ببین برو سیم کشی خونه رو بررسی کننقل قول:
سیمی اتصالی چیزی نداشته باشه
در کل چک کن دیگه :دی
Printable View
ببین برو سیم کشی خونه رو بررسی کننقل قول:
سیمی اتصالی چیزی نداشته باشه
در کل چک کن دیگه :دی
[QUOTE=arash-king;7767672]دوستان شنیدم مخابرات بعضی پورت ها را بسته واسه همین نمیشه بازی آنلاین کرد !!!
کسانی که مثل من تا الان MW3 آنلاین میزدن همه الان مشکل بسته شدن پورت را دارن واسه همین کسی نمیتونه آنلاین بازی کنه !!
درسته این حرف ؟!
با چه پلتفرمی ؟ من با ایکس باکس امروز mw3 بازی کردم
از دوستان کسی مخابرات اشرفی اصفهانی با پیش شماره 3308نداره ببینم سرعت یک مگ اینجا چحوریه دوی چنده ار اسیاتک میخوام بیام الان رو 60و رفته تو مخ
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
[QUOTE=bankggs;7768558]با Pc .... الان خیلی وقته نمیشه کاریش کرد .... کسانی هم که مثل من مخابرات دارن گفته بودن مشکل بسته شدن پورت های بازی ــه ....نقل قول:
یه برنامه استفاده کرده بودن درست شده بود ولی من کار باهاشو بلد نبودم نتوسنستم کاری کنم .... میگن مشکل مخابراته حالا نمیدونم این حرف چقد درست باشه
دوستان چرا سرعت اپلود اینترنت مخابرات اینقدر از دانلودش پایین تره؟؟
من سرعت 256 دارم و با سرعت حدود 30 کیلو دانلود می کنم ولی سرعت اپلودم تقریبا یک جهارم هست یعنی 8 کیلوبایت
راهی نداره سرعت اپلود رو با دانلود یک اندازه کنیم؟
نه امکانش نیست....نقل قول:
من الان خودم یه مگ دارم سرعت دانلودم تو بهترین حالت به 130 میرسه و بالاتر نمیره چون مخابرات خودش محدود کرده سرعت ها رو...
در مورد سرعت آپلود هم دقیقا همینطوره وقتی مخابرات محدود میکنه دیگه از دست من و شما کاری بر نمیاد!
2828 پیامک فرستاده " بعلت عدم وجود امکانات فنی درخواست سروس ADSL شما فعلا آرشیو شده است و در اولین فرصت بعد از تامین امکانات سرویس شما برقرار خواهد شد " این یعنی چی ؟
این یعنی درخواستتون رو بذارید در کوزه آبش رو بخورین ؟؟
درخواستم از مرکز مخابرات اشرفی اصفهانی بوده
برادر من این وسط یه موردی رو متوجه نمیشمنقل قول:
من 256 داشتم سرعتم اکثرا با هر سروری بین 28 تا 32 بود یعنی خلاصه نرمال بود
از وقتی که ارتقا دادم با 512 سرعتم با بعضی لینک ها که سرور قوی دارن بین 50 الی 60 نوسان داره ولی با بعضی
لینک های دیگه که قبلا موردی نبود(مثلا با vpsشخصی خودم) سرعتم بین 12 تا 15 هستش!!!!یعنی باید 4 تا فایل همزمان بگیرم تا از
همه پهنای باندم بتونم استفاده کنم
حالا شما سرعتت میشه بگی چقدر نوسان داره و با چه سرور هایی دقیفا مشکل دارید(من فکر میکنم فرمایش شما کاملا درسته
مخابرات محدود کرده،یعنی قبلا هم محدود کرده بود ولی الان دیگه خفن محدود کرده!!!!!!!!مشکلش هم کمبود پینای باند و یوزر بیش از حده)
چیز خاصی هم از دست ندادی،نقل قول:
الان وضع مخابرات خوب نیست، البته قبلا هم نبوده، به نظرم اگه یه نت آروم و بی درد سر می خوای ( حتی اگه یه نتی می خوای که بتونی راحت توش ایمیل بزنی ، فایل اتچ کنی و اتچ فایل دانلود کنی !!!! ) اصلا تا یه مدتی سراغ مخابرات نیا !!!