درودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخون تقریبا همه چی دستت میاد.
Printable View
درودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخون تقریبا همه چی دستت میاد.
سلام دوستان برای معافیت پزشکی از وقتی معاینه میشیم چقدر طول می کشه تا نامه کمیسیون بیاد؟ من دو هفته شده هنوز خبری نیست.
بومی بودن مزیت خاصی نداره. فقط کادری ها میدونن هر روز میخوای بری خونه و با ممنوع الخروج کردنت سعی می کنن اعصابت رو خرد کنن!! وقتی هم میرسی خونه اونقدر خسته ای که معمولا می خوابی تا صبح فردا! مگه اینکه واقعا انگیزه داشته باشی و یه کاری رو شروع کنی. دوستام اکثرا راننده تاکسی تلفنی های شبانه روزی بودن.نقل قول:
روز اول سربازی وارد هر پادگانی بشی فکی می کنی وارد یه کشور دیگه شدی! بنظر من برو شهر خودتون. اگه نمی خوایی بری خونه توی آموزشی از مرخصی هات استفاده نکن و همون پادگان بمون. بعد از آموزشی هم بگو خانواده ام رفتن مسافرت و خونه کسی نیست، می خوام توی پادگان بمونم. بهت یه آسایشگاه میدن که معمولا بهتر از آسایشگاه آموزشی هست.
اینجوری اگه خوشت اومد همون اصفهان بمونی که چه بهتر ولی اگه بازم خواستی بری شهرهای دیگه راحت می تونی درخواست انتقالی بدی. با درخواست انتقال به شهرهای دیگه راحتتر موافقت می کنن تا درخواست انتقال از شهرهای دیگه به شهر خودت.
اگه توی پادگان بمونی میشی نیروی آماده و کارهای ساده تری مثل خادم مسجد یا مسئول دفتر بسیج یا نگهداری از فضای سبز یا نگهبانی از میدون تیر یا مخابرات یا از اینچیزا میدن که میتونی تا ظهر راحت بخوابی و کارت بیشتر بعدازظهره. معمولا هم پست نداری یا خیلی کم (حداکثر برجی یه روز) پست داری.
افراد غیربومی به ازای هر 100 کیلومتر فاصله از شهر محل زندگیشون، 1 روز در سال مرخصی سالانه به اسم مرخصی بین راهی دارن. توی پادگانی که بودم اینا دقیق مسافت ها رو از روی جدول مسافت بین شهرها حساب می کردن و رو به پایین روندش می کردن مثلا اگه کسی 495 کیلومتر با خونه اشون فاصله داشت سالی 4 روز بهش مرخصی میدادن. بنظر من که نمیصرفه
درضمن به کسی که بعدازظهرها از پادگان میرفت بیرون این مرخصی رو نمیدادن!
چه اوضاع ناجوری!!!! بازداشت خیلی ستمه. چند بار رفتم و میدونم چه حالی داره. رفیقی چیزی تو بهداری پادگانتون نداری؟ دکترهای بهداری معمولا به حرف رفیقشون گوش میکنن و نامه ای چیزی خواست براش می نویسن.نقل قول:
منو رفیقم برج 10 هستیم ولی هنوز نرفتیم استعلام نگرفتیم کجا افتادیمنقل قول:
کلا هر جا بی افتیم خلاصش اینه که از سرما پاره ایم:n27:
برو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین کجا افتادی ؟ کد ملی و کد سخا رو وارد میکنی و اطلاعات مربوط به اعزامت رو میاره . کد سخا ،همون کدیه که تو برگه مربوط به اطلاعاتت که ابتدای ثبت نام بهت دادن هستش .نقل قول:
آقا یعنی کسی اطلاع نداره که دو برادر که همزمان در حال خدمت هستن ، یگانشون میفته شهر خودشون یا نه ؟
نه نمیافته من و بردادرم تو دو جای مختلف خدمت میکنیم، تنها کاری که میتونستیم بکنیم این بود که یکیمون تا اتمام خدمت اونیکی فرصت داشت تا خدمت نرهنقل قول:
سلام
من تک فرزند پسر هستم. کی باید واسه گرفتن نامه از ثبت احوال اقدام کنم که خدمتم بیفته تو شهر خودم؟
ممنون از پاسختون .نقل قول:
شما توو دوره آموزشی درخواستی داده بودین که چون برادرتونم در حال خدمت هستش ، میخواین که توو شهر خودتون بیفتین ؟ و اینکه علاوه بر برادر سرباز ، برادر غیر سرباز دیگه ای هم دارین ؟
در اموزشى اعلام مى كنند چه مداركى نياز دارند و چه زمانى بايد ان را تحويل دهيد.نقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام
دوستان کسی میدونه با برگه کارت ( برگه موقتی که بعد از پایان خدمت میدن تا زمانی که کارت بیاد ) میشه برای پاسپورت اقدام کرد یا فقط باید با کارت پایان خدمت اقدام کنی ؟
سلام ، من تاریخ اعزامم خورده 19 اسفند ، کسی تا حالا تجربه داشته؟
میگن موقع تحویل لباس برا اندازه و اینا چند روز مرخصی میدن ، برای تعطیلات عید هم مرخصی میدن .اینطوری که چیزی از آموزشی نمیمونه اصن.:n02:
همینطوریه یا نه از این خبرا نیست و عید و اینا باید در حال رژه رفتن باشم؟
خير تنها با كارت پايان خدمت اجازه گرفتن پاسپورت را داريد.نقل قول:
از ١٩ اسفند تا پايان اسفند در پادگان هستيد بعد از حدود ١٥ روز مرخصي عيد را داريد و سپس تا ١٩ ارديبهشت كلاس و تمرين هاى فشرده را خواهيد دلشتنقل قول:
نه درخواستی ندادمنقل قول:
سلام
اعزام مجدد هستم
افتادم 01
آموزشی باید بریم یا نمی خواد ؟
سلام دوستان
من دو روز قبل معافیت پزشکی گرفتم،یعنی سه شنبه کمیسیون داشتم و اونجا معافیتم مشخص شد،همون روز فیش هارو هم پرداخت کردم و امروز فیش هارو اونجا تحویل دادم!
وقتی از طرف پرسیدم کارت کی میاد بهم گفت که هنوز باید استان تایید بشه! منم یکم ترس افتاد تو دلم که نکنه تایید نشه!
میخواستم بپرسم که چجوریاس؟ نگران نباشم ؟ اخه وقتی پول کارت و اینجور چیزا رو گرفتن دیگه فک نکنم مشکلی پیش بیاد،درسته؟
سلام .
اول از این تاپیکی که گذاشتید یه دنیا ممنون.
اقا من هنوز نفرستادم ،خیلی از دوستام هم که تو هفته قبل فرستادن افتادن شهریور 95..دوستان عزیز من
سينوس پيلونيدال :
الف ) عمل شده يا نشده : معاف ازخدمات رزمي
ج ) آبسه هاي پيلونيدال عمل نشده (جهت انجام عمل جراحي) : شش ماه معاف موقت
دارم با این وضعیت بالا از طرف دیگه اگزما هم دارم البته اون شدید نیست
1- حالا رفتم پلیس +10 میگه یا برای اعزام باید اقدام کنی یا برای معافیت .تازه می گه نتیجه عافیت 6 ماه طول می کشه ،بعدش برای اعزام بایداز خود نظام وظیفه پیگیری کنی و
اینجوری من تا 2 سال دیگه الاف ام و خدمت نمیرم چیکار کنم؟
2- ایا واسه معافیت اقدام کنم با اینکه به احتمال زیاد معاف از خدمات رزمی ام؟؟
3- میشه اول اظهار سلامت کنم وقتی واسه اموزشی رفتم یگان مربوطه اظهار بیماری کنم؟؟
4- قضیه "شش ماه معاف موقت" چیه؟(من جراحی نکردم چون1- مدت استراحنش 1 ماه ومن و پدرم خرج خانواده رو در میاریم و نمی تونم 1ماه تو خونه بشینم (راننده))
5- ایا میشه در طول خدمت رفت جراحی؟؟
به خاطر طولانی بودن سوالاتم ازتون معضرت میخوام ایشالا عروسی بچه ها جبران کنیم......
والا نظام وظیفه پرسیدم .اصلا ادم حسابت نمی کنن چه برسه جوابتو بدن.شما رو به خدا اگه کسی میدو نه راهنماییم کنه!!
نقل قول:
بیماری شما معافیت ندارد و در خوشبینانه ترین حالت معاف از رزم هستید ... بله در طول خدمت هم میتوانید برای معافیت اقدام کنید
اون شش ماه موقت هم برای جراحی هست یعنی 6 ماه وقت میدن تا جراحی کنید و به خدمت اعزام بشید
شما اگر در طول خدمت جراحی کنید هم عملتون رایگان خواهد بود و هم مرخصی خوبی در حد یکماه میتونید بگیرید
دوستان افسر کسی اعزامی برج 10 از سمنان هست که پذیرش سپاه گرفته باشه؟
سلام دوستان
1.من پدرم 11 ماه سابقه جبهه داره . تنها مدرکی هم که داره یک نامه هست که توش نوشته 11 ماه جبهه و ماله خیلی وقت پیشه.
الانم آموزشیم داره تموم میشه.
کسی اطلاع داره باید کجا بریم و چه کارهایی انجام بدم تا کسری بدن؟
2. در مورد کسری پروژه همه میگن به فوق لیسانس به بالا میدن. ولی یارو که مسئول این کار بود(6تا ستاره رو شونه اش بود!) اومده بود تو پادگان توضیح میداد گفت به لیسانس هم میدن. چند دفعه هم ازش پرسیدم!
کسی اطلاع داره جریان چیه؟ قانونش تغییر کرده؟
سلام دوستان
شرط استفاده از دو ماه کسر خدمت "مناطق محروم و بد اب و هوا" اینکه کل خدمت تو اون مناطق باشیم یا حداقل 6 ماه؟؟
کسی نمیدونه؟نقل قول:
تو قانون جدید به این صورت شده که بعد از تایید نظام وظیفه شهرستان باید بره استان هم تایید بشه. اگه با پارتی و معافیت لب مرز معاف شده باشید بره استان 99% شورای عالی می خوری در غیر اینصورت نگران نباشید. پول ریختن هم دلیلی بر معافیت نیست بودن کسایی که کارتشوتن هم اومده بعد از چند وقت فراخوانده شدن باسه بررسی مجددنقل قول:
Sent from my HTC D816h using Tapatalk
بچه ها این کد سخا دقیق کجای برگه سبزه؟
تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین قسمت ورود کاربر باس وارد بشه؟
یعنی چی اعزام مجدد؟؟؟نقل قول:
کی پست کردی؟؟کی اعزام خورده بودی؟؟
يعني سه ماه خدمت قبلي دارم تو سال ٩١نقل قول:
آره تو همون قسمت کد ملی و کد سخا رو وارد میکنی .نقل قول:
کد سخا ، توو برگه" تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولان" هستش تو کادر بالای صفحه ، بالای آدرس کد سخا رو نوشته . کد 5 رقمیه .
واسه من فقط نوشته شماره سریال اونم 7 رقمیه اصلا کد زیر 7 رقم ندارمنقل قول:
اطلاعات مربوط به رنگ چشم و مو و ... رو تو اون صفحه داری ؟نقل قول:
نه اون نیس اونو به من ندادننقل قول:
یا صبر کن پست محل اعزامتو برات بیاره و اگه میخوای زودتر بدونی کجا افتادی ، میتونی بری پلیس +10 و بپرسی که کجا افتادی . بهشون هم بگو که کد سخا رو بهت ندادن .
من دفترچه فرستادم و یه آشنا هم توی سپاه پیدا کردم که جذبم کنه حالا اون بهم گفت برگتو برام بیار
منظورش از برگه چیه؟
دمت گرم پیدا کردم کدونقل قول:
خوردم
آموزشگاه نیروی دریایی شهید نامجو
کلاسم تعطیله؟:n27:
سلام دوستان عزیز
آموزشی افتادم آموزشگاه شهيد گنجوي نزاجا (05) یا همون 05 کرمان
الان یکی از دوستان بهم گفتش یکی از آشنایانش میتونه کدمو عوض کنه
امکانش هست از 05 ارتش بندازم 01 تهران؟این کار تا این دو س هفته مونده ب اعزام شدنیه؟
مدرکم:فوق لیسانس مهندسی برق مخابرات
سلام رفقا..به لطف خدمت و پلیس راه واریکسل گرفتم و عمل کردم...یه سوال داشتم به این بهانه میشه رفت ستاد ناجا و درخواست انتقالی گرفت؟ واقعا تو پلیس راه ادم پیر و نابود میشه:n03:
نقل قول:
حالا شما کارت درسته،ولی خیلی ها وقتی بگی توی پلیسراه هستی،فکر میکنند اونجا نشستی باج میگیری و داری بار چند ساله آینده ات را توی همین جاده ها میبندی و شبی کمتر 200-300 در نمیاری،ولی نمیدونن چه آشغالدونی هست البته متاسفانه مورد اینطوری هم هست
دقیق...به حرکی میگم میگن عشق و حال و پوله اما همش برام جنگ روانی و اعصاب خورد کنی شده..هر20روز یه روز خونه می ایم..حالا نمیدونم به بهانه واریکسل میشه جابه جایی صورت داد یا خیر.نقل قول:
سلام دوستان عزیز
آموزشی افتادم آموزشگاه شهيد گنجوي نزاجا (05) یا همون 05 کرمان
الان یکی از دوستان بهم گفتش یکی از آشنایانش میتونه کدمو عوض کنه
امکانش هست از 05 ارتش بندازم 01 تهران؟این کار تا این دو س هفته مونده ب اعزام شدنیه؟
مدرکم:فوق لیسانس مهندسی برق مخابرات