من به عنوان آسیاتکی میگم اگه ذره ای به شخصیت و فرهنگ خودت ارزش قائلی سمت آسیاتک نیا من که عین سگ پشیمونم :n15:نقل قول:
نت پارس هم رو خط دیگه داریم از لحاظ کیفیت خیلی سره نسبت به آسیاتک شاتل رو نمیدونم ایرانسل که از همشون بهتره.
Printable View
من به عنوان آسیاتکی میگم اگه ذره ای به شخصیت و فرهنگ خودت ارزش قائلی سمت آسیاتک نیا من که عین سگ پشیمونم :n15:نقل قول:
نت پارس هم رو خط دیگه داریم از لحاظ کیفیت خیلی سره نسبت به آسیاتک شاتل رو نمیدونم ایرانسل که از همشون بهتره.
سلام چرا دانلود استریم من بعد چن ساعتی ک مودم روشنه میاد پایین ینی از 10239 میاد رو 2057
بعد وقتی سیم تلفنی ک به مودم وصله جدا میکنم دوباره وصل میکنم باز میره رو 10239؟؟؟؟؟؟؟؟
سرویسمم 2مگ ماهانه حجمی با ده گیگ شارژ
من هنوز 310 روز از سرویس صبحانم مونده :n02::n02:نقل قول:
اینو خریدم که یه ماه اضافه بشه بهش که هنوز خبری نیس
سلام دوستان
يك ماهي هست حجمم آب ميشه !
رمز واي فاي حرفي عددي سنگين گذاشتم.
شيوه مصرف و دستگاهها و موبايل هاي متصل مثل سابقه !
فقط دانلود رايگان asiadl زياد داشتم كه هر روز چك ميكردم اشتباهي كم نشه ! فك كنم خوششون نيومد از اين حجم دانلود :-)
ريز مصرف ١٥٤٤ كه مشخص نميكنه دقيق.
داستان چيه ؟
امكان كسر كردن حجم سليقه اي توسط isp هست؟
چطور بررسي كنم ؟
اين سري ديگه از طريق آدرس مك فيلترش كنم ببينم هك شده قبلا يا ....
منتظر نظرات و پيشنهادات دوستان هستم !
Edit
ارسال دوبل.
مدت زیادی هست اسیاتک تو منطقه مخابراتی قدس سرویس جدید نمیده
دلیل خاصی داره؟
wps مودم خاموشه؟نقل قول:
تا حالا به wps مودم دقت نكرده بودم يه نگاه ميندازم ، مطلبي هم الان كه گفتيد در موردش خوندم ، كه ميگفتند خاموش باشه بهتره ، حالا يك سوال :نقل قول:
اگر رمز عبورم كه تركيبي ١٦حرفي عددي بزرگ و كوچيك هست رو مودم ست باشه (aes) و دكمه wps هم روشن باشه باز امكان وصل شدن ساير ديوايس هاي از طريق هك wps امكانپذيره ؟ يا حتما رمز aes رو بايد داشته باشند ؟
يا اصلا همزمان نميشه هم رمز رو مودم ست باشه هم wps روشن باشه ؟
فكر كنم مطمن ترين راه استفاده از فايروال مودم هست كه مك آدرس هاي ديواس هايي كه وصل هستند رو بهش بدم بقيه رو ف -لتر كنه.
پ ن : دكمه wps ندارم مودمم.
از تنظیمات مودم wps خاموش کنیدنقل قول:
هر رمزی بزاری wps روشن باشه راحت هک میشه
مک فی.لتر هم روش خوبیه
گیگ باکس های اسیاتک هنوز هستن؟ چ بسته هایی داره؟
بله هنوز هستند ، سه بسته ٩-١٥و ٩٠ گيگ به ترتيب ٥، ١٠ و ٩٠ روزه مهلت استفاده هست.نقل قول:
ولي اگر تايم زيادي مونده از قراردادتون پيشنهادم ٨٠ گيگ حجم معمولي هست كه تو تخفيفه بمبلغ ٨٨/٠٠٠ تومن كه تا پايان مهلت قرارداد سر فرصت استفاده ميكنيد.
قیمت گیک باکس ها چنده؟نقل قول:
البته اینطورم نیست. wps بعضی از مودم ها خصوصا تولید چند سال پیش که باگ دارن قابل هک هست ولی مودمای جدید حتی با روشن بودن این مورد هک نمیشننقل قول:
اکثر رفقا اینجا مودماشون قدیمیه :)نقل قول:
اره درسته جدیدیا اوکیه
به ترتيب ١٠-١٣ و ٩٨ تومننقل قول:
دقيقا![emoji6]مودمم برا حدود ١٠-١١ سال پيشه :-) البته اون زمان جزو بهترين هاي بازار بود[emoji5]asus G-31نقل قول:
سلام
دوستان اگر این طرح نا محدود اجرا بشه برای کسا نی که طرح عصرانه دارند و مدتشون تموم نشده چه اتفاقی میفته ؟
سلام اگه خبرها رو دنبال کرده باشین طرح نامحدود قرار بود بررسی بشه و در صورت امکان اجرایی بشه .نقل قول:
جدای این حرف ها هر سرویسی مشترک گرفته باشه تا پایان قرارداد همون حالت باقی میمونه. تاسرویسش تمام بشه و بعد بتونه هر طرحی خواست بگیره.
خوشبخت میشن دیگه همچین سرویسی گیر نمیادنقل قول:
زیاد به این نامحدودا دلتونو خوش نکنیم بفهمین که اینا برای گرون کردن دوباره اینترنت و اجبار ملت به استفاده از سایتای آشغال داخلی هست درضمن نامحدودش محدوده!!! باز الآن خوبه محودیت سرعت نداریم وگرنه با سرعت تا 2 مگ چه گوهی میشه خورد؟؟؟
سلام دوستان
من تازه یه خونه تحویل گرفتم که خطش مال آسیاتکه
حالا می خوام تخلیش کنم ولی پسوردشو ندارم که از تو پنل درخواست بدم
راه دیگه ای نیست ؟
مطمین نیستم ولی سیم مسی تا همین حدود می کشه باید فیبر بشه که بره بالانقل قول:
30 روز زمان اضافه من اعمال شد
چه روزی حجم خریدی؟نقل قول:
بیست و هفتمنقل قول:
برای منم 30 روز اضافه کردن 5 گیگ گرفته بودم 11 تومن
کسی نظری نداره که چجوری تخلیه کنم ؟نقل قول:
با پشتیبانی 1544 تماس بگیرین درخواست تخلیه کنین و موضوع رو هم باهاشون در میون بزاریننقل قول:
نقل قول:
بشخصه تا وقتی طرح جوری نباشه که اجرا بشه و همه توان مالی داشته باشن به نسبت هزینه ای که الان میکنن نامحدود بگیرن و بتونن همه ازش بهره مند بشن با قیمت مناسب طرح رو موفق و اجرایی نمیدونم مگر شرایط ذکر شده درش وجود داشته باشه.
طرح نامحدود تو شرایط فعلی امکان نداره (نامحدود واقعی؛ نه تعریف ایرانیش)
آسیاتک الان میبینین که سرعت شبکه خودش بازه و محدودیتی نداره ولی بقیه آی پی ها محدودیتهایی دارن. این سازمان معظم ارتباطات میتونه بیاد اینطور عمل کنه. مثلا طرح نامحدود 1 مگ بده با سرعت مثلا 768k به خارج از کشور و 1m هم داخل کشور با قیمت 7 تومن. تو پایلوت اول که ببینن زیرساخت کشور و مناطق مخابراتی چقدر میتونه جواب بده و اگه وضعیت پایدار بود برن برا سرعتای بالاتر.
مطمئنا کاربرایی که سرعنای چند مگابایتی دیدن پول بیشتری برای سرعت بیشتر پرداخت میکنن و کاربرای معمولی هم با قیمت مناسب میتونن اینترنت تهیه کنن
این فکر بیشتر از چند ثانیه از وقت منو نگرفت این مسئولا چیکار میکنن با اون حقوقای چند ده میلیونی الله اعلم :biggrin:
----
سرعتا به بیت هستن!
همه حرفات به کنار ولی فک کنم یکی دو تا صفر جلوی 7 تومنه کم گذاشتی :n29:نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من که باور نمیکنم:n10::n10::n10::n10:
سلام دوستان
یه مدته که مودمم رو حالت pppoe که مخصوص وایرلسِ, تایم اوت میده و حتی خاموش روشن کردن مودم هم افاقه نمیکنه و باید مودم رو ریست کرد و دوباره تنظیم کرد
ولی رو حالت بریدج و همون اتصال از طریق کابل هیچ مشکلی نداره
من قبلا زنگ زدم حتی تو سایت 195 هم شکایت کردم(حدود 1ماه پیش), پورت جدید دادن آخر سر گفتن مشکل مودمتونِ و میبینید که رو حالت بریدج مشکلی ندارید پس مودمه که خرابه
منم باورم شد که مشکل از مودمِ و دیگه بیخیال ادامه شکایت شدم
اما الان یه مودم دیگه پول دادم خریدم(تو این بی پولی) وصل کردم باز همون آش و همون کاسه است, و همون تایم اوت ها هست
حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟
اصلا کسی همچین مشکلی رو داره؟
سلام
اگر 80 گیگ هم بخریم یک ماه اضافه می شه ؟
فقط 25م، 26م و 27 تیر اگه بالای 3 گیگ میخریدی یک ماه اضافه میشد. دیگه اون طرح نیست.نقل قول:
double post :)
پسرم در آلمان 22mb dsl با سیم عادی مسی داره، سرعت دانلود حدودا 2mb در سانیه. اونهم حجم نامحدود
البته اونجا از این vod استفاده میکنن، مثلا netflix یا Amazon
سرعتش کم نیست؟؟ تا اونجایی که من تبلیغاتشونو دیدم حتی سرعت بالای 100 مگابیت رو میدن بهشون فک نکنم حجم هم حساب کنن اونا ندید پدید بازی در نمیارن مردمشونو گشنه نگه نمیدارن.نقل قول:
این مقایسه سرعت در جواب سوالی از صفحه قبلی بود
سوال در مورد حداکثر سرعت dsl با استفاده دو شاخه تلفن و سیم مسی بود. حرفم اینه حداقل کشش تا 22mb داره مثل آلمان و شاید هم بیشتر
انلگستان dsl خیلی بدی داره، دوستان اونجا میگن حداکثر 5 یا 6mb و سرعت دانلود از 700kbs بالاتر نمیره.
هم خیلی از websiteها باز نمیشن. مثلا سایتهای دانلود فیلمها باز نمیشن. البته تو انگلستان بچه های ایرانی بلدند با قندشکن باز کنن:n10: