نویز خطت خیلی نیست و تا 12 مگ رو میکشهنقل قول:
مشکل دیگه ای نیست
در ضمن وقتی crc توی قسمت status زیاد میشه یعنی یه جایی مشکل داره تنظیمات رو ریست کن دوباره تنظیم کن
Printable View
نویز خطت خیلی نیست و تا 12 مگ رو میکشهنقل قول:
مشکل دیگه ای نیست
در ضمن وقتی crc توی قسمت status زیاد میشه یعنی یه جایی مشکل داره تنظیمات رو ریست کن دوباره تنظیم کن
مودمو ریسیت کنم ؟
یا فقط تنظیماتو
چطوری اینکارو بکنم؟من حدود دوسالی میشه مودمو دستکاری نکردم ازوقتی اومدم رو پارس
ضمنا ریست کردن چه فایده ای ممکنه داشته باشه؟همون عددا رو دوباره وارد کنم دیگه مگه نه؟
باید بشینم همه رو یادداشت کنم بعد دوباره وارد
سرعت پیج باز کردن خیلی افتضاحه دانلودم سرعتش خیلی بشه میشه 80 چکار کنم من؟!
بعد از 2 هفته انتظار سرعتم الان رسیده به 200! طلسمش شکست. دوباره شد 40 کیلو... فقط 5 دقیقه سرعتم 200 بود...
خدا لعنت کنه پارس آنلاین رو که کیفیت سرویس و رضایت مشتری رو فدای سود بیشتر خودش کرده
یکی از دوستان اینجا گفتن برنامه ای دارن که مودم اتومات خاموش روشن میکنه میشه برنامه رو اینجا بزارن؟
مثل اینکه خاموش روشن کردن مودم یه تاثیراتی داره توی سرعت شبانه
در ضمن برای شکایت کجا باید شکایت کرد؟
من 512داشتم 40تا بیشتر سرعت نمیداد سوزوندم 2مگ گرفتم اینم اصلا به 200نمیرسه سرعت رفته روی اعصاب ما
کسی شکایت کرده جوابی گرفته تا حالا؟
سلام رفقا من از مخابرات سرویس دارم.به نظرتون میارزه از پارس انلاین بگیرم؟ و یه سوال سرعت شبانه 2 مگ چنده؟ (مخابرات خوبه ولی تنها چیزی که اذیت میکنه اینه که بعضی وقتا مثلا موقعی که یه فایل میذارم دانلود سرعت 150 بعد دومی میذار اونم 150 وسومی هم 150 یعنی برای این که کل سرعت 512 کیلوبایت رو بگیرم هر چی فایل بیشتر باشه بهتره)
باید به 195.ir شکایت کنی یا تو خود سایت پارس هم میشه شکایت کردنقل قول:
مال بعضی جواب داه مال بعضی نه یعنی اگه مشکل از پهنا باند منطقه ات باشه نمی شه کاریش کرد
بستگی به منطقه ات داره که شلوغ باشه یا نه قبلش سوال کن از کسانی که تو اون منطقه پارس دارننقل قول:
سلام رفقا من از مخابرات سرویس دارم.به نظرتون میارزه از پارس انلاین بگیرم؟ و یه سوال سرعت شبانه 2 مگ چنده؟ (مخابرات خوبه ولی تنها چیزی که اذیت میکنه اینه که بعضی وقتا مثلا موقعی که یه فایل میذارم دانلود سرعت 150 بعد دومی میذار اونم 150 وسومی هم 150 یعنی برای این که کل سرعت 512 کیلوبایت رو بگیرم هر چی فایل بیشتر باشه بهتره)
من زنگ زدم خطم رو 4 مگ یسته بودن گفتم 9 مگ ببنده شکره خدا طرف آدم بود عددا رو عوض کردم رو 1252 1292 ببینیم امشب کاسبیم یا نه؟:n01:
الان بعد 3 بار ریستس رعتم با 256 محدود به 700 تو روز رسید البته به سرورم مربوطه
من چون از شاتل اومدم پارس مثل سگ از محدودیت می ترسم :n02:
ولی خیلی دوست دارم زنگ بزنم بگم سرعتم رو ببرند بالا
رو اون یکی خطم از شاتل ۸ مگ گرفته بودم خوشبحالت
سلامنقل قول:
این متن رو تو گوگل سرچ کن نرم افزار مورد نظر رو دانلود کن " مدیریت دانلودهای شبانه و انجام عملیات های زمان بندی خاص با Bidaar 1.45
من سرویس 2 مگ دارم شب و روزم 450 هست
کلا راضیم
دوستان بنده تنظیمات مناسب MTU رو انجام دادم اما از سایت های دانلود وطنی نوسان سرعت دانلود دارم آیا برطرف میشه نوسان ؟
Mtu چیز خواسی نیست. تقریبا الکیه.نقل قول:
خوش بحالتنقل قول:
چی رو ریست میکنی؟ من اصلا بلد نیستم تا حالا نه مودمو ریست کردم نه تنظیماتشو دست زدم از وقتی کامپوترمو یکم ارتقا دادم و یندوزمو 7 کرددم از اکس پی (یک سالی هست) نوسان زیاد سرعت و کاهش سرعت داشتم
الیته مدتیه که خیلی بدتر شده طوری که دارم فکر میکنم برم یک شرکت دیگه که دانبود شبانش رایگان نباشه مثل فن اوا
مودم ریست کردن کاری ندارهنقل قول:
یوزر و پس و vpi و vci رو از پارس بگیر بقیش اب خوردنه
ذوستان یه راهی هستش که میشه حجم رایگان به Account اضافه کرد من روی یک ISP تست کردم و جواب داد میخواستم روی ParsOnline و یا شاتل هم تست کنم . دوستانی که مایل به تست هستند آیدی یاهوشو نو پ خ کنن که تستو انجام بدیم ...
تغییرات ام تی یو هیچ تغییری ایجاد نکرد
512 دوگیگ
سرعت روزانه دانلود از مدیا فایر بین 50تا 200 دونوسان و بیشتر روی100-80
ممکنه تغیری ایجاد کنه ریسیتنقل قول:
یوزر پسوردو ویسی و وی پی همیناییه که الانه دیگه درسته ؟
وضعیت سرعت دانلود پارس آنلاین در روز از سرورهای خارچی چقدره ؟
اره ممکنه تغییر ایجاد کنهنقل قول:
اره همیناس البته پسورد رو ننوشته (ولی اگه به سایت پارس انلاین میری داریش دیگه)
در ضمن شاید برای شب خیلی اهمیت ندن ولی سرعت روزت دیگه باید بالا باشه برو سایت 195 شکایت کن
دوسنتان یه راهی هست که میشه حجم اضافی(رایگان ) به اکانت اضافه کرد ، روی چند تا ISP تست شده جواب داده ، میخوام روی پارس آنلاین هم تست کنم . اگه کسی تمایل داره پیام بده آیدیشو تست کنیم .
چطوری ریست کنم چطوری کانفینگ کنم؟
اموزشش کجا گیرمیاد
ضمنا من ریست کنم دیگه دسترسی به اینترنت ندارم اموزشاشو یادداشت کنم؟
آیدی یاهوتو پ خ کن راهنماییت کتم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایتایی که سرعت رونشون میدن قابل اعتمادن؟
عجب نتیجه ای
از یوزر و پس وی پی ای و وی سی ای مطمئن شونقل قول:
از مسیر زیر ریست کن
برای نصب هم از مسیر زیر
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 -زمان : تهران
3- PPPoE/PPPoA
4- یوزر و و پس و ... باید بزنی
5- اگه از وای فای استفاده میکنی
و next و تموم
اره قابل اعتماده
سام جان
خود مودم ریست نمیخاد؟یه سوراخ ریزی داره میگن باید باید چیز نوک تیز بزنی توش و...؟
اینم همون کار رو میکنهنقل قول:
سام یعنی سرعتتو روی6 مگه؟
مال منروی1.5 اینا جریانش چیه؟
ازچه سایتی تست میگیری؟
سرعتت چنده؟من512هستم توی تنظیمات مودم
الان من مال منم رو 9 مگه دیگه پسچرا اینقدر کمه؟
SNR Margin :8.9 8.2 db Line Attenuation :47.0 27.2 db Data Rate :9216 1022 kbps Max Rate :12992 1120 kbps POWER :0.0 12.3 dbm CRC :100 0
نوسانش زیاده ببین
بچه ها کسی از صبانت سرویس 12 مگابیتش خبر داره سرعت و ping اش چه جوريه؟
SONY XPERIA Z2
تنظیمات دیگه ای نداره فقط همینا؟
یک چیز دیگه الان که خطهای 512 به بالا رو رو 9 مگ بستند
یعنی سرعت دانلود من یا اونی که2 مگ داره یکیه؟ چی فرق میکنه بین من اون دو مگیکه پول بیشتری میده؟
نقل قول:
فرقشون توی سرعت شبانه هست
ببخشید کسی میدونه اینا چیه؟؟؟
Line Rate - Upstream (Kbps): 512 Line Rate - Downstream (Kbps): 4096
512 سرعت سرویسی هست که من خریدم یا چیز دیگست؟
خطت روی 4 مگ )4096 ) بسته شده 512 آپلودت هستنقل قول:
یعنی سرعت شبانه من که512 دارم 20 هست سرعت اون که دو مگه 80 هست؟نقل قول:
دقیقا... موضوع رو درست گرفتی داداش... من از 128 تا 2 مگش رو امتحان کردم ترتیبش همونی هست که خودت بهش رسیدی.نقل قول:
فعلا 12 مگ های صبانت وضعشون خوبه شبی 10 12 15 گیگ دان میکنندنقل قول:
ماهی 24 هزار تومن
البته بگیر نگیر داره
یکی از دوستان دیشب سرعت شبانه اش با اینکه سرعت 12 مگ داره از هفتاد بالاتر نمی رفت