شما تهران اید ؟ مرکز مخابراتی تون شلوغ هست ؟نقل قول:
لطفا خبر سرعت شبانه رو بدید
ممنون
Printable View
شما تهران اید ؟ مرکز مخابراتی تون شلوغ هست ؟نقل قول:
لطفا خبر سرعت شبانه رو بدید
ممنون
نقل قول:
سلام
من از پشتیبانی پرسیدم و مثل همه شرکت ها گفت پینگ زیر 300 رو تضمین می کنن. گفت یه حالت گیمینگ هم داریم پینگ رو کم می کنیم.
می خواستم بدونم می تونید یه زنگ بزنید بهشون بگید حالت گیمینگ رو فعال کنند و بعد یه پینگ برام بگیرید؟
windows + r
بعد cmd یا powershell رو باز کنید
بعد این عبارت رو تایپ کنید:
کد:ping -t 8.8.8.8
بعد enter رو بزنید.
بعد ~20 پکیج ، ctrl+c رو فشار بدید و نتایج رو بفرستید.
راستی ارتباط با مودم با کابل باشه.
خیلی ممنون
دوستان میشه یه تست پینگ از فرانکفورت و لندن و روسیه با اینترنت فن آوا برام بزارین میخوام از شاتل بیام مخابرات چون سرویس های غیر حجمیش حجم بیشتری میدن
آیا فن آوا سرعت رو باز میزاره تا جایی خط کشش داشته باشه؟!
من خوزستانم
گیمینگ و چرت میگن احتمالا دوست عزیز اگه داشتن تو سایتشون تو بوق و کرنا بود .
اینا بعضا مواردی بوده که تو سایتشون تبلیغات میکردن ولی عملا وجود خارجی نداشته و زیر بار نمی رفتن چه برسه به اینکه تلفنی بهت بگن سرویس گیمینگ داریم تو هیچ جای سایتشون هم نزده باشه !
من حتی یکبار بخاطر اینکارشون شکایت کردم ، حالا نمیگم بخاطر پیگیری من بود ولی اون موارد و چند روز بعد از سایتشون بکلی حذف کردن .
در مورد باز گذاشتن سرعت تا نهایت کشش خط بهتره خودتون تماس بگیرید بپرسید . به شخصه سرویسم از اول 16 مگ بوده بقیه سرویسها و همچنین سیاست آتی رو بی خبر هستم .
من سؤال کردم ظاهراً سرعت اسمی هست چه روز چه شب
سلام تست کردید؟ نتیجه چیشد؟نقل قول:
من امروز با پشتیبانی شاتل حرف میزدم گفتن قرار تمامی ای پی های ایرانی بره زیر پوشش و یه طرح ترافیک داخلی نامحدود دارن گفتن میتونی براحتی از سایتهایی که تو ایران هست دانلود کنی
کسی خبری داره این درسته یا غلط
دوستانی که ثبت نام کردند ، هزینه اولیه بابت وصل اینترنت به جز قیمت بسته انتخابی چقدره ؟ منظورم رانژه و راه اندازیه ؟
شما برای مثال سرویس یک مگ که 20 تومن هست رو بگیری 22000 تومن با مالیاتش میشه خود سرویس تقریبانقل قول:
حدود 12000 تومنی هم این وسط مخابرات میگیره برای رانژه
سرجمع میشه 34880 برای سرویس یک مگ
اگر خودتون نتونید یک ستاپ ساده مودم رو انجام بدید و کارشناس بفرستن که هزینش همه جا 15 تومنه
مرسی که کامل جواب دادی:n16: