قطعی ها تا روز شنبه قول دادن که درست بشن!
در ضمن با یک چراغ به نظر من نخر ، البته بزار توی هفته دیگه هم تست بکن چون توی این هفته خیلی مشکل داشته
Printable View
قطعی ها تا روز شنبه قول دادن که درست بشن!
در ضمن با یک چراغ به نظر من نخر ، البته بزار توی هفته دیگه هم تست بکن چون توی این هفته خیلی مشکل داشته
خدایا شکرت وصل شد.:42:هورا.:26:
تا به حال کسی از اون طرح های نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 4 که از ساعت (8 تا 20)محدودیت داره گرفته ببینه چجوریه؟
منظورش از 8 تا 20 محدود چی هست؟
در ضمن طرح های نامحدود (با ضریب اشتراک 1 به 10) که عملا به هیچ دردی نمی خوره چون مثلا سرعت 1024kbs را روی 128 می بندن که نهایتا سرعت دانلودش به 16kbs میرسه و افتضاح هست. حالا کسی داشته ببینه این 1 به 4 شون هم همین طوره سرعتش مثلا روی 256 هست یا نه مثل اشتراک های محدود و معمولی هست که با همون سرعتی که می گیریم تو ساعت هایی که محدودیت نداره دانلود می کنیم؟
اره من 1 مگابیت نامحدود 1به4 دارم ازش خیلی راضیم . سرعتش عالیه.یه عکس ازش برات گرفتم 1 گیگ رو تو 2 ساعت دانلود می کنه.سرعت حدود 136 تا 140 هست.تو طول روز هم سرعتش کم نمیشه.حتما بگیر.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور ار 8 تا 20 اینکه فقط از 8 صبح تا 8 شب می تونی وصل شی و بقیه ساعت ها قطعه و نمی تونی وصل شی.
سوال آخرت رو نفهمیدم.
ببخشید نتونستم پست بالا رو ویرایش کنم هر کاری کردم نشد.
سلام
اگه امکانش هست راهنماییم کنید
من مبین نت دارم با تعرفه 1024 kb ولی سرعت دانلودم خیلی پایینه ذیگه اخرش به 20 میرسه چراغ مودمم تا 4 تا روشنه نمیدونم چیکار کنم
ممنون میشم کمکم کنید
شما سرویس 1 به 4 گرفتی یا 1 به 10 ؟
از چه نرم افزاری برای دانلود استفاده می کنی؟
من اینترنت مبین نت 512دارم سرعت وانتقال اطلاعاتش خیلی خوبه
سرعت دانلودش 60 تا 70 کیلو بایت هست.
دوباره قطع شد . کامپیوترم داش می سوخت خاموشش کردم خنک شه روشن کردم حالا دیگه وصل نمیشه. راهی نیست که دوباره وصلش کنم .تو رو خدا یکی کمک کنه.
آقا مال من قطع شده . یه نفر بیاد بگه مشکل چیه و کی درست میشه . خسته شدیم به خدا .:37: