ممنون. راستش مطمئن نيستم اما فكر ميكنم تو حافظه تلفنه. از كجا بايد مطمئن شم؟ بعدشم اگه تو حافظه تلفن باشه چطور انتقالش بدم به كارت حافظه؟ ببخشيد ، من چندان رو امكانات گوشيم كار نميكنم.نقل قول:
Printable View
ممنون. راستش مطمئن نيستم اما فكر ميكنم تو حافظه تلفنه. از كجا بايد مطمئن شم؟ بعدشم اگه تو حافظه تلفن باشه چطور انتقالش بدم به كارت حافظه؟ ببخشيد ، من چندان رو امكانات گوشيم كار نميكنم.نقل قول:
چرا هيچكي جواب منو نميدههههههههههه؟
سلامنقل قول:
شما نو قسمتی که تو گوشیت سیو هستن همرو مارک ال ببین میتونی بکنی و بعد اپشن بزن ببین میتونی تو مموری کارت کپی کنی
اگه همچین کاری نتونستی گوشیتو تو حالت پی سی سوییت به کامپیوتر وصل کن
برو ببین تو فون مموری و مموری کارت پیداشون میکنی یا نه
شرمنده من با این قسمت گوشی کار نکردم که بتونم درست راهنماییت بکنم
راستی بچه ها شما با نرم افزار صبط مکالمه بدون بوق خوب کار کردین که رو 5700 خوب جواب بده؟
اگه کار کردین بم منم معرفیش کنین
Ultimate Voice Recorderنقل قول:
راستی بچه ها شما با نرم افزار صبط مکالمه بدون بوق خوب کار کردین که رو 5700 خوب جواب بده؟
اگه کار کردین بم منم معرفیش کنین
مرسینقل قول:
ولی همین دیشب این نرم افزارو از رو گوشی پاک کردم
اخه صدا رو انگار رو دور تند ضبط میکرد
واسه شما اینطورنیست؟
سلام دوستان
یه بار راجع به نرم افزاری واسه تصویر زمینه به صورت کامل گفته بودم اینجا که یکی از دوستان یه نرم افزار معرفی کرد که نصب کردم و نشد اگه میشه یه نرم افزار یا یه راهی واسه اینکه تصویرو به طور کامل پس زمینه کنم معرفی کنید
نه من مشکلی ندارم باهاشنقل قول:
نرم افزار دیگه ای نمیشناسید؟
خدمت شما: :11:نقل قول:
خودم امتحان کردم کامل و بدون مشکل کار می کنه.کد:http://handheld.softpedia.com/get/Wallpapers/FreeFSWP-76011.shtml
این نرم افزاره یه ورژنش اومده که کرک شده نیست.خود نوکیا خریده این نرم افزار رو و فول لیسانس هستشنقل قول:
تو موبایلستان که عضو هستی اونجا یه تاپیک داره به اسم نرم افزارهای OVI .من از اونجا دانلود کردم
بقیه نرم افزارها هرچی تاحالا تست کردم بوق میزنه هر چند که اینم اولش یه بوق کوچیک میزنه ولی چیز خاصی نیست