دوستان برای اضافه کردن حجم رایگان به حساب اگه کسی خواست پ خ بده .
Printable View
دوستان برای اضافه کردن حجم رایگان به حساب اگه کسی خواست پ خ بده .
خب همینجا توضیح بده دیگه چرا پخ کنیم
چرت داره میگه. برای اضافه شدن حجم باید به پروفایل کاربری توی سیستم پارس آنلاین دسترسی داشته باشی . حالا به نظرت چنین چیزی از سمت کاربر ممکنه؟ اول حجم رو اضافی کنین بعد ریت خطتون رو هم خودتون ببرین بالاتر.:n08:نقل قول:
مال خودشو ببره بالا بسه نمیخواد مال ما رو ببره :n02:نقل قول:
برا من هم روی 9 مگ بسته شده و اثرا روی همون هست حالا یکم افت داشت به 6 رسیده بود ولی تو روز کمتر از این نمیشه دیگهنقل قول:
سرعت کم تو هم مشکله که شکایت کن ببین چی میگن
الان سرعت من خیلی کم شده
اینم تست اسپید11:30 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دقیقا از تو پروفایل این کارو میکنم برا چند تا isp تست کردم جواب داد میخوام ببینم رو اینجام جواب میده یا نه یه دسترسی به پروفایل میخوام .نقل قول:
سلام مهران ظهری چرا غیبت زد؟
دسترسی به پروفایل چطوری امکان پذیره ی.زر پسورد میخوای وارد شی؟
یا با تیم ویور؟
کاری برام پیش اومد . بله یوز پس میخوام که وارد شم .نقل قول:
اخه پروفایل یچیز شخصیه مشخصات تلفن همه چی هست توش:n03:
عکس بگیرم بذارم برات کارت راه نمیوفته؟
نقل قول:نقل قول:به کاربران تازه وارد اعتماد نکنید و اطلاعات پنل بهشون ندید مکنه به نحوی قصد سو استفاده داشته باشندنقل قول:
این اصن نفهمید من چی گفتم :n08::n08::n08:نقل قول:
برا چند تا کاربر انجام نداده برا چند تا isp انجام داده :n08:نقل قول:
نمیدونم والا راستی سام جان(اسمت سامه دیگه؟)
بنظرت نویز خط من زیاد نیست؟
SNR Margin :8.5
ine Attenuation :47.0
اینا رو برای دانلود استریمه جسنجو کردم توی همین سایت گفته بودن اولی نباید زیر 12 باشه و دومی باید زیر 50 باشه:n13:
بعدش یک سوال دیگه این کابل کشی های خط تلفن زیر زمینیه یاهمین طوری هوایی میکشن از این خونه به اون خونه؟ چون من الان دیدم سیم همسایمون افتاد ه روی کابل برق گفتم نکنه نویز از اون میاد پیش ما؟و اینکه توی هرکوچه یک حالت جعبه نصب کردن رو دیوارا وسیمها های تلفن از توش دراومده ورفته تو خونه ها جعبه ها با لوله متصل شدن به زمین ولی نمیدونم توی لوله هام سیمه یا لوله فقط جعبه هه رو نگر داشته
سوال دومم اینه که توی اتاق من کابل تلفن(سیم جنگی در اومده از همون جعبه های کذایی) و سیم انتن ماهواره از توی یک خرطومی رد شده اومده تو اتاقم
ایا کابل دیش ماهواره هم موجب نویز میشه هرچند رفتم سیم ال ان بیو دراوردم فرقی نکرد
البته اینم بگم که من در طول روز که دارم کار میکنه ممکنه برای چند ثانیه اینترنتم قط بشه نگا که میکنم میبنم چراغ لینک خاموش بعد حدود5-6 ثانیه خودش درست میشه
منم تغریبا در همین حدهنقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :9.4 27.5 db Line Attenuation :44.0 24.0 db Data Rate :9216 508 kbps Max Rate :13872 1216 kbps
وضعیت خط هامون در یه حده تغریبا خوب نیست ولی خیلی هم بد نیست
ماهواره که تاثیر نداره بیرون
پس از داخل کاری نیست که انجام بدی
یا مشکل از مرکز مخابراتی هست یا از پارس انلاین
ولی اگه از مرکز مخابراتی باشه روز ها که مصرف کمه سرعتت باید بالا باشه و برای تو همیشه سرعت پایینه
به نظرم با شکایت و پشتیبانی و اینا حل میشه
سرعت امشبم رو که میبینم اصلا اشک تو چشم حلقه میزنه :n14:
سرعتم همش روی 700 هست تو این نیم ساعت 950 مگ گرفتم :n19:
ای خدا کاش هر شب ، شبِ احیا بود
من چرا فقط از کریو اینترنت دارم٬ کریو رو که دی اکتیو می کنم هیچ سایتی باز نمیشه
دیروز مخابرات و پارس آنلاین رفتن از شرکت زیر ساخت واسه خوزستان پهنای باند خریدن:n09:نقل قول:
این مشهد چه خبره مخابرات که بودم شارژ دزدی اینجام که 1 مگ با باند 9 مگ سرعت به 40 نمی رسه دلم می خواد خفشون کنم:n13:
این شبا وضعیت نتم افتضاح بوده
من تعرفه 512 دارم ولی سرعت دانلودم یک مگه(بدون افت سرعت در تایم رایگان)
الان اصلا سایت های خارجی رو باز نمیکنه.فقط سایت های روی سرور های ایران.خیلی بد شده.
بعده ماه رمضون درست میشه
دادا شما راهنمایی می کنی سرعتم بیاد بالا؟نقل قول:
باید شرکت مورد نظر پهنای باند بخره بعضی از شرکتا میبینن مردم صداشون در نمیاد پهنای باند نمیخرن که پول بیشتری بزنن به جیبنقل قول:
مطمئنی فرشاد ؟نقل قول:
از کجا فهمیدی ؟
خدا کنه اینطوری باشه شاید این محدودیت رو بردارن
البته این سرعت بالای امشب من نه ربطی به احیا داره نه به پهنای باند اینا با اکانتینگ محدود میکنن بعضی وقتا اینطوری میشه وقتی هم اینطوری میشه اگر بعد از ساعت 4 باشه تا صبح همینطوری میمونه اگه قبل از ساعت 4 باشه سر ساعت چهار گیت وی عوض میشه قشنگ سر ساعت 4 سرعتم از 900 شد 120 ..............
تو موقع شبانه ، برای من هم همینطور !نقل قول:
یعنی چی ؟؟؟؟؟نقل قول:
احیاشو ما بریم دانلود شو شما بکنی ؟؟؟؟؟ :n02:
بفرما دانلود شبانه رایگاننقل قول:
هم خوبه اکانتینگ پارسو میشه دور زد
بفرما اینم سرعت ، سرعت که می کنید والا برای ما اینه
باورتون نمیشه انگار دارم درایو باز میکنم اینقدر صفحات سریع باز میشن تا حالا اینجورشو ندیدم:n04:
نقل قول:
فرشاد نگفتی این قضیه پهنای باند رو از کجا شنیدی ؟
اینم دانلودم تا الان سرعت یک دفعه داغون شد
فقط حدس زدم چون سرعت منم وحشتناک بالاستنقل قول:
پهنای باند منم از تو کمتر هست... خیلی خوشحالم هستی داش بهنام... درکم میکنی... درکت میکنم... یه روزی پارسو ترکش میکنیم!:n11:نقل قول:
دوستان هم زور الکی نزنن... حتما همه رفته بودن احیا.. از فردا شب همه شاد و شنگول پای دانلودن تا سر ساعت 7
و این وضعیت ادامه داررد؟ هوز نو؟
بهنام البته فکر کنم دانلودها مشکل داره خودش آخه همین یکم پیش هم سرعتم 900 بود باز با این به زور به 150 میرسید :n26:نقل قول:
رفیق من هم درکتون میکنم واسه خودم هم همیشه که اقدر خوب نیستنقل قول:
تازه من سعی میکنم باگش رو پیدا کنم که همه استفاده کنن ولی هر جور فکر میکنم نمیدونم چطوری اینجور میشه
وقتی اینطوری میشه تا وقتی خوبه که کانکت بمونی وقتی قطع کردی دوباره سرعت میاد حدود 100
به غیر از این توی این ماه که سرعت خراب شده چندین بار واسم اینطوری شده البته هیچ وقتی تا 900 دیگه نمیرفت حدود 500 اینا میموند
ولی سر ساعت 4 یه دفعه گیت وی عوض میشه قشنگ سرعتم از 900 اومد روی 120
خودت فکرشو بکن 25 کجا 150 کجا !نقل قول:
دوستان سایت 195.ir برام باز نمیشه،یه لینک دیگه بود که میرفت مستقیم جای شکایت اونو میشه بدید؟
داداش یه شکایت تپل بنویس بنداز تو پاچشوننقل قول:
همین الان یوتیوب
یوتیوب که شده مثل سایتای ملینقل قول:
اینو برید ببینید پش*اتون فر می خوره !
کد:http://www.youtube.com/watch?v=qdQ1n_z20uw
حال میده آدم توی اون چوبهای بامبو میلگرد بذاره :n09:نقل قول:
راستی تو هم وقتی دوباره کانکت شدی سرعتت زیاد شد ؟
نه ، چون سرور یوتیوب خوبه این سرعت رو دارم وگرنه بقیه داغونه !