سلام
دوستان وضع قیمتها کی بهتر میشه ؟؟
سلام
دوستان وضع قیمتها کی بهتر میشه ؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز قرار شد سوالات مربوط به قیمت رو در بخش مربوط به خودش بپرسید:10:
اما حالا که پرسیدید اشکالی نداره.
از اونجایی که بوش داره مییاد حالا حالاها همین آشه و همین کاسه.
دیگه حداکثر تا اواسط مهر بیشتر این اوضاع نیست.
بار دیگه پست بی مربوط با تاپیک مشاهده بشه برخورد میشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 تا تاپیک داریم اما بازم تمام سوال ها اینجا مطرح میشه .
سلام.
می خواستم بدونم بازیای xbox 360 چیزی مثه ترینر های بازییای کامپیوتری دارن؟
به نظر من رمزهایی که واسه بعضی بازیا توسط خود کمپانی ارائه میشه،
زیاد کارایی نداره:46: مثه gta iv یه سری محدودیت ها ایجاد می کنه.
کسی تریتر call of duty 5 رو داره؟
نه ! در کل میشه گفت یکی از مزیت های کنسول اینه که چیزی به نام Trainer نداره !نقل قول:
سلام
نزدیکه دیگه دق کنم.
کسی چند تا بازی قشنگ (حالا در هر سبکی) که جدید هم باشه میتونه معرفی کنه؟
با تشکر فراوان
سلام دوستان.من 4 تا سئوال داشتم.جون هر كمي دوس دارين جوابشو بدين خيلي لنگم...
1-من امروز يه داشبورد ريختم رو كنسول بعد خيلي باحال شده و اينا ولي يه مشكلي دارم اينكه قبلا هر گيمي كه بازي كردم و سيو شدم ديگه لودش نمياد و بايد همشو از اول ببرم.رفتم تو هاردمو نيگا كردم ديدم سيو بازي ها هستش ولي نمياره اونجا چيكارش كنم؟؟؟
2-من 3.4 تا بازي از ذوستم گرفنتم كه وقتي ميندازم يه صفحه صفيذ با آرم ايكس باكس مياره و هيچ چيزي نميشه امگار موسيقي انداختي اون منوها ميادش...به يكي گفتك گفت بايد فرويم ر و آپديت كني.اين چطوري ميشه كرد؟؟؟
3-بعضي از گيم هاكه ميخوام بازي كنم وقتي دستگاه رو روشن ميكنم ميشه بازي كرد ولي بعد 1 ساعت گيم خوذ به خود ميهنگه و نميشه بازي كرد ولي گيم هاي ديگه ميندازم راحت مياره و وقتي بالز اون گيم كه ميهنگه ميندازم ميزنه كنسول رستارت...
دمتون گرم يكي جواب اينارو بده نوكرم
سلام دوست عزيزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا حالا با مورد اول كه گفتيد روبرو نشدم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بايد بريد و ايكس باكس رو آپديت كنيد ... وگرنه بازی های جديد رو نميتونيد اجرا كنيد . هزينشم خيلی كمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايكس باكس خودم يه مدت همچين اشكالی داشت كه فهميدم به خاطر اينا بود :
- جای ايكس باكسم خيلی افتضاح بود و ايكس باكسم خيلی گرم ميشد ... وقتی داغ ميكرد بازی هنگ ميكرد
- يكی از DVD هام خش داشت هر وقت اون رو هم ميزاشتم باز هم هنگ ميكرد - نگاه كن ببين DVD خش نداشته باشه -
- اگر دستگاه موقع اجرای ديسك تكون شديد بخوره اكثرا هنگ ميكنه و به لنز هم آسيب ميرسه ... سعی كن دستگاهت رو در موقعيت مناسب قرار بدی
خدا خيرت بده اگه اين كارو بكني كلافه شديم:33::33::33::33: :33:نقل قول:
واقعا ممنون از اين سرعت و ارزش گذاشتن....نقل قول:
سلام دوست عزيز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا حالا با مورد اول كه گفتيد روبرو نشدم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بايد بريد و ايكس باكس رو آپديت كنيد ... وگرنه بازی های جديد رو نميتونيد اجرا كنيد . هزينشم خيلی كمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايكس باكس خودم يه مدت همچين اشكالی داشت كه فهميدم به خاطر اينا بود :
- جای ايكس باكسم خيلی افتضاح بود و ايكس باكسم خيلی گرم ميشد ... وقتی داغ ميكرد بازی هنگ ميكرد
- يكی از DVD هام خش داشت هر وقت اون رو هم ميزاشتم باز هم هنگ ميكرد - نگاه كن ببين DVD خش نداشته باشه -
- اگر دستگاه موقع اجرای ديسك تكون شديد بخوره اكثرا هنگ ميكنه و به لنز هم آسيب ميرسه ... سعی كن دستگاهت رو در موقعيت مناسب قرار بدی
يك رو كه ايشالا كسي بياد بدونه
ولي 2 خوب چطوري آپديت كنم؟
رفتم بيرون پرسيدم گفت 25 ميگيرم ميكنم
خودم نميتونم داداش؟
درباره 3 هم يعني كجا بزارم؟پيشنهاد اگه بدين....