فعلا چراغ سبز شاتله . سرورش رفته روی تهران امروز برای تست پینگ خیلی ملاک نیست
شاید داره بوی اینترنت ملی میاد
Printable View
فعلا چراغ سبز شاتله . سرورش رفته روی تهران امروز برای تست پینگ خیلی ملاک نیست
شاید داره بوی اینترنت ملی میاد
بچه ها واسه اون کاری که می خواستیم انجام بدیم یه نظر سنجی بذارین یا اگه کار مدیراست زحمتشو بکشن
به نظرم این عناوین توش باشه خوبه
آیا از اینترنت پر سرعت فعلی خود راضی هستید و نیاز به هیچ تغییر و بهبود یا اعتراضی نمی بینید
ناراضی هستید اما اما سازش با وضعیت فعلی را ترجیح می دهید
نا راضی هستید و حاضر به انجام هر گونه عمل معقول و مطابق با قوانین کشور حتی تا فسخ قرارداد و تحریم مقطعی اینترنت هستید
------------
یه نکته ای در صحبت های پشتیبان شاتل خیلی جالب بود که خیلی تاکید داشت که اصلا حجم دانلود شده ملاک محدود کردن نیست ! گفتم خب من با سرعت 240 بین یک تا 2 ساعت فقط دانلود داشتم که میانگین شبی یک گیگ هم دانلود نکردم، یعنی من حتی حق 2 ساعت استفاده از ساعات رو ندارم؟ با پر رویی گفت نه !!!
بازم تاکید می کنم ممکنه حتی همین امشب سرعت همه درست بشه جون هرکی دوست دارین گول نخورین
ما نمی گیم مثل قبل بی حساب کتاب آزاد باشه که یکی بشینه 5 گیگ دانلود کنه. یه سقفی مثلا 1 گیگ به اندازه ی حجم مجاز تعیین بشه که هرکی خودش رعایت کنه و حساب رس خودمون باشیم. نه اینکه خیلی بی حساب کتاب و عشقی محدود کنن و به هرکی هم که می گی می گن نرم افزاره و هیچ حساب کتابی نداره و هیچکی نمی دونه چقدر طول می کشه تا از این محدودیت خارج بشی. تناقض در صحبت ها و نفهم فرض کردن ما هم که از سرتاسر حرفاشون می باره. اگه نرم افزاره که از خودش عقل نداره. باید یه سقفی حداقل حداکثری واسش تعیین بشه، سر خود که یه نرم افزار تصمیم نمی گیره.
خلاصه که اگه الان رو به سازش بیاریم قول می دم تا 6 ماه دیگه کلا دانلود کردن شبانه ممنوع می شه و از ساعات رایگان فقط باید واسه وبگردی استفاده کنیم
من اگر هیچ کاری هم نکنم یه هفته تحریم رو شاخشه " بماند که شاتل تهران رو دیوونه کردم" وبه هرکسی بگی تماس گرفتم
فعلا هم سرعت همون 3kb هست
امشب واسه من سرعت شبانم فعلا از قبل 4 برابر شده حدودا 16 کیلوبایت. انگار کارهامون یکم جواب داده.
اما تا پیروزی کیلومترها راه هست.
عزیزم یک هفته که هیچ تمام دوره تم تحریم کنی اونا خوشحال هم می شن. پولش رو از پیش گرفتن، شارژت هم استفاده نکنی که واسه اونا چه بهتر، ترافیکشون هم کم می شهنقل قول:
این 2 ساعت اول یه مدل محدودیت داره که شامل همه می شه، محدودیت اصلی از ساعت 3 به بعد شروع می شه. هرچند سرعت من الان از سایت اپرا بین 1 و 2 می چرخه اما واقعا باید ادامه بدیم تا بچه های خوبی بشن و دیگه کارای بد بد نکنننقل قول:
البته من چند ماه پیش 512 اکو داشتم، سرعتم محدود شده بود و دقیقا راس ساعت 2:57 صبح به حالت عادی برمی گشت یعنی سرعت دانلود حدودا 84 کیلوبایت.نقل قول:
چرا شاکی میشی. گفتم که همه شاتل تهران رو دیوونه کردم و بهشون اولتیماتوم دادم یه هفته .حالا بزنم زیرش خیلی ضایس
"خارج از بحث امشب تو نود غیاثی داشت دیوونه میشد خب شد که آخر سکته نکرد":31:
در ضمن شکایت به این شماره یادتون نـــــــــــــــره
23072606 021
پینگ زیر 90 سرعت دانلود تقریبا صفر ساعت 2:28
شاتل امشب هاست رو از iranet گرفته و پینگ رو آورده پایین ولی دانلود من همون 3kb مونده:13:
سرعتم از 2:57 شد 40
سرعت منم زیاد نشد
البته از 3 تا 5 کیلوبایت رسیده. دیگه می شه سایت باز کرد ولی دانلود نه
سلام
من 20 شبه به سرعت 2 kb محدودشدم:41::41::41:
تنها راه اعتراضه
باید آبروی اینا رووووو برد
هر کسی واقعا شاکی حد اقل به این شماره زنگ بزنه و شکایت کنه اونوقت خودتون نتیجش رو میبینید
23072606 021
دوستانی که به سرویس های مسخره شاتل اعتراض دارن لطفا بیان و توی این گروهی که توی امضا من هست عضو بشن.
اونجا خیلی بهتر می تونیم تصمیم گیری کنیم و کارایی برای گرفتن حق و حقوقمون با همدیگه انجام بدیم :
گروه معترضان به کم فروشی شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت !
مرده شور سرویس دهیشون ببرند که با سرور تهران هم باز هم پینگ سه رقمیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512
سرعت بالا شد دیشب 30 داشتم:20:
با هر نوع حرکت اعتراضی کاملا موافقم
تجمع ، فسخ ، ایمیل ، تماس ، مهاجرت ، فیس بوک ... انتخاب کنید
کارد به استخون رسیده
سلام دوستان
شاتل که سرعت دانلود شبانه اش کم شده.
کسی در مورد سرعت شبانه (رایگان) شرکت های سرویس دهنده اینترنت دیگر اطلاعاتی دارد؟ زمانش چند ساعته؟
اگه بخواهیم شرکت رو تغییر دهیم چه شرکتی رو پیشنهاد می دهید؟(که 512 یا بالاتر بده)
متشکر
میبینم که هم ISP های سابقم هنوز وضع اینترنتشون داغونه. مثل من باید ول کنید این شاتلو. با این که دلم نمیومد قرارداد 5 ساله رو باطل کنم ولی کشیدم کنار.
هر چند وقت یکبار چنین مشکلی پیش میاد به نظر من تا یک هفته صبر کنید اگه درست نشد شرکت رو عوض کنید
به جای این هم دردیا بیا از وضع جدید بگو . بیایم اون ور یا نهنقل قول:
من بدبخت که طی یه تحقیق میدانی که کردم ! متوجه شدم یا باید از این شاتل بگیرم یا از صبانت ! فن آوا و پارس آنلاین و مخابرات و ...
هیچ کدوم دیگه توی مرکز ما سرویس ندارن ! عجب بدبختیه ها ! این صبانت هم که میگن از شاتل بدتر، یعنی باید همینجوری بسوزیم ؟!
{دوستان عزیز به این گروهی که توی امضای من هست بپیوندید، اگر می خواهید برای گرفتن حقتون کاری کرده باشید...}
شما از کجا گرفتی ؟!نقل قول:
وضعیت چطوریه ؟
تهراني شما؟ براي ما كه همون 3 بود!نقل قول:
با درود
دریافت شبانه ی من دو هفته ای می شه که به صورت هست که همین که ساعت 1 بامداد می شه دیگه حتی توانایی باز کردن یک صفحه ی یاهو رو هم ندارم. زنگ می زنم بهشون می گم با کمال پر رویی می گن اینترنت شما با 10 نفر شیر شده به این خاطر هست و یک ماه دیگه درست می شه
این هم از شاتل
شیراز
نامردااااااااااااا من رو هم 9 روزه محدود کردن
سرعت دانلود شبانه 3 هست
فکر کنم دیگه وقتشه از شاتل دل بکنم برم سراغ یه شرکت دیگه
3 سال هست شاتل دارم ولی دیگه خیلی گندشو در آوردن هی روز به روز داره بد تر میشه
یعنی چی شبانه رو محدود میکنن؟؟
اگر شبانه محدود بشه مفتش هم گرونه وگرنه با ترافیک خودمون دوتا آهنگ که دانلود کنیم ترافیک تموم میشه
سرعت دانلود 7 کیلوبایت ... در واقع الان سرعت بنده 56 کیلوبیت هست ( Dial Up ) ! دزد :5:
7 كه خوبه! پس 3 رو چي ميگي؟نقل قول:
شما هم اگه دو هفته صفر بودی مثل من ، تو کل دوره همه هر 2 روز یه بار محدود میشدی رو 2 کیلو ، وقتی بعد کلی اعتراض سرعتت میشد 7 میرفتی شاتل رو به آتیش میکشیدی :46:
سرعت من از ساعت 2:45 امروز به روال عادی برگشته مثل قبل شده حالا نمیدونم یک روز درمیون این بلا سرم میاد یا مشکل رفع شده چون چند روز پیش هم یکبار درست شد و بعد سرعت دانلود شبانه ام از 5 بیشتر نمیشد
گفتم اعتراض ها تشدید بشه کم کم عقب نشینی می کنن اما چه فایده که 2 هفته دیگه دوباره این کارو می کنن
الان که صدای خیلی ها در اومده و می تونیم از این تعداد بالا استفاده کنیم باید یه اقدامی کنیم که دیگه همچین کاری نکنن
یا خودشون یه حداکثر مشخص کنن که اگه بیشتر شد محدود کنن که بدونیم چقدر مصرف کنیم تا محدود نشیم یا کلا این محدود کردن رو بر دارن
من می خوام به سایت رئیس جمهور ای میل بزنم به نظرتون اونجا کسی هست که ای میل هارو بخونه؟ چون اگه بتونیم یه جوری بدستش برسونیم فکر می کنم از هرکس دیگه می تونه بهتر کمک کنه
من شب سرع با 8-7 متغییره دارم
دیگه شورشو در اوردن
هیچ کس سرعتش درست نشده؟؟؟
من که دارم خودمو راحت میکنم برای اونیکی خطمون از مخابرات سرویس میگیرم اینم چون نزدیک 2ماه دیگه مونده مصرف میکنم تموم بشه دیگه تمدید نمیکنم
یه مشت در وری بهشون گفتم با ایمیل
طبق معمول انگار اصلا متن رو نخونده بودن
فقط نوشتن سرویس شر هست و از این حرفا
سر عمر یعنی پشتیبانی شرکت هستند
نقل قول:از مخابرات گرفتم. البته فعلاً 128 گرفتم که برام کمه ولی باز از آرت 1 شاتل خیلی بهتره قیمتش هم یک سوم هست فردا میخوام برای سرعت بالاتر اقدام کنم.نقل قول:
آره بابا ! حتما این کار بکن، آخه با اون سه هزار میلیارد که گلابی کردن همه شون رفتن تبلت و لب تاپ و آیپد و آیفون و ازنقل قول:
این چیزا خریدن دیگه سریع جواب میدن !!
دوستانی که شیراز هستن چه شرکتی خوبه واسه 128
صبانت که میدونم بدرد نمیخوره
میمونه مخابرات و یه شرکتی جدیدا وایمکس میده به اسم مبین نت
مبین نت داخل سایتش رفتم 6 ماهه میده 54 تومن
کسانی که مخابرات و یا شرکت های دیگه مثل مبین نت گرفتن سرعت دانلود روزانه در سرویس 128 و شبانه رو لطفا ذکر کنند
در شیراز
دوستان کمی رعایت کنید
ممنون
به نظر من شاید اطرافینش آدم های درست و حسابی نباشند، اما این وصله ها به خودش نمی چسبه.نقل قول:
که من خودم دیدم با این نامه ها و ایمیل ها، کار خیلی ها رو تا حالا راه انداخته.
در مورد مبین نت هم بگم که سرعت هاش دقیق و واقعی هست، یعنی سرویس 128 اش، سرعت دانلود از 16 کیلوبایت بالاتر و پایین تر نمی ره، البته تا الان. شبانه اش هم اصلا محدود نمی شه و با روز هیچ فرقی نداره، البته اینم تا امروز.نقل قول:
اره تهرانم اما اگر چشم نخوره. باید یه اسپند دود کنم برای خط و سرویسم:31:نقل قول: