سلام.بله .....نقل قول:
Printable View
سلام.بله .....نقل قول:
سلام دوست عزیز واقعا خبر خوبی بود البته به شرط اینکه دوباره بعضی اساتید خوابشون نبره و وقتی کار از کار گذشت یادش بیفته که نمره هارو وارد نکرده:n28:نقل قول:
بچه ها من شنیدم ترم تابستون از امسال میشه تا 8 واحد اخذ کرد (قبلا حداکثر 6 واحد می شد) بنظر شما این خبر صحت داره؟
من که تا به حال چیزی نشنیدم ... یحتمل شایعه ای بیش نیست !!!!نقل قول:
معدل کل ترم رو چطور بدست میارن؟(درس 4واحدی تا 1واحدی چطوری در معدل ضرب و تقسیم میشه؟)
نمره ی هر درس ضربدر تعداد واحد ( برای تک تک دروس اینکارو انجام بده )نقل قول:
بعد اعداد بدست آمده رو با هم جمع کن و تقسیم بر تعداد واحد کل واحد این ترمت کن ....
به عنوان مثال ...
ریاضی شدم 18 ضربدر 3 واحد = 54
اندیشه 15 ضربدر 2 واحد = 30
آمار 12 ضربدر 3 = 36
حقوق 17 ضربدر 3 = 51
تربیت بدنی 17 ضربدر 1 = 17
تعداد واحدهای این ترم = 12
ماکزیمم نمرات : 54+30+36+51+17 = 188 تقسیم بر تعداد واحد های این ترم که میشه ( 12 ) = 15.6
نمره هر درس رو در تعداد واحد اون درس ضرب كن، و بعد جمع نمرات كه به اين طريق بدست آوردي رو بر تعداد واحدها تقسيم كن.نقل قول:
مثلا اگه يه درس 4 واحدي با نمره 15 باشه و يه درس 2واحدي بانمره 20 و يه درس يه واحدي با نمره 19 ، معدل ميشه:
مرسی داداشم:n16:فکر میکردم نمره ها رو جمع تقسیم برتعداد دروس میکنن..نقل قول:
نمرات تشریحی چقدر بعد از اعلام نتایج تستی میاد؟
طبق بخشنامه جديد و با توجه به تغيير آيين نامه براي دانشجويان ترم آخر كه حداكثر 8 واحد درسي براي فارغ التحصيلي داشته باشند ، مي توانند 8 واحد رو در ترم تابستان اخذ كنند.نقل قول:
بچه ها من شنیدم ترم تابستون از امسال میشه تا 8 واحد اخذ کرد (قبلا حداکثر 6 واحد می شد) بنظر شما این خبر صحت داره؟
و طبق قوانين قديم براي دانشجويان عادي فعلا همان 6 واحد درسي قابل اخذ مي باشد/