چه صحنه ي رمانتيك ونيمه درامي
منم به تمام دوستان خسته نباشيد ميگمو اميدوارم به همين اكتفا نكنيد وبه فكر پيشرفت باشيد
Printable View
چه صحنه ي رمانتيك ونيمه درامي
منم به تمام دوستان خسته نباشيد ميگمو اميدوارم به همين اكتفا نكنيد وبه فكر پيشرفت باشيد
آره عزيز. سر بو كردن لباس عرق كرده معشوق بود.:31: بيخيال. خودتو عشقه:11:نقل قول:
دوستان عزيز براي بهتر شدن به پيشنهاد هاي خوبتون نياز درايم .
با پيغام خصوصي به من و سعيد و ووكمن اين تاپيك رو كمك كنيد تا بهتر بشه .
فقط با پيغام خصوصي . در تاپيك نظرتون رو اعلام نكنيد . پي ام بديد . منتظريم .
پيشنهاداتتون رو از طريق پ خ باهام در ميون بذاريد:11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اينقدر اين صحنه ها رمانتيکه که من الان زبونم گرفته نميتونم به سوالا جواب بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قهرماني تاپيک اونم زماني که من روشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید جان خجالتم نده دیگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اخه من چکار کردم مگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمم نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بهروز جاننقل قول:
منم بهتون تبریک میگم!!
یادته روزی که من صندلی نشین بودم یه بار ازم پرسیدی که کی این تاپیک میشه پر بیننده ترین تاپیک؟
من بهت چی گفتم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک منه تازه وارد رو هم پذیرا باشید. :11:
امیدوارم مدیران این تاپیک در همه مراحل زندگی موفق باشند.
بچه ها متشکریم
1_ نظرت در مرود عرفان چیه؟
2 نظرت در مرود مسیحیت و مسیحی ها چیه؟
3 تا حالا کلیسا رفتی و یا دوستای مسیحی داری؟
4_ میونه ات با سیاست چه جوریه؟
5_ ادم قابل اعتمادی هستی؟ تا به حال به کسی خواسته یا ناخواسته خیانت کردی؟
6 _ برای جبران اشتباهاتت چه میکنی؟
7- دوست داری در زندگیت چه اهدافی رو دنبال کنی؟
8- ادم شوخی هستید؟
9- دوست درای بدنرین بلا یا مصیبت سر چه کس یا کسانی بیاد؟
10- مهربون ترین فرد دنیا؟
11- قابل اعتماد ترین فرد دنیا؟
12- منطقی یا احساسی چه جوری هستی؟
با تشکر