نقل قول:
نمرات تشریحی چقدر بعد از اعلام نتایج تستی میاد؟
بستگي به استاد مربوطه دارد كه چه زماني نمرات تشريحي شما را وارد سيستم كند
Printable View
نقل قول:
نمرات تشریحی چقدر بعد از اعلام نتایج تستی میاد؟
بستگي به استاد مربوطه دارد كه چه زماني نمرات تشريحي شما را وارد سيستم كند
مشخص نیست . بستگی به مرکز و استادتون داره .....نقل قول:
ببخشید من اینقدر سوال می کنم :n02::blush::blush::blush: یه سوال دیگه....برای فراگیر رشته دبیرستان مهمه یا نه؟؟ یعنی من با رشته ریاضی می تونم هر رشته ای شرکت کتن یا نه؟؟ :n12:
نمره تستی ریزپردازنده اومد من 4.80 شدم
امروز سیستم عامل هم تستیهاش خیلی سخت بود ..اما 4 تا سئوال تشریحی اونو جواب دادم
مهم نیست چه رشته ای دبیرستان خوندید ولی باید پیش دانشگاهی حتما داشته باشیننقل قول:
امروز زبان عمومی رو خیلی سخت داده بودن :n14: من با اینکه خیلی خوب خونده بودم ولی فقط نصف سوالات رو درست نوشتم البته میان ترم هم داشتم و حداقل نمی افتم ولی وقتی که براش گذاشته بودم به حدر رفت . اینم بگم اکثرا از گرامر داده بودن و اصلا از تمرینات خود کتاب نداده بودن بعضی از سوالات هم در مورد معانی کلمات بود
من که سوالات دیدم گفتم پاشم برم نمره افتضاحی ازش میگیرم کاش بلند میشدم از سرجلسه:n28:.کاش این همه وقتم هدر نمیدادم اصلا نمیخوندم و نمیرفتم جاش طراحی الگوریتم و مهندسی نرم افزار میخوندم :n28:نقل قول:
مهندسي نرم افزار مثل مباني فناوري اطلاعات خيلي مذخرفه! من ميخوام با علاقه بخونمش و وقتش رو هم دارم ولي اصلا معلوم نيست چي نوشته! خيلي گنگه.
کاش فقط تستی بود خوندن همچین کتابی برای تشریحی واقعا سخته اونم با این فشردگی امتحانات.نقل قول:
خیلی افتضاح بود :n03: من اونقدر خونده بودم فکر میکردم راحت 17 - 18 بگیرم کل نمونه سوالات سه سال پیش رو خونده بودم اکثرا از تمرینات خود کتاب داده بودن . اکثر دانشجو ها سر جاشون میخکوب شده بودن حتی یکیشون میگفت این سوالات مال ما نیست !نقل قول:
منم فردا معادلات دارم و میخوام تازه نیم ساعت دیگه شروع کنم به خوندن :n30: البته یکم خوندم فقط مثال ها رو حل میکنم امیدوارم از مثال ها حداقل سوالات تشریحی بدن