به قول یه نفری اینا به دوربین نگاه میکنن دروغ میگننقل قول:
وزیر اونقد بدبخت و نادون هست که به هر دلیلی واژه نامحدود رو حالا از رو نادونی یا از رو غرض میندازه وسط فکر میکنه ملت خرن. :n35:
Printable View
به قول یه نفری اینا به دوربین نگاه میکنن دروغ میگننقل قول:
وزیر اونقد بدبخت و نادون هست که به هر دلیلی واژه نامحدود رو حالا از رو نادونی یا از رو غرض میندازه وسط فکر میکنه ملت خرن. :n35:
قبول دارم ولی حداقلش اینه که خیال نکنن با خر طرفن!نقل قول:
آسیاتک تا قبل از عید نسبت به سرویس دهنده های دیگه خیلی خوب بود
نمیدونم چی شد که اینجوری تر زد
حجم خوری پیدا کرد - تایم اوت ها افزایش پیدا کرد -پینگ مزخرف
2.3 روزِ سرویسم تموم شده الان بعد مدت طولانی یه بسته واسه خطم گرفتم(همراه اول) از این شبانه ها هفتگی
2ساعتِ با هات اسپات وصلم از فیسبوک و روزنامه ها بگیر تا سایت های مختلف بعد یه لحظه قفل کردم گفتم بسته تموم نشده باشه از شارژم بره؟؟
چک کردم دیدم 100 مگ استفاده شده !!!!!!
در صورتی که با نت آسیاتک,پرسه هایی که تو همین سایت ها میزدم بعد 5دقیقه بیشتر از 100 مگ میپرید
نتمونم که به اصطلاح نامحدود داره میشه با این طرح های دوزاری
به نظرم تنها فایده اش اینه که از برده مجازی بودن رها میشیم
چه نظرسنجیه مسخره ای ! خب معلومه کل عالم کیفیت و با قیمت مناسب میخوان ! wtf
امروز پینگ فاجعس .. چه غلطی دارن میکنن باز ..
دوستان گیمر،برای کاهش پینگ پشتبانی کاری انجام میده ؟ البته امروز خیلی داغونه ...
سوال یکی از کاربران اسیاتک و پاسخ مدیر شرکت در مورد بسته های ویژه جای دانلود نامحدود
با سلام خسته نباشید.ببخشید این بسته ویژه ۲تا ۸ صبح که جدیدا اومده چه تفاوتی با نامحدود قبلی داره؟
مدیر سایت:
درود بر شما، دوست آسیاتکی عزیز سرویس هایی که دارای بسته ویژه می باشند، از حداقل ۵ گیگ ترافیک بین الملل و ۱۰ گیگ ترافیک داخلی در هر ماه با توجه به مدت زمان سرویس برخوردار خواهند شد.
کسی ایده ای نداره؟نقل قول:
بچه ها همینطور که میدونید اسیاتک دانلود از سایت اسیادی ال رو رایگان کرده.خودتون میدونید که چطور فعال میشه.من تا الان نزدیک ۳۵۰ گیگ از سایتش دانلود کردم:n19::n19:شبانه هم تا حالا نزدیک ۱۰۵ گیگ دانلود کردم اونم نزدیک ۱ هفته ولی محدود نشده:n36:نمیدونم شاید حواسشئن نبوده نیومدن محدود کنن .به هر حال واسه من که محدود نشده.:n36:
اینم وضعیتی که این بی شرفا ترتیبشو دادن از آیو هم نمیتونم استفاده کنم... :n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلایق هرچه لایق، هیچ سرطانی از اسیاتر بدتر نیست
خسته نباشید، کار به کجا رسیده که در معنی اینترنت رو هم باید گل گرفتنقل قول:
دوستان لطفاً میشه برید تو پنلتون و ببینید قیمت "چالاک 4 گیگ در ماه (2تا 8 صبح بسته ویژه)" چنده؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
این اپلیکیشن موبایلش، لینک دانلود سایت اسیاتکش کجاست؟
بالای صفحه 1544 هست:نقل قول:
دوستان این بسته ویژه 2 تا 8 یعنی چی؟
اصلا واضح نگفتن. نامحدوده یا نه؟
محدودیت دانلود داره؟
اینو از اپلیکیشنش آوردین؟ من همچین چیزی ندیدم کجاست؟ آخرین نسخه رو هم نصب کردم.نقل قول:
بله. اپلیکیشن اندروید اسیاتک ورژن ۱.۱
فکر کنم از صفحه اصلی خود اسیاتک روی شکلک اندروید کلیک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
قرعه کشی باشگاه مشتریان سال 95 کی برگزار میشه؟
مال من ورژن ۱.۷ هست همچین موردی من تا حالا ندیدم همچین سلیقه ای از آسیاتک بعیدهنقل قول:
پینگا به طرز مشکوکی خوب شده
ارامش قبل از طوفانه حتما
نه دوست عزیز. جمعه ها معمولا وضعیت بهتره و پینگ پایین.نقل قول:
نقل قول:از داخل گوگل پلی باید نصب کنیننقل قول:
مثل اینکه این قانون مسخره تفکیک ترافیک داخلی و خارجی داره عملی میشه ، توی قرارداد جزئیاتش رو گفتن ->->-> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان شبانه رایگان حذف کردن یا نه؟
اگه دیگه رایگان نیست از آسیاتک فرار کنیم!!!
حذف نشده. اسمش به بسته ویژه تغییر پیدا کردهنقل قول:
یعنی شبانش نامحدود هست اما 2 شب تا 8صبح سرعتش میشه سرعت سرویسی که خریداری کردین اگر فرضا 2 مگ خریدید شبانتون سرعتش میشه 2 مگ و روزانتون تا 16 مگ باز هستنقل قول:
نه عزیزم حذف نشده.من خودم الان دانلود میکنم نزدیک ۲۰۰ گیگ شده تا حالا:n19:
این مصوبه دولتی که قرار است انترنت نامحدود شه کی راه میفته؟ دوستان میگفتن از این مرداد طرح های حجمی جم میشن و حجم نامحدود میشه
کسی خبر جدیدی داره؟
اونو که کلا حذفش کردننقل قول:
انگار خیلی دوست داری دوباره گرون بشه نه؟؟
گرانی 60 درصدی اینترنت ثابت بیخ گوش کاربران!
این نسخه فک کنم رسمی نباشه مراقب باشین یوزر و پس میدین به این نرم افزارانقل قول:
نسخه اصلی رو از بالای سایت ۱۵۴۴ دانلود کنید.
ققط از شب بیداری بدم بیاد، این رایگان شب زندگی رو خراب کرده. زنم میخواد ترکم کنه، بچه ها شبها بیدا رند روزها خوابنقل قول:
داداش به نظرم از نت همراه اول استفاده کن از 1 شب تا 11 صبح نامحدوده یا شاتل بگیر شاتلند استفاده کننقل قول:
یا کلا نت رو ترک بذار کنار که ارزش نداره
خدایی به نظرم نت رو بذارم کنار می تونم یه نفس راحت بکشم خدایا یعنی میشه
هر ماه حدود 54000 تومان برای این شب رایگان 16 میدیم که بتونیم حدود 100گیگ فیلم و سریالهای ماهانه دانلود کنیم. من حاظرم همین 100 تومان هر ماه بدم ولی عادی تو روز مثل بنی آدم دانلود کنم، دیگر خوابمون تلف نشه... همش انگشت رو کلید وسط شب منتظر لینک دانلود و ساعت رایگان....
شما از برنامهی IDM و Auto Power-On & Shut-Down استفاده کن نیاز نیست تا 2 بیدار بمونی :n02:نقل قول:
بزار سیستمت خودش روشن بشه و شروع به دانلود کنه ! شما هم راحت بگیر بخواب !
همه اینها رو سالهاست میکنیم، ولی هنوزم شبها بالا سرش میشینیمنقل قول:
حاظرم یکم پول بیشتر بدم هر وقت تو روز میخواهیم دانلود کنیم مثل همه دنیا
سرعت سرویس 1 مگابیت و 16 مگابیت در روز و در زمان بسته ی ویژه چقدر هست (به کیلوبایت در ثانیه)
سرعت نامحدود برنزی و نقره ای قبل و پس از مصرف حداقل حجم تبادل به کیلوبایت در ثانیه چقدره
همه جوونا الآن بدخواب شدن صبح که آفتاب میزنه میخابه بعد از ظهر پا میشه افسردگی میگیره امید به زندگیش میاد پایین و هزار جور مشکل دیگه...نقل قول:
چی تو این مملکت درسته که این درست باشه 40 ساله داریم پسرفت میکنیم! ملتو مسخره کردن هر روز تو دوربین نگاه میکنن یه دروغ تازه میگن. :n29:
یه مهندس فارغ التحصیل میشه هر جا میره واسه کار یا سابقه کار میخان یا پارتی!!! تو آمریکا یه فارغ التحصیل شغلش تضمین شدست وگرنه پدر دانشگاه رو درمیارن که چرا رشته ای رو تدریس میکنی که کار براش نیست!!! میشه شکایت کرد از دانشگاه اگه بیکار بمونی!!
باور کن همه جای دنیا مردم مثل هم اند، دزدی و جنایت، فقر و گرسنگی، کلاه برداری و خشونت. آمریکا برای پولدارها خوبه، الان بچه های ایرونی که اونجا مایه ندارن مثل تو ایران شب و روز دنبال کارند. لیسانسه اونجا باید تاکسی برونه، قول اون فیلمهای ایرانجلس نخورین!
خودم سالها اروپا کار کردم، یک واحد تو آلمان پیش فروش خریدم سرم کلاه رفت واحد را گرفتن. وکیل آلمانی گرفتم اون هم از طرف باج گرفت کارم را امدا خراب تر کرد، سالها گرفتار بودم غریبه.
آخر اونجا را ترک کردم، جم کردم برگشتم ایران یه واحد خریدم. الان هر شب فسنجون میخورم، هم زبان و هم فرهنگ دارم، همسایه های خوبی دارم، دیگه غریبه نیستم.
هیچ جا مثل وطن خودمون نیست، هیج جا رفا ما رو نداره. اینجا مشکل داریم میخندیم، زندگی رو با دار و ندارمون راحت تر از خارج میگزرونیم.
اینکه تو هر جای دنیا آدم عوضی پیدا میشه شکی توش نیست ولی قضیه پیشرفت و فرهنگ ظاهری فرق میکنه یه فرد آلمانی تو ظاهر هر جور هست تو باطن هم همونجوره حالا چه بد چه خوب ولی تو ایران کافیه تورو نبینن حالا پشت فرمون یا تو فضای مجازی شخصیتت کاملا از این رو به اون رو میشه و شخصیت واقعی انسان هم همینه و این فرهنگ و شخصیت ظاهری ایرانی جماعت به هیچ دردی نمیخورهنقل قول:
اینجا هر کی به فکر خودشه بد بودن آدما به مسئولین هم سرایت کرده و هیچ کس به فکر این مملکت نیست و بزرگترین توهینارو به ملت میکنن نمونش همین قضیه اینترنت یا صنعت خودرو مجبور میکنه ماشین آشغال وطنی سوار شی در حالی که لوکسترین خودرو ایرانی با اقتصادی ترین و ارزونترین خودرو خارجی نمیتونه رقابت کنه.