این شاید طی 10 شب دانلود شبی 1 گیگا بایت داشتم(با سرویس اکو 512) و آن قدر هم دانلود نکردم که محدود بشم.نمی دانم حالا چرا 15 روز است که سرعت شبانه در حد دیال آپ است،قربون پشتیبانی شاتل هم برم که تا باشون مطرح میکنی یک سری جواب مزخرف را copyوPaste می کنند!آخر هم حوالت میکنند که اگر ثبات سرعت میخواهید خط اختصاصی بگیرید!فقط یک چیز را خوب بلده این شاتل و اون اینکه سر موعد فاکتور صورت حساب را صادر میکنه که پول من و شما را بگیره وسرویس مزخرف ارائه کنه.به هر حال شاید چون شما در یک شهر کوچک هستید آنچنان ترافیکی ندارید در مرکز مخابراتی خود که این قدر دانلود می کنید وگرنه شاتل پدر سوخته تر از این حرفاست که محدود نکنه!:5:نقل قول:
سلام بچه ها
من زیاد از شبکه و این چیزا سر در نمی یارم. ولی یه مطلبی رو چند روزه بهش برخوردم می گم اونایی که متخصص این کارن بگن ماجرا چیه؟
سایت اسپید تست هست که سرعت رو اونجا چک می کنیم
من همیشه وقتی مراجعه می کردم مرکز اینترنت رو توی بحرین نشون می داد
اما چند روزه مرکز اینترنت رو تهران نشون می ده! جالبه که قبلن اصلن این مرکز توی نقشه سایت هم نبود!
به نظر شما این مطلب با نوسانات سرعت این چند روزه و ملی شدن اینترنت ارتباط داره؟
من چند سالی میشه اشتراک 512 دارم و یک سالی میشه که هر شب دانلود می کنم اشتراک 2 مگ رو هم حدود یک سال میشه گرفتم ولی اصلا به اینا کاری نداره الان پسر عمه خودم محدود شده حدس زدم شاید واسه اینکه من به نام یک سازمان گرفتم سراغم نیومدننقل قول:
شما فکر کنم از اون مشترکهایی هستین که مدت اشتراکتون به سال نرسیده است،انشاا... یک مدت که با برادران دزد شرکت شاتل حشر ونشر کردی و15 روز سرعت شبانه شما در حد دیال آپ آوردند آن وقت است که متوجه میشی که این شاتل چه موجود نازنینی است!به هر حال اگر سرویس شما 2 مگابیت هم باشه بعید است با سرویس شبانه 5.5 گیگا بایت هر شب دانلود کرده باشید،ما که بخیل نیستیم انشاا... هیچ وقت سرعت اینترنت شبانه شما کم نشه،خود من مشترک چندین ساله شاتل هستم و15 روز قبل از این شاید طی 10 شب دانلود شبی 1 گیگا بایت داشتم(با سرویس اکو 512) و آن قدر هم دانلود نکردم که محدود بشم.نمی دانم حالا چرا 15 روز است که سرعت شبانه در حد دیال آپ است،قربون پشتیبانی شاتل هم برم که تا باشون مطرح میکنی یک سری جواب مزخرف را copyوPaste می کنند!آخر هم حوالت میکنند که اگر ثبات سرعت میخواهید خط اختصاصی بگیرید!فقط یک چیز را خوب بلده این شاتل و اون اینکه سر موعد فاکتور صورت حساب را صادر میکنه که پول من و شما را بگیره وسرویس مزخرف ارائه کنه.به هر حال شاید چون شما در یک شهر کوچک هستید آنچنان ترافیکی ندارید در مرکز مخابراتی خود که این قدر دانلود می کنید وگرنه شاتل پدر سوخته تر از این حرفاست که محدود نکنه!
کسی هست شرایط منو داشته باشه؟
از پنل مصرف ترافیکتون چند اسکرین شات بزارید که تا 3 ماه گذشته رو نشون بده.برای این کار باید هر 20 روز رو جدا اسکرین بگیرید.اینطوری میشه فهمید ایا شما واقعا درست میگید که اینهمه دانلود می کنید و محدود نمیشید یا ...نقل قول:
با سلام
من تازه ديشب بعد از يك هفته از محدود بودن در اومدم .
مي خواستم بدونم شبي چقدر دانلود كنم كه دوباره محدود نشم ؟
[QUOTE=parsa5564;6529770]از پنل مصرف ترافیکتون چند اسکرین شات بزارید که تا 3 ماه گذشته رو نشون بده.برای این کار باید هر 20 روز رو جدا اسکرین بگیرید.اینطوری میشه فهمید ایا شما واقعا درست میگید که اینهمه دانلود می کنید و محدود نمیشید یا ...[/QUOTE]
منم موافقم
من چند بار با چت انلاین این مطلب رو که چه مقدار دانلود شبانه داشته باشم تا محدود نشم رو پرسیدم اما کسی جوابگو نیست در ضمن برای فسخ قرارداد باید به شرکت مراجعه کنم یا تلفنی هم میشه؟:2:
یه چیزی که من از حرف هایی پشتیبانی فروش شنیدم البته مستقیم نگفت ولی یه اشاره ای کرد اینه که این محدودیتنقل قول:
ها اکثرا واسه کاربرای 512 هستش. سرویس های یک مگ و دو مگ خیلی کمتر محدود میشن. که اون ها هم شاتل
میگه دانلود شبانه دیگه ندارن و تا آخر تابستون بوده ! یعنی الان یکی بخواد 2 مگ بگیره شاتل بهش میگه دانلود شبانه
نداره مگر اینکه دوباره واسه سه ماه تمدید بشه...
یه چیزی دیگه ای هم که هست این محدودیت ها بیشتر مال شهرهای بزرگ و پرجمعیت هستش. نمی دونم اینجا گفتم
یا نه، من خودم شهرستان دانشجو بودم و همین سرویس اکو 512 سه ماهه داشتم، بدون استثنا هرشب بیشتر از 1800 مگ دانلود داشتم
اصلا سرعتش اونجا فوق العاده بود ! یه ثباتی داشت که نگو ! یعنی از ساعت یک شروع میکرد به دانلود سرعت میرفت
روی 82 کیلوبایت قفل میشد تا ساعت 8 که دیگه دانلود اتوماتیک قطع میشد !
متاسفانه این شاتل اصلا کارهاش عادلانه نیست و باید قبول کنیم که به بعضی ها شاتل خیلی حال میده !
سلامنقل قول:
منم مرکز مدرس هستم
پیش شمارش72X هست یا740؟
سرعت دانلود روزانه اش چنده؟ سرعت شبانه چنده؟از بقیه isp ها توی این مرکز خبری نداره؟
اره شاتل واقعا افتضاح شده من قبلا داشتم. الان از اسیاتک دارم
میخوام ببینم وضع صبا چطوره توی مدرس؟ شبانهش هم 3تا7 هست صبا هنوز؟
چه سازمانی؟نقل قول:
نقل قول:
سرور تهران به مابقی سرورها اضافه شده . شما با سرور تهران پینگ بگیرید میبنید که چقدر پینگ اومده پایین ، این چند روز اخیر که سرعت باز کردن صفحات "یه کم " بالاتر رفته به همین خاطره..
فکر نمیکنم به بحث اینترنت ملی و.. ربطی داشته باشه... اینترنت ملی یک شبکه اینترانت داخلیه که برای ارتباط مدارس و شرکتها و.. استفاده قراره بشه و موضوعش اصلا با اینترنت و اینترنت به قول خودشون پاک فرق میکنه!!
اکوی 512
توی سه سالی که من از شاتل سرویس گرفتم ، این اولین پینگ دورقمی منه! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه ربطی نداره دوست عزیز فقط ایرانت قبول کرده سرور تهران برای تست اسپید تست باشه.نقل قول:
دوست عزیز این چه ربطی به سرعت صفحه داره. :31: شما وقتی درخواست باز کردن یه سایت رو میدید با سروری که میزبانی اون وبسایت رو داره در ارتباط هستید (معمولاً آمریکا و اروپا) و پینگتون با اون ارتباط داره. مثلاً یاهو رو باز کنید چه ربطی داره به سرور تهران اسپید تست داره؟! اگه مثلاً توی cmd بنویسید ping yahoo.com اون میشه زمان پینگ شما نه اون پینگ زیر صدی که اسپید تست به شما میده با سرور تهران میده. اگه توی اسپید تست هم سرور یه کشور دیگه رو وارد کنید چون فاصله مکانی زیاد پس زمان رفت برگشت اطلاعات هم چند میلی ثانیه افزایش پیدا میکنه که میشه همون پینگی که سابق با اسپید تست داشتید. به خودتون تلقین نکنین سرعت صفحه باز شدن مثل سابق هست :31:نقل قول:
:11:
خوب توی 3 سال اخیر هم اگه سرور تهرانی وجود داشت پینگ شما دو رقمی میشد.نقل قول:
اگه می خوای مثلا بازی آنلاین کنی پینگ تست کردن با سرور تهران کار خنده داریه. یکی از سرورهای اروپا و آمریکا رو همیشه مقیاس بگیرین و باهاش کار کنین .
این هم کل دانلود ها از اول امسال تا الان
تست با سرور تهران
چقدر پینگ افتضاحه
نمیشه دقیق بگم :31: بفهمن اذیت می کنن اما یک سازمان مردمی زیرشاخه محیط زیست چندان چیز دولتی خاصی نیس اما به نظر من فقط همین باعث شده محدود نشم همین که اسم یه سازمان روش بوده بهش کاری نداشتن اصلا انگار تو لیستشون نبودهنقل قول:
چه سازمانی؟
دوستان هزینه های سرویس اختصاصی شاتل رو میدونید..مثلا 512 اختصاصی میدن؟
و در نهایت سرعت اونجا همیشه ثابته و حجم هم نامحدود؟
سلام بچه ها
کسی هست که اطلاعاتی از سرویس اختصاصی داشته باشه؟
شاتل با این کاراش منو دیوونه کرده:19:
اخه چطور ممکنه سرعت دانلود ساعت 1 بلافاصله از 62 بیاد رو 4 یعنی به غیر از من هم زمان 9 نفر دیگه دانلود میکنن فک نکنم این روزا کسی به خاطر 100 مگ دانلود رایگان سیستمشو تا صبح روشن بزاره :2:
من مطمئنم یه کاسه ای زیر نیم کاسس
سرویس اختصاصی که میگه قیمت های فضایی داره اصلاً تو سایت مایتشم نیست فکرشو نکنین. قیمت هاش 10 برابر سرویس فعلی شما هست. اونم که معلومه خودش ساعت 12:57 اینا محدود میکنه از قصد. پشتیبان های حروم خور هم پول میگیرن فقط دروغ تحویل ملت بدن. آره خاموش کنید سنگین تره به پول برقش نمیارزه.نقل قول:
قیمت چند برار کنن و بعدشم همین آش و همین کاسه فایده نداره..عجب گیری کردیم اینجا بدنیا اومدیم!
اما حالا که این سرویس جدیدا داره میاد پس حتما ART رو حذف می کنند دیگه..چون هردوشون درواقع یه چیز هستند...اونوقت شاید ECO سرعتش رفت بالا..احتمالا 2 تا 3 ماهی هم الافه این موضوعیم انگار Damn
ART و سرویس جدید یکی نیستن.نقل قول:
سرویس آرت محدودیت دانلود داره ولی سرویس های جدید کاملا نامحدود باید باشه .
یکی جان فشانی کنه بره از سرویس های جدید بگیره خبر بده دیگه :5:
چهار ساعت تا خداحافظی با شاتل
اعصاب ندارم برم سمتشون برای فسخ قرارداد
چه قد طول میکشه خط رو از رانژه دربیارن؟؟
من نمیدونم توهمه یا هر چیز دیگه!:31: ولی پینگ خیلی پایین اومده . نسبت به یکی دو ماه پیش که پینگ سیستم من با دستور ping yahoo.com در کامند 1400 بود ، الان شده 290...نقل قول:
خیلی بهتر شده.. ا:20: من فکر نمیکنم اضافه شدن سرور تهران بی تاثیر باشه روی سرعت! حالا الان بیشتر سرچ میکنم ببینم چی به چیه. بعدش این سرور تهران فقط توی اسپید تست اضافه نشده توی سایتهای دیگه تست سرعت هم هست.
نقل قول:
سپس هر سرويس دهنده اينترنت (ISP) محلي به يك سرويس دهنده اينترنت بزرگتر متصل ميشود و به همين ترتيب سرويس دهندهاي منطقهاي كه يك يا چند كشور را در بر ميگيرند به سرويس دهندههاي اصلي جهاني متصل ميشوند. به اين ترتيب هر كامپيوتري كه به يكي از اين ISP ها متصل است به تمام كامپيوترهاي متصل به ISPهاي ديگر نيز متصل ميشود.
مثلا من تصورم این بود که قبلا یک isp مثل شاتل به سرور کشورهای همسایه متصل میشد ولی الان ابتدا به سرور ایران و بعد به اروپا و امریکا متصل میشه؟!
با سلامنقل قول:
من فردا با پشتيباني صحبت مي كنم . احتمالا سرويسمو با سرويس جديد عوض مي كنم .
سلام در شاتل میشه از یوزر و پاس کسیه دیگه استفاده کرد منظورم اینه که با یوزر پاس دوستم که 512 شاتل داره دانلود شبانه کنم آیا میسره تا یوزرشو بگیرم>
بستگی به مرکز مخابراتی داره ،اما حداقل یک هفته ای طول میکشهنقل قول:
سرور تهران ربطی به این چیزا نداره ، هرکس هم تست میگیره با سرور های اطراف ایران بگیره ، متوجه میشید فرقی نکرده شاید بدترم شده ... خوب این کاملا معلومه سروری که تو ایران هست و احتمالا پورت هاش توسط شاتل تهیه شده پینگ پایین داره ، اینو دقیق تحقیق نکردم ( پورت ها منظورمه ) .
ببینید یک چیزی کاملا مشخصه : شاتل دروغ میگه ،این دیگه بحث نداره !
وقتی سر ساعت 12:55 هر شب سرعت میاد رو صفر تا سه و سر ساعت سه سرعت میره بالاتر کاملا مشخصه یک برنامه داره سرعت رو مدیریت میکنه ، ناسلامتی من خودم کارم پیاده سازی سیستمای مبتنی بر وب و اینترنت هست ، اصلا این به کنار هر بچه ای این موضوع رو میتونه درک کنه ، اینا نمیدونم چطور فکر میکنند ( احتمالا چون خودشون ...... بقیه رو مثل خودشون میبینند ) .
امروز که تعطیل بود ( منم یادم نبود ) دیگه زنگ نزدم فردا میتلم چرت بگن میرم پی فسخ اونم یک جور آبروشون رو میبرم که خودشون کف کنند .
اینو بدونید حتی 1 نفر هم از مشترکینشون فسخ کنه کلی از اعتبار و پرستیژ کاذبشون کاسته میشه ... برا همینه که عین .... میچسبن به آدم که فسخ نکن ، درست میشه حالا
آره .. من الان چند تا سایت رو خوندم که نوشته بود اتصال به این سرور ( تهران) روی سایتهایی که از وب سرورهای داخلی استفاده میکنند مثلا persianweb.com تاثیر داره...نقل قول:
بعدش در مورد صفر شدن سرعت ساعت یک به بعد ... سرعت ما هم صفر میشه .. ساعت سه تازه یه کم میره بالا..خیلی زشته کارشون.
کرج هم اضافه شد.. پس معلومه صحبت دوستان درسته و فقط این سرورها رو در اختیار این سایتها قرار دادند:31:
سلام در شاتل میشه از یوزر و پاس کسیه دیگه استفاده کرد منظورم اینه که با یوزر پاس دوستم که 512 شاتل داره دانلود شبانه کنم آیا میسره تا یوزرشو بگیرم>
لطفا جواب بدید زودتر
زنگ زدم پشتیبانی گفت فقط یوز و پاسی که خودمون دادیم میتونید استفاده کنید ولی بنظرم میخواست منو بپیچونه:31:
ساعت 3 درست نميشه! اين برنامه دو هفته پيش بود. الان تا ساعت هشت صبح همون 3 هست.نقل قول: