يا لنز دي وي دي رامت كثيف شده كه نميتونه فايلارو بخونه با زدي دي وي دي هاي بازيو خش خطي كردي :27:نقل قول:
Printable View
يا لنز دي وي دي رامت كثيف شده كه نميتونه فايلارو بخونه با زدي دي وي دي هاي بازيو خش خطي كردي :27:نقل قول:
نقل قول:
دوست من میگه اسپس رو بزن و من با اخرین سرعت ممکن میزنم ولی بازم می افته ....:41:
اي بابا. شما هنوز نتونستين اين مرحله رو رد كنين؟؟ بايد تند تند بزني خوب.
اگه دی وی دیم خش خشی بود بازیو رو هاردم extract که نمیکردنقل قول:
نصبش دو مرحله ایه.مرحله ی اول بازیو میریزه رو هاردم حالا باید از روهاردم بازیو install کنم که نمیشه
نقل قول:
فکر کنم اشتب گرفتی دادا من 1 ساعته به این مرحله رسیدم ......... :31:
اا؟؟ ببخشيد. آخه توي چند صفحه قبلا يه نفر ديگه توي همين مرحله گير كرده بود. منم عكس آواتارتون و ديدم با اون اشتب گرفتم. :31: ببخشيد خلاصه.
سلام دوستان لطفا به من این رمز ها رو بدین من رمز های معرفی شده تو تایپیک رو دیدم ولی اینا توش نبود اگر هم رمز نداره ترینری بدین که این پایینی هخا رو داشته باشه ممنون
1-پول
2-همیشه روز باشه
3-همیشه هوا خوب باشه
4-همیشه شب باشه ولی هوا خوب باشه
5-رمزی رو بزنم که دیگه از جان و مهمات کم نشه
6-ماشین همیشه سالم بمونه
7-وقتی با ماشین به ماشین های دیگه بخورم اونا منفجر بشن
8-بایک ضربه همه بمیرن
ویک سوال دیگه هم داشتم .چطوری دوربین پشت ماشین رو تنظیم کنم که وقتی رانندگی میکنم خودش همیشه پست سر ماشین باشه نه اینکه هی با موس اونور و اینورش کنم تا درست بشه؟
با سلام به دوستان محترم.لطفا کمک کنید.من جی تی ای ای وی را نصب کردم ولی افت فریم شدیدی دارم و با حداقل تنظیمات 8 فریم در ثانیه هست.مشخصات سیستم:گرافیک 9500 جیفورس 1 گیگسی ÷ی یو 2هسته ای اینتل ÷نتیوم 4رم 2 گیگ 800سرویس ÷ک 3 اکس ÷ی بازی همان نسخه 4 دی وی دی هستبازی اویل 5 با تنظیمات بالا به طور میانگین 33 فریم اجرا میشد ولی این جی تی ای از 12 بالا نمیره.ایا سیستم ضعیفه یا کرک و ÷چ میخواد؟لطفا راهنمایی کنید.متشکرم
اینجا لطفا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نمیخوای رو هوا هم راه بری؟؟؟؟؟؟!!:31: