این شاتل دیگه گریه من رو دراورده.من سه هفته هست که سرعتم روی 4 محدود شده و 200 بار هم زنگ زدم یه سری چرت و پرت رو تحویل من میدن.مثلا قانون 1 به 10 و شیر بودن سرویس و یه سری دیگه
واقعا من خسته شدم از دست شاتل
Printable View
این شاتل دیگه گریه من رو دراورده.من سه هفته هست که سرعتم روی 4 محدود شده و 200 بار هم زنگ زدم یه سری چرت و پرت رو تحویل من میدن.مثلا قانون 1 به 10 و شیر بودن سرویس و یه سری دیگه
واقعا من خسته شدم از دست شاتل
ما رو احمق فرض كردند:41:نقل قول:
من 512 اکو دارمنقل قول:
سرعت منم از 7 بالاتر نمیره شبا
زنگ زدم یارو گفتش چون شما مشتری پر مصرف شبانه بودی با دیگر مشترکای پرمصرف مثل خودتون شبا شیر میشید تا حق کسی که مثلا میخواد بره یا ایمیل بخونه ضایع نشه با پایین بودن سرعتش به خاطر شلوغ بودن پهنای باند توسط دیگران.
گفتم چه ربطی داره من 2هفتست که 100 مگ بیشتر نمیتونم دانلود کنم چطوری هنوزم مشترک پر مصرف شناخته میشم؟
گفت روی خط که هستی در هر حال:18:
گفت تنها کاری که میتونی بکنی اینه که چند شب یه بار شبانه بیای روی خط تا مثلا یه شب بتونی خوب دانلود بکنی طی هر 3شب یا 4شب.برای من که فعلا جواب نداده
حالا فردا دوباره بهشون زنگ میزنم
سلام سرعت دانلود شاتل شما درست نشده
دوست عزیز صبانت رو استفاده کردید که میفرمایید بدرد نمیخوره ؟ یا از کس دیگه ای شنیدید ؟ اگه اره کدوم مرکز مخابراتی ؟ مرسی.نقل قول:
چه عجب امشب سرعت خوبه البته من امروز تازه شارژ کردم فک کنم واسه اونه
کرجم وضعش همین 10 kb آخرشه دیگه !
بچه ها برین حجمتون رو تموم کنید بعد دوباره شارژ ماهیانه بکنید , نت من الان وضعیتش دوباره رو به را شده
تنها اشتباهی که کردم این بود که 13 - 14 روز مونده به پایان قرارداد تمدید کردم و آنلاین پولو رختم باس ، انشاالله جبران میکنم .
قبلا من اگه 3 شب هیچی دانلود نمی کردم محدودیت رفع می شد
الان چند شبه می رم تو رم یاهو که تقربا پیوسته از اینترنت استفاده می شه اما تقریبا ساعتی 10 مگ !
یعنی این پیوسته استفاده کردن به این شکل باعث می شه از لیست سیاه خارج نشیم؟ از فردا شب بریم تو کار دایل آپ !!!
دایل آپ ساعتی 18 مگ دانلود می کرد یعنی الان واسه استفاده از سرعت 2 کیلوبایتی باید همچنان جریمه شیم؟
امیدوارم اون لپ تاپی که با یه چ قراره بیاد زودتر بیاد مارو از دست اینا نجات بده
بعد دلم می خواد گریه ی این آی اس پی هارو ببینم از بی مشترکی !
من دیشب ساعت یه ربع به 4 سیستم رو راه انداختم برای دانلود
بعد از حدود 2 هفته خماری تونستم ظرف 4ساعت نزدیک 941 مگ دانلود کنم.
امشب حالا کاریش ندارم دوباره جمعه شب تستش میکنم ببینم چی میشه.
سلام
اگر شاتل بگیرم بشه شبی 500 مگ دانلود کرد مشکلی پیش نمیاد از لحاظ محدودیت؟
یا همینم محدود می کنن؟
پیشنهاد دوستانه میکنم الآن شاتل نگیر که خیلی قاراشمیش شده. اصلاً شبی 10 مگ هم نمیتونی دانلود کنی که بخواد محدود کنه چون سرعت رو میکنه 0 !!! چه برسه به 500 مگ!!! اصلاً محدود بهت تحویل میده :31: دیگه ببین چی شده که من بعد از 5 سال شاتلی بودم تمدید نکردم. همه دارن در میرن تازه شما میخوای بیای شاتل؟! :11:نقل قول:
نمی دونم کسی این لینک رو گذاشته یا نه ولی شاتل هم قیمتهای cra رو گذاشته تو سایتش خیلی مسخره هست سرعت آپلود سرویس 512 رو زدند 64 نمیزدند بهتر بود :
کد:http://www.shatel.ir/services/adsl/craprices/
کی زدن ؟ اصلا متوجه نشدم !نقل قول:
یکی بگیره تست کنه به ما نتیجه رو بگه :31:
خیلی بعیده این سرویس ها رو تو همه مناطق بدن . حتی 128 و 256 رو
منکه همچنان روی 5.5 گیگ در شب موندم میترسم برم تمدید کنم یهو سرعتو بکشن پایین بدبخت شم
این CRA همون سرویس نامحدوده؟ فرقش با ارت چیه؟
تو Art ممکنه ضریب اشتراک رو پایین تر بیارن ولی تو این اصلا :31:نقل قول:
فرقش با ارت چیه؟
:blink:نقل قول:
1- نامحدوده؟(نامحدود واقعی بی تبصره)نقل قول:
2- چقدر طول کشید جدا بشی و چقدر طول کشید وصل بشی؟ هزینه نصب چقدر گرفتن یا اینکه خودت تنظیم کردی؟
3- پرداخت آنلاین داره؟ پشتیبانیش چطوره؟
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
آها پس مشکل پیدا شد . این اطرافیان رو من انتخاب کردم یا شما؟!نقل قول:
اینم از نامحدود شاتل
کد:http://www.shatel.ir/services/adsl/craprices/
من اکو ۵۱۲ دارم و محدود شدم مدتیه.
میخوام سرویس رو عوض کنم. کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟ کرج هستم.
پارسآنلاین خوبه؟ یا مخابرات یا … ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه به نظر زیاد بد نمیاد!!
یعنی چی که حداقل ضریب یک به ده هست؟! یعنی ممکنه بین 20 یا 30 نفر هم تقسیم بشه؟! مگه همچین قانونی هست؟ مگه اصلا ممکنه اینترنت 128 کیلوبایت بدن اما سرعتش از دیال آپ هم کمتر بشه؟!
من الان art1 دارم سرعت دانلود روز و شبش امکان نداره از 16 بالاتر بره و 30 تومن هم دارم میدم ، اگر قرار باشه سرعت این هم همین باشه و 13 تومن بدم خوب مگه مرض دارم 30 تومن بدم؟! قیمتش دقیقا با مخابرات برابره ! فقط سرعت آپلودش داغونه!
جون من یکی بره بگیره بگه سرعتش چطوریه
بیرجند سرعت مخابرات عالیه اما دوستم رو هفته پیش محدود کردن از طرفی چند بار پیگیری کرد و امروز از محدودیت بیرون امد! در کل اگه محدود نکنه و قصد سیاسی و چیز پی ان نداشته باشید خوبهنقل قول:
اینکه به نظر زیاد بد نمیاد!!
یعنی چی که حداقل ضریب یک به ده هست؟! یعنی ممکنه بین 20 یا 30 نفر هم تقسیم بشه؟! مگه همچین قانونی هست؟ مگه اصلا ممکنه اینترنت 128 کیلوبایت بدن اما سرعتش از دیال آپ هم کمتر بشه؟!
من الان art1 دارم سرعت دانلود روز و شبش امکان نداره از 16 بالاتر بره و 30 تومن هم دارم میدم ، اگر قرار باشه سرعت این هم همین باشه و 13 تومن بدم خوب مگه مرض دارم 30 تومن بدم؟! قیمتش دقیقا با مخابرات برابره ! فقط سرعت آپلودش داغونه!
جون من یکی بره بگیره بگه سرعتش چطوریه
داداش این مخابرات نیست! تعرفه های نامحدود جدید شاتله!نقل قول:
این سرویسهای نامحدود همش یک جورایی بچه گول زن است!تا اونجایی که من از سرویس دهنده های دیگه خبر دارم سرعتش در حد دیال آپ شاید کمی بالاتر باشه وصد البته شرکت دزدی مثل شاتل که فکر کنم مدیرعاملش از ایل وتبار چهل دزد بغداد باید باشه که سرعت اینترنت شبانه رابه طرز وحشتناکی 14 روز است کم کرده است و گاهی وقتها به صفر می رسد وهر چه هم که به پشتیبانی زنگ میزنی،میل میزنی،چت میکنی یک سری جواب از پیش تعیین شده را واست تکرار می کنندو دستت به جایی بند نیست بهتر است که این چندصباح که اینترنت ذغالی را به لطف شاتل دزد داریم شکرگزار باشیم چون کم کم دیگه اینترنت ملی که بیاد باید فقط هی بریم سایت حوزه علمیه قم و اینا!...:31:
من داره دورهی سرویسم 4 روزه تموم میشه
به نظرتون این 1 به 10 های شاتل که جدید زده مناسبه؟ دوره بعدی ازینا بگیرم؟ کسی تست کرده؟
البته اکو 128 من هم خیلی وضعیت بدی داره 18 بیشتر نمیشه
نظرتون چبه؟
[QUOTE]داداش این مخابرات نیست! تعرفه های نامحدود جدید شاتله![/QUOTE
من منظورم مخابرات بود تصور کردم شما در مورد رفتن به مخابرات نظر خواهی کردید
فکر کنم شاتل بخواد یه نامردی و دزدی جدید بکنه: اینکه سرعت آپلود رو تو این سرویس جدید خیلی کم کرده!
حالا این لیست تعرفه ی نامحدود جدید در پارس آنلاین هست، تفاوت سرعت آپلود رو مشاهده کنید و در ضمن قیمت کمتر:
سه گیگ دیگه حجمم مونده همینو سریع دانلود میکنم بعد خداحافظ شاتل دزد.
بعد از مخابرات با یه کارت دانشجویی ناقابل 512 میگیرم صبح تا شب فیلم دانلود میکنم: دی
رفیقم الان 256 از خابرات داره و روزی 1 الی 1.5 گیگ دانلود داره.
نقل قول:پارس آنلاین هم اش دهن سوزی نیست ببینید شاتل چطورهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6527570&postcount=11845
دوستان چطور میشه سرویس CRA رو گرفت ؟
تو پنل هست ولی نمیشه خرید
یعنی چی هست ولی نمیشه خرید؟نقل قول:
قیمت های پایه رو که شرکت زیرساخت داده و به شرکت ها اجازه داده تا حداکثر 20% بسته به شرایط بیشتر بگیرن .نقل قول:
اون یک مقدار کم اختلاف قیمت بخاطر همین هست.
سلام
این شاتل منم هنوز به جایی نرسیده . 2 هفتس که نابود شده . دیشبم درست نشد
غرب تهران - سمت شهرک باقری کسی شرکتی میشناسه که سرویس adsl یا wimax ارایه بده؟ برای یکی از دوستام میخوام
شاتل که تماس گرفت ارایه نمیدن . مبین نت هم اومد هر کاری کرد نشد
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
البته از ای مورد خبر داشتم، منظورم اینه که سرعت آپلود پایین تر وقیمت بیشتر! کسی متن اصلی مصوبه ی این طرح رو داره؟نقل قول:
1-بله. تاپیک داره:نقل قول:
2-روی یه خط دیگه گرفتم که بی نت نمونم چون شاتل یک تا دو هفته طول میده جمع کنه. خود مخابرات 24 ساعت بعد از درخواست وصل میکنه. من شنبه صبح سفارش دادم یکشنبه بعد از ظهر وصل شد. هزینه نصب نداره خودم تنظیم کردم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=492900&page=99
3- هزینه روی قبض تلفن میاد. فعلاً خدا رو شکر کارم به پشتیبانی نرسیده. شمارش 1899 هست. حالا پشتیبانی شاتل چه گلی به سرمون زده که مال مخابرات بزنه؟ جز اینه که زنگ زدم بهش میگم سرعتم 0 شده میگه طبیعیه شب همه میزنن دانلود همه جای دنیا شیر میکنن!
با سلام
اين تست توسط speedtest . به ping دقت كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر این اساس، تعهد شاتل برای ارایه ی این سرویس ها، حداقل ضریب اشتراک یک به ده است و این شرکت هیچ تعهدی نسبت به ارایه ی ضریب اشتراک پایین تر ندارد
یعنی این هیچ تعهدی نداردش منو کشته
به عبارت ساده تر توقع نداشته باشی که سرعت مثلا در طرح اول از 1.6 کیلو بایت بالا تر بره. اعتراض هم کنی می گن مگه قرارداد رو نخوندی و همین حرف های بی منطقی که الان تحویل می دن بعدا هم همین خواهد بود
عزیزان مدیر حالا که وضعیت طرح های نامحدود مشخص شده لطف کنین اون تاپیکش رو باز کنین. قبلا سر اینکه چی می شه و چی نمی شه دعوا می شد. حالا که دیگه مشخص شده چی می شه دیگه نکته ی مبهمی نمونده که سر فرضیات بخواد دعوا بشه
در ضمن این کادر سبز رنگ امتیاز دهید بدجوری رو اعصابه. یه گوشه ثابتش کنین، از خودمون کم اعصاب خوردی نداریم.
-----------
بچه ها اطلاع رسانی واسه اون گروهی که ساختیم خیلی ضعیفه توروخدا یه کم اکتیو تر باشین
سلام
از دست این شاتل دیگه خسته شدم الان 10 روزه که بیشتر از 150 مگابایت نمیتونم دانلود کنم و شنیدم که پارس انلاین هم وضعش خرابه .معلوم نیست کی میخان این گدابازیها رو تموم کنن:19:
صبانت رو پسر عموم دارهنقل قول:
اولش 128 داشت بعد رفت 512 گرفت
جالب اینجا بود که 512 سرعت دانلودش با 128 فرقی نمیکرد وچون دید فرقی نداره فقط باید اسکن بیشتر بده برگشت به همون 128
مرکز مدرس شیراز هست
جدیدا هم رفته وایراس گرفته که این دیگه خیلی افتضاح هست
چسبیده به صبانت ول بکن هم نیست
علت اینکه شرکت رو عوض نمیکنه هم اینه که خیلی کم شبانه دانلود میکنه مثلا شاید در یک ماه 4 گیگ شبانه دانلود کنه
اگر بخوای که دانلود کنی صبانت بدرد نمیخوره
شاتل عالی بود ولی تا وقتی که شبانه رو محدود نمیکرد