سلام
از دوستان کسی میتونه بندخ رو در راه اندازی سرور گیم کانتر سورس کمک کنه .
اطلاعات کلمل در زمینه خرید و کانفیگ سرور داشته باشه و سرور رو ران کنه.
و مسلما" به خاطر کمکش ادمین هم میشه.
دوستانی که توانایی دارند پ خ بزنند.
Printable View
سلام
از دوستان کسی میتونه بندخ رو در راه اندازی سرور گیم کانتر سورس کمک کنه .
اطلاعات کلمل در زمینه خرید و کانفیگ سرور داشته باشه و سرور رو ران کنه.
و مسلما" به خاطر کمکش ادمین هم میشه.
دوستانی که توانایی دارند پ خ بزنند.
وقتی میخوام برم تو سرور اهواز این پیغام رو میده چراااااااااا؟؟؟
You have been disconnected from the server.Reason:reliable channel overflowed
والا من که قبلا اینترنتم خوب بود هیچ مشکلی نداشتم ولی الان که حکما دایالاپ شدم تو هر سرور شلوغی میرم یه بار این پیغام ر ومیده دفعه بعد میره تو ولی اگه خلوت باشه مشکلی ندارهنقل قول:
البته میتونه از ضعیف بودنسیستم هم باشه...
در کل مشکلی نیست :دی
سلام میشه یه راهنمایی بکنید من چطور به این سرورا وصل بشم؟کانتر1.6 و سورسو دارم sxe رو هم دارم پچ 1 اهواز گیم روهم دارم جان من بگید حالا چکار کنم با 1.6 وپچ اهواز گیم که میرم 1ثانیه میره تو بازی بعد میپره بیرون یه فایل متنی ازsxe نشون میده (ارور) خواهشا هر کی میدونه راهنمایی کنه این پچ های صفحه ی اول رو هم دانلود کردمv29 که اصلا خرابه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور رو میده
دوستان چطور میشه به کانتر سورس نقشه ها و اسلحه های جدید رو اضافه کرد؟
دوستان میخواستم ببینم کدوم ورژن از کانتر هست که میشه با به اصطلاح bot بازی کرد یعنی من نمیخوام شبکه بازی کنم ولی کامپیوتر باهاش بازی کنم کسی از دوستان اسم ورژنی ازش رو میدونه که اینجوری باشه؟
اسم خاصی که نداره من از یک منبع نا معتبر یه تک فایل cs16 full دانلود کردم رو سون و ایکس پی خوب کار میکنه و بات هم داره...نقل قول:
ارور مربوط به مدل های بازیه.نقل قول:
بازی رو دوباره نصب کن مدل ها مشکل داره بعضی ها هم اصلا وجود نداره.
پیشنهاد میکنم بازی رو از اهواز گیم دانلود کن
سلام برو بچ کانتر باز ... یه سوال ... من یه کانتر روسی زبون دارم که در واقعه ورزن 2 هستش و سورسه ... ولی هرکاری میکنم شبکه نمیشه و سرور رو توی هیچ کدوم از سربرگ ها پیدا نمیشه این درحالیه که من با ورژن 1.6 مشکلی ندارم و شبکه بازی میکنم ... نمیدونم چرا این ورژن 2 شبکه نمیشه ...