فكر كنم فردا شمارش معكوس تمام بشه . منتظر باشيد .............
Printable View
فكر كنم فردا شمارش معكوس تمام بشه . منتظر باشيد .............
شیر دل جان.خواهشا سوالامو بدون شوخی جواب بده.
به نظرم امد از این تریپ آدمایی هستی که توی خودشون خیلی آروم هستن ,ولی شدیدا دوست دارن خودشونو پر تحرک نشون بدن.درست گفتم؟
فکر نمیکنی دیگران از این که توی نت و دنیایی واقعی بهشون انقدر تیکه میندازی ناراحت بشن؟
و نظرت در مورد خط اول توی امضای من؟
ممنون.
شمارش معكوس . 3 - 2 .......
امروز ديگه بايد اتفاق بيفته .....
شمارش معکوس برای چیه؟
امشب ميام ميگم بهتون . منتظر باشيد .
سلام دوستان
اتفاقي كه منتظرش بوديم افتاد . تاپيك صندلي داغ با حمايتهاي شما عزيزان كاربر به عنوان پربيننده ترين تاپيك انجمن متفرقه دست يافت .
با تشكر از حمايتهاي شما دوستان
جا داره پيشاپيش از زحمات يزدان عزيز كه نام كاربري
hazy
رو دارن تشكر كنم كه دارن صفحات مربوط به صندلي نشيني كاربرهاي قبلي رو اماده ميكنن.
اين تاپيك بدون شما دوستان هيچي نيست . به اميد روزي كه اين تاپيك به عنوان پر بيننده ترين تاپيك كل انجمنها دست پيدا كنه .
كه دور از دسترس نيست .
امشب شب عزيزي هستش كه خداوند ما رو در اون به ارزو كردن دعوت كرده است . ارزوهاتون قشنگ .
ارزو كردن هم خودش هنريه . هر كسي بلد نيست درست ارزو بكنه . اميد وارم روزي برسه كه كسي به خاطر مسايل مادي از رسيدن به ارزوهاي معقولش
محروم نشه . دلم گواهي ميده كه اونروز خواهد امد .
دوستتون داريم و براتون بهترينها رو ارزو داريم .
من اين پست رو از طرف سعيد عزيز و ووكمن مهربانم ميزنم كه به دوستيش افتخار ميكنم .
خانمهاو اقايان ايراني وقتتون قشنگ .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vv [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تبريك ميگم. واقعا روزي كه اين تاپيكو زدم چنين روزهايي رو ميديدم. در حقيقت چيز دور از دسترسي نبود.
جاداره همينجا از زحمات اين عزيزان تشكر كنم:
1-بهروز عزيز كه تو اين مدت خيلي از خودم من هم بيشتر روي اين تاپيك زحمت كشيد و در اصل اين تاپيك مال ايشونه نه من. تو سختي ها هميشه اين تاپيكو سر پا نگه داشت. همين جا ازش يه تشكر ويژه ميكنم و ميگم بهروز جان خسته نباشي:11:
2-مهران(مافيا) عزيز كه از روز اول راه اندازي اين تاپيك يك نفس از ما حمايت كردند و به ما قوت قلب دادن. در ضمن اولين مديري بودند كه قبول كردند روي صندلي بشينند. شايد اون روزا كه صندلي انقدر پربيننده نبود هر كسي جاي ايشون بود قبول نميكرد. مثل دوستاني كه تو صفحه اول صندلي داغ پست ميدن كه تاپيك خوبيه و بعدش ميگن از اين لوس بازي ها خوشم نمياد. به هر حال از مهران عزيز خيلي خيلي ممنونم.:11:
3-نويد رامبد ووكمن نيش نيش عزيز كه از ابتداي تاپيك با حس رقابتي كه بين تاپيك سوتي ها ايجاد كردند باعث موفقيت اين تاپيك شدند و از ميانه راه هم به عنوان همكار باما فعاليت ميكردند و همچنين تنها كسي بودند كه دو هفته پياپي صندلي نشين بودند و ركود افزايش صفحات رو هم به خودشون اختصاص دادند. همين جا از زحمات بي دريغ ايشون تشكر ميكنم:11:
4-مونيكا خانم عزيز خواهر گلم كه تا زمان حضورشون تو پي سي ورلد از همكاران ما بودند و كمك هاي زيادي به ما كردند. حيف كه ديگه فرصت همكاري با مارو نداشتند:11:
5-ميثم گل ادمين انجمن كه همه جا حمايتشون رو از اين تاپيك اعلام كردند و با وجود مشغله فراوان دعوت مارو براي صندلي نشيني (هر چند كوتاه) پذيرفتند تا عيدي خوبي براي كابران پي سي در دوران نوروز باشه:11:
و همه كاربران و دوستان عزيز بنده كه اگه بخوام ازشون اسم ببرم خيلي ميشه. دست تك تكتون رو ميبوسم.:11:
به اميد روزي كه صندلي داغ پربيننده ترين تاپيك كل پي سي ورلد بشه
در ضمن همينجا از دوست گلم اقا مهدي هم تشكر ويژه اي ميكنم
تبريك ميگم.پيشنهاد ميدهم براي پيشرفت ،كمي تغيير سبك بدهيد.شايد بشه كمي با تغييرات جزئي اين پيشرفت را ادامه داد.
اين تاپيك متعلق به مه كاربران انجمن متفرقه هستش .
دستتون رو ميفشاريم و به دوستي با شما افتخار ميكنيم .