به به داش رضا نرفتی خارج؟؟؟نقل قول:
بیا ک بچه ها کلی سوال دارن[emoji173]
Printable View
به به داش رضا نرفتی خارج؟؟؟نقل قول:
بیا ک بچه ها کلی سوال دارن[emoji173]
این دوستانی که همچنان پیگیر راه اندازی نسل 3 و 4 ایرانسل توی منطقه یا شهرشون هستن، ینی میخان بسته بخرن؟؟؟؟؟؟؟؟ ینی اینهمه خودمونو کشتیم که بسته نخریم به هیچ جا نمیرسه..چون تعداد دوستانی که خرید نمیکنن خیییییییییییییییییییییییی ییییلییی کمه .
بخرید اقا جون..بخرید.نوش جونتون.
من توی این فروم از اولین نفرایی بودم که 4جی ایرانسلُ توی تهران تست کردم و ازش استفاده میکردم.3جی و 4جی که ایرانسل داره تبلیغشو میکنه مفت گرونه.4جی باید سرعتش رو 100 150 مگ باشه و 3جی تا 40 مگ.
اما 4جی بیشترین سرعتی که من تست کردم 42 مگ بود اونم با پینگ 500(فقط هم یک بار اتفاق افتاد).بیشترین سرعت 3جی هم که دیدم 12مگ بود. تازه توی بهترین شرایط.تستای خیلی زیادی از 4جی دوستان اینجا گزاشتن که سرعت زیر 1مگ بود.خواهش میکنم گول تبلیغات فریبنده ایرانسلو نخورید
تست های امروز 3G در شهر همدان:
محتوای مخفی: تست سرعت داخلی
محتوای مخفی: تست سرعت خارجی
خدا شاهده بنده از روزی که قیمت ایرانسل اینقد زیاد شده کلا سیمکارت همراه اولمو انداختم داخل گوشی و حتی ی بسته ایرانسلم نخریدم ولی کلا همراه اولgprsسش تو شهر ما کلا قطع خیر سرم رفتم adsl ازهای وب گرفتم که اونم مخابرات قربونش برم هر روز مشکل فنی داره و خرابه و خودتون حساب کنید تو ماهش کلا 10 روز کامل قطعه پس بیشتر از ایرانسل میفته که کلا adsl با اینترنت موبایل قابل مقایسه نیست. منکه هنوز بسته نخریدم و فعلام بسلامتی 3g ایرانسلم تو شهرمون قطع شده و باید با همین adsl سر کنیم .ولی خب ما تو شهرمون فقط 3g ایرانسل هست پس با این وضعیتی که گفتم درک کنید که با این شرایط نت مجبوریم اگه ی روزیم بسته خریدیم ولی انصافا کسایی که شهرهای دیگن با سه اپراتور3g و adsl مطلوب باید به هیچ عنوان نخرننقل قول:
از نسل ۳ و ۴ همراه اول و ایرانسل تو ایلام چه خبر؟! سرعت دانلود زیر ۵۰ هس!!!نقل قول:
چند سایت نسل ۳ از همراه اول و ایرانسل تو ایلام نصبه ؟آخه ۲ آنتن بزور دارم اونم وسط شهر!!!
سلام آقا رضا خیلی خوش اومدین/میشه از وضعیت 3g همراه اول و ایرانسل تو مرند بگین:n16:نقل قول:
ببخشىد چرا سرعت اىنترنت 3gاىرانسل امشب افت کرده براى شما هم همىنطور است؟
سلام جناب رضا خسته نباشی "" آیا قیمت ها مثله آذر ماه خواهد شد یا ارزانتر خواهد شد؟؟ من از اول دی که قیمت ها تقریبا 3 برابر شده هنوز حتی واسه تست هم دیتای سیم کارت ایرانسل رو روشن نکردم:n35:نقل قول:
دوستان جریان این مسیجی که امروز واسم اومده چیه؟ از طرف کدوم اپراتور هست؟ این شماره ای که داده واسه چیه؟ من فقط سیم کارت ایرانسل رو تبلتم دارم
محتوای مخفی: [URL=http://8pic.ir/
ما همچنان به تحریم پایبندیم اما دوستان به دلیل علاقه بسیار به تکنولوژی های جدید پیگیر پوشش در شهر و منطقه خود هستند و این امری عادی است.نقل قول:
کد:تحریم ایرانسل همچنان ادامه دارد
آقای رضا تو ایلام خیابان سعدی پوشش داخلی همراه اول قطع میشه پوشش خارجی فقط داریم اگه میشه پیگیری کنید