بچه هاااا من از ساعت 1 شب تا 6:50 دقیقه صبح یه کله بزارم برای دانلود از ترافیکم کم نمیشه....؟
Printable View
بچه هاااا من از ساعت 1 شب تا 6:50 دقیقه صبح یه کله بزارم برای دانلود از ترافیکم کم نمیشه....؟
این کیفیت رو اکثر سایتها برای انیمیشن استفاده می کنن. بدلیل اینکه حجمی حدود 1 گیگ پیدا می کنه ، اما در مورد فیلمهای دیگه حدود 2 تا 2.5 گیگ میشه.نقل قول:
من از سایت خاصی دانلود نمی کنم. برای دانلودش هم میتونی اسم فیلمت (البته انیمیشن) رو در گوگل به اضافه 1080p 1GB سرچ کنی. حتما به نتیجه میرسی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ما چون چپمون قویه حجم بالا و کیفیتی پایینتر میگیریم چون فقط قصد پز دادن داریم:31:
ایضا این پز رو هم الان به اونایی میدم که از باب الکی و رفیق بازی پستامو پاک میکنن تا چشماشون 4 تا بشه و با 2 کیلو بایت سرعت خوشون مقایسه کنن:27:
توضیح بده ما که نفهمیدیم چیه این access point?نقل قول:
آره خب شرمنده ها اینترنت مجانی واسه اهلش که میرن 70 gb سریال دانلود میکنن بعد میگن...نقل قول:
مگه اینکه اونا به داد ما برسن وگرنه باید دره اینترنت رو لجن بگیریم.نقل قول:
=====================================
الان خدارو شکر همون شبی 3.9 الی 4 رو میده .
فعلا لینک مستقیم ندارم باید برم تو کاره راپیدباز خدارو چه دیدی شاید بهترم شد.
نه از 12:32 تا 6:58 هم کم نمی کنه . دیگه می خوای خیلی مطمئن شی بزن 12:40 تا 6:50 :5:نقل قول:
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
من که کلا" دانلود سنگین ندارم زیاد . یه فیلم پسر خالم می خواست پریشب واسش گرفتم . 2گیگ بود .نقل قول:
یه پچ pes و چند تا کلیپ حجم بالا هم خودم دیشب گرفتم اونم حدود 2.5گیگ شد .
سرعت هم 175-195 . البته این دانلود ها همراه با وبگردی بود . دو شبه که تا 6صبح بیدارم :31:
داداش توی همون مودمه اگه خارجی نباشه مثل این عکس مال تی پی الکی لینک:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کو کجا جنبیدن؟نقل قول:
از 5 ماه پیش تا الان که فقط قیمتها رو بردن بالا-البته قیمتهای پارس تغییر نکرده- و کیفیت هی مفتضح تر میشه...:grrr::grrr::grrr:
من عمرا تمدید بکنم:grrr::grrr::grrr: الان 17-16 روز هستش که از 24 ساعت 22 ساعت سرعت از 12 kb بالاتر نمیره-حالا اگه وصل بشه:grrr::grrr::grrr:- 2 ساعت در طول شبانه روز به 40 kb میرسه که اونم باید ترافیکم رو بسوزونم...:angry::angry::angry:
اونوقت اسما سرویس ما 1 mb تشریف دارن:41::41::41:
آخه تو به من بگو این یعنی چی؟:hmm::hmm::hmm:
اگه من یه آدم عیاشی بودم الان رفته بودم نمایندگی دعوا...:37::37::37:
فکر میکنم حتی اگر بخوام با dialup هم مقایسش کنم به دایل آپ توهین بشه...
نه به درد من می خوره ولی متاسفانه هاردم دیگه جا نداره! :27::31:نقل قول: