دوستان خبر ندارین تو نمایشگاه الکامپ آفری پیشنهادی چیزی داده باشه آسیاتک؟
Printable View
دوستان خبر ندارین تو نمایشگاه الکامپ آفری پیشنهادی چیزی داده باشه آسیاتک؟
آسیاتک فعلا تو کار "یکشنبه های شگفت انگیز"ه . صبر کن ببین فردا چه طرحی میدهنقل قول:
اسیاتک شبانه رایگان داره؟
این بیپدر مادرا دوباره بسته 15 گیگی رو برداشتن؟ خدا لعنتشون کنه
دیشب چون میدونستم آخرین روز گیگ باکس 15 گیگه فعالش کردم
ولی امروز طرح بدی نذاشته، 30 گیگ 60 روز مهلت 40 تومن. تا هفتم وقت خریدشه البته، 15 گیگو تموم کنم تا اونموقع بعد یکی بگیرم :n02:
"گیگ باکس: ۳۰ گیگ ۶۰ روزه به مبلغ ۴۰ هزار تومان(بدون احتساب ارزش افزوده) که مدت زمان استفاده از این طرح، ۶۰ روز از زمان فعالسازی می باشد و اگر مشترک گیگ باکس فعال داشته باشد امکان خرید گیگ باکس دیگری را ندارد. • بسته حجمی: ۵ گیگ به مبلغ ۸ هزار تومان(بدون احتساب ارزش افزوده) که مدت زمان استفاده از این طرح تا پایان سرویس جاری مشترک می باشد و محدودیتی در خرید وجود ندارد.
همچنین به اطلاع مشترکین محترم می رساند مهلت خرید طرح ها از ۱ الی ۷ مرداد ۹۶ بوده و حجم باقیمانده بسته ها قابلیت انتقال به دوره بعد نمی باشد."
دوستانی که دنبال دانلود شبانه رایگان هستند الان آسیاتک تو نمایشگاه الکامپ dslbox هاش رو با تخفیف برای فروش گذاشته. میتونین اینها رو با قیمت مناسبی بخرین.
بسته قرمز یک ساله 12 گیگابایت سرعت تا 16 و دانلود شبانه 600 گیگ از 4 تا 10 صبح 159 بوده که میده 109 تومن.
بسته آبی یک ساله 24 گیگابایت و دانلود شبانه 300 گیگ از 4 تا 10 صبح هم داره میده 150.
هر دو بسته هم مودم رایگان داره. اولی تک پورت و دومی 4 پورت.
فردا هم آخرین روز برگزاری نمایشگاه هست.
من خودم سه ساله که از همین باکس ها استفاده می کنم و راضی ام. سرعت دانلودم هم همیشه رو 1 یعنی 8 مگ بوده.
من نفهمیدم. مگه شبانه ها رو برنداشتن؟ پس چرا بازم فروش داره؟نقل قول:
اساتید شبکه یه سوال راجب آی پی پابلیک آسیاتک دارم
آقا من اگه بخوام هر دفه که مودم رو روشن میکنم یه آی پی پابلیک توی یه رنج خاصی که مثلا با 5.134.0.0 شروع میشه بگیرم از آی اس پی راهی به جز ریبوت کردن مودم برای رسیدن به این آی پی هست؟
میشه مثلا زنگ زد آی اس پی واسه پیگیری این موضوع؟
چون من روی این رنج آی پی پینگم واسه بازی آنلاین عالیه اما رنج های دیگه اسیاتک داغونه برام
هر دفه مجبورم هی ریبوت کنم مودم رو که آی پی عوض بشه بیفته رو این رنج
ممنون میشم اساتید اگه راه حلی دارن بهم بگن،دعاتون میکنم :n16:
امروز رفتم تو پنل دیدم 2 تا 8 صبح رایگان من شده "بسته ويژه 2 تا 8 صبح" !
این دیگه چیه؟
به نظرم همونه فرقی با رایگان نداره.چون قیمت هم همونه!!:n06:
به نظرم فرقی با رایگان نداره.همونه وگرنه باید قیمت تغییر میکرد.فکر کنم به خاطر این مصوبه هایی که داده شده برای برداشتن اینترنت حجمی مجبور شدن اینو بزارن.
به نظرم همونه فرقی با رایگان نداره چون اگه داشت باید قیمتارو تغییر میدادن.به نظرم به خاطر مصوبه هایی که از سوی وزارت ارتباطات داده شده برای برداشتن اینترنت حجمی مجبور شدن.:n06:
.... حذف شودنقل قول:
سلام دوستان.یه سوال داشتم.من الان پارس آنلاینم تصمیم دارم آسیاتک بگیرم.الان پینگم بین 109 تا 120 ms هست وقتی با آیپی 4.2.2.4 پینگ میگیرم.آیا آسیاتک هم میتونه همچین پینگی ارائه بده؟
پینگ همین الان آسیاتکم 163.نقل قول:
ttl روی چی هست؟
منم با بعضی آیپی ها همین پینگ رو میگرم و ttl روی 49 هست ولی باید هی آیپی عوض کنم تا پینگم بیاد پایین و ttl میره رو 50
تعرفه گیمینگ هم داره آسیاتک؟پارس آنلاین یه پروفایل گیمینگ داره که زنگ میزنی برات فعال میکنن که پینگ تا خود پارس آنلاین میاد رو 25 و یه تعرفه گیمینگ داره که اینطوری که میگن باید 2 ماه زیاد قطع و وصلی نداشته باشی و خودش خودکار تو بخش خرید تعرفه ها برات فعال میشه(من که تا حالا ندیدم البته)
تو اسیاتک همچین چیزی وجود نداره اون پارس آنلاینهنقل قول:
همین الآن تست گرفتم حدود 180 هست با ایرانسل زیر 100
اینم اضافه کنم از 10 تا یکی دو تاش معمولا تایم اوت میده :n29:
یعنی کسی تا الان پینگ بین 100 تا 120 نگرفته از آسیاتک(نه از طریق سایت speedtest ،با استفاده از cmd و آیپی 4.2.2.4 یا 8.8.8.8)؟اگه اینطور باشه که باید پارس بمونم بخاطر پینگش:n35: ایرانسل رو خودم هم دارم زیاد نوسان داره بین 160 تا 250 هست.
چرا من گرفتم ولی خیلی خیلی کم اتفاق میفته تو ساعات خلوت و ... معمولا بالای 150 هست حتی بالای 200 هم میرهنقل قول:
اینا همش یه سری اعداد و ارقام هستن و طبق اونچیزی که من دارم تجربه میکنم هم نت آسیاتک داریم هم پارس و هم ایرانسل و همراه اول اون حس کیفیتی که با بقیه اپراتورا احساس میکنم هیچ وقت تو آسیاتک نمیبینم کلا اعصاب باست بزاری نتش خیلی بی کیفیته مهمترین ضعفش هم سرعت تک کانکشنه که اکثر اوقات مخصوصا شبا افت میکنه زیر 50 کیلوبایت و یدونه ویدیو 2 مگابایتی باید کلی وقت بزاری باطری گوشیتم بپوکونی اعصابتم خورد شه ولی همون ویدیو با پارس و ایرانسل خیلی خیلی روانتر و تو کمتر از 5-6 ثانیه حاضره امتحان کردم که میگم. لود شدن سایتا اصل حس خوبی به آدم نمیده و قطعی و ... هم که به کنار تو همین خونه رو خط دیگه پارس داریم از زمانی که ازش سرویس گرفتیم یکبار نشد که قطع بشه ولی این آسیاتک هر روز چند بار قطعی داره. سرویسهایی مثل صبحانه و عصرانه نبود من عمرا میومدم سمتش.
والا پارس هم یه دو سه ماهی هست اینطور شده قطع و وصل زیاد و پینگ بالا رو خیلی از آیپی ها 4-5 ماه پیش کلا اینترنت بهشت بود برا من!پینگ بین 100 تا 110،سرعت 16مگابیت و 1 مگابیت آپلود.قطع و وصل به هیچ عنوان!نمیدونم چیشده بود متحول شده بودن، این همه مدت پارس آنلاین بودم همچین اینترنتی نداشتم. ولی بازم به فنا رفت :n27:.باز باید امید داشته باشم دوباره متحول شن یه دوماهی حال کنیم.نقل قول:
به هر حال ممنون از جوابگوییتون.
بعد قضیه این سرویسای صبحانه و عصرانه چیه؟ اگه میشه یه توضیح مختصر یا یه لینک بدید.تو سایت آسیاتک که چیزی ندیدم.
سرویسهایی بودن که کلا فراموش نمیشن و همین سرویسا باعث شده این همه کاربر جذب اسیاتک بشه وگرنه کیفیتش که افتضاحه سرویس صبحانه 25 تومن یکساله با 12 گیگ و 6-10 صبح 1395 گیگ هدیه و سرویس عصرانه که الآن من دارم 18 ماهه 100 گیگ 100 تومن و 4-8 بعد از ظهر 265 گیگ هدیه که برای خیلیا نمونش برای خودم این حجم حساب نمیشه و کلا مثل اینکه رایگانه.نقل قول:
الآن سرویس به صرفه ای نداره فقط حجم داره 80 گیگ 80 تومن مگر اینکه مشترک جدید باشین و از dsl box استفاده کنین.
سلام دوستان . دی اس ال باکس اسیاتک مد نظرمه ولی تو عنوانش گفته تا ۱۰ مگ امکان داره خط رو بیشتر ببندن مثلا ۱۶ مگ یا رو همون ۱۰ مگ میبندن و اجباریه
دوستان فکر کنم، این تغییر 2 تا 8 رایگان با 2 تا 8 با بسته ویژه در حد اسم نباشه
چون وقتی تو سایت آسیاتک برین، قسمت تعرفه ها و سرویس حجمی، پایینش چنین چیزی نوشته:
سرویس حجمی چیست؟
سرویس هایی که دارای حجم مشخص در سرعت و مدت زمان معین باشند سرویس حجمی نامیده میشوند. چنانچه مشترک بر روی سرویس های حجمی قرار داشته باشد سرعت سرویس ایشان بسته به کشش خط تلفن ممکن است کمتر از سرعت اسمی سرویس باشد.
سرویس هایی که دارای بسته ویژه می باشند، از حداقل ۵ گیگ ترافیک بین الملل و ۱۰ گیگ ترافیک داخلی در هر ماه با توجه به مدت زمان سرویس برخوردار خواهند شد.
یه چیز به درد بخور داشت این آسیاتک، فک کنم اونم حذفش کردن!!!!
اگر کسی مطمئن شد از اینکه تغییری توو حجم نامحدود شبانه حاصل نشده، خبر بده لطفا
دوستان من مصرف میانگینم روزانه حدود 1200 مگابایت هستش ... طرح با قیمت مناسب داره برای این حجم داره آسیاتک ؟
اخه میدونی مشکل اینجاست که قیمت همونه و همچنین شما فرض کن این ۱۰ گیگ داخلی و ۵ گیگ بین الملل تموم بشه.چه اتفاقی میفته؟از حجم روزانت کم میشه؟به نظرم قبلا هم همینطور بوده.شما مثلا میومدی یه ۱۰۰ گیگ دانلود میکردی بعد سرعت دانلودت مثلا میومد رو ۶۰ کیلوبیت.از نظر من از نظر اسمی فرق کرده.:n06:نقل قول:
روزا سرعتا معمولا بازه فقط تایم رایگانه که محدود میشه. الان 80 گیگ میده 88 تومن و بدون تاریخ مصرفه ( البته تا پابان سرویس فعلیه که میتونی چند ماهه تمدید کنی و از این بسته ها بگیری)نقل قول:
این ۸۰ گیگ ۸۸ هزار تومن از کدوم بخش قابل خریده ؟نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
مطمئن ترین کار سوال از خودشونه از 1544 بخش فروشنقل قول:
آسیاتکم شبانه رو حذف کرد :n28:
حالا کجا بریم؟؟؟؟:n27:
خدمات سرویس > خرید ترافیک. مقدار 80 گیگو وارد کنی مبلغو نشون میدهنقل قول:
نت من چند دقیقه ای هست اینطور شده:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=312ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=269ms TTL=52
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 2, Lost = 2 (50% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 269ms, Maximum = 312ms, Average = 290ms
Sat 07/29/2017 18:37:55.44
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=303ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=315ms TTL=53
Request timed out.
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 2, Lost = 2 (50% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 303ms, Maximum = 315ms, Average = 309ms
Sat 07/29/2017 18:38:31.44
نت منم سکته ناقص زده گوگل باز نمیشه کی درست بوده که این بار دوم باشه خدا ذلیلشون کنه. :44:نقل قول:
برای منم اینجوری شده نفهمیدید قضیه چیه ؟نقل قول:
هنوزم نامحدوده ؟
اقا من از ۳ شب پیش تونستم نزدیک ۴۰ گیگ داخلی و ۱۲ گیگ بین الملل دانلود کنم و کماکان دارم دانلود میکنم هیچ محدودیتیم ایجاد نشده.با خیال راحت دانلود کنید بچه ها هیچ اتفاقی نیمفته.به نظرم این بسته ويژه همینجور الکی بستن بهش:n13::n02::n02:
سلام
اقا یه سوال بی ربط، کسی میدونه چه جوری میشه فریم ورک مودم رو ریستور کرد؟
دوستانی که اعتراض دارن به تعرفه های جدید برن به صفحه وزیر و اعتراض کنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم برای روحانی:
آسیاتک یه نظرسنجی تلگرامی گذاشته. دوستان میتونن شرکت کنن