تقریبا : شهریه ثابت+انتخاب واحد = زیر 800-900نقل قول:
Printable View
تقریبا : شهریه ثابت+انتخاب واحد = زیر 800-900نقل قول:
میتونید این ترم 20 واحد بگیرید (چون بیشتر از 24 واحدتون مونده نمیتونید حتی به عنوان ترم آخر بیشتر از 20 بگیرید). 8 واحد باقیمانده رو هم با ترم تابستانی و معرفی به استاد میتونید حل و فصل کنید بره..نقل قول:
میتونی بیشتر توضیح بدی ؟ 8 تا رو چه جور پاس کنم یعنی ؟ معرفی به استاد چقدر طول میکشه ؟
کسی ارشد بین المللی کیش ثبت نام کرده؟ ما قبول شدیم ارزش داره بریم؟ میتونیم تکمیل ظرفیت بهمن دوباره انتخاب کنیم؟
سلام.نقل قول:
تا جایی که میدونم این واحد خوابگاه نداره و هزینه های شما رو بیشتر میکنه ...
در تکمیل ظرفیت هم بله میتونید شرکت کنید ..
من برای ترم بعد فقط دو تا درس دیگه دارم، یه عمومی و یه 4 واحدی. ترم آینده می تونم همین 5 تا دونه واحدو بگیرم یا سایت ایراد می گیره؟ (چون ممکنه نتونم حضوری برم دانشگاه بگم درستش کنن)
دوستان برای ثبت نام بدون کنکور میخوام شرکت کنم.گفتن برو از سایت برای نیمسال اول ثبت نام کن ولی از ترم بعد باید شروع کنی و دیگه نیمسال اول ظرفیت نیست.توی سایت یکی از شرایطش اینه:
پذيرش دانشجو در اين دوره تنها براي نيمسال اول سال تحصيلي 93-92 معتبر بوده و پذيرفتهشدگان امكان ثبتنام با تأخير در نيمسال بعدي را نخواهند داشت
این یعنی چی؟
من مدرک پیش دارم.پیوسته باید ثبت نام کنم یا ناپیوسته؟فرقشون چیه؟
فایل ثبت نام تا کی باز هست؟
مگه میشه این ترم ثبتنام کرد و ترم بعد برن سر کلاسا.حتما بهت اشتباه گفتن.اگه اینجوری باشه که بدون کنکور ورودی بهمن میگیرن پس میرن برای سال بعد پس چطور سهریور هو دوباره بدون کنکور برای مهر میگیرننقل قول:
دانشگاه آزاد قبل از اینکه اینجوری دانشجو بگیره (بدون شرط معدل)، پذیرش بدون آزمون رو از طریق سایت خودش انجام میداد (azmoon.org) و ملاک پذیرش معدل دیپلم (برای کارشناسی پیوسته) و معدل کاردانی (برای کارشناسی ناپیوسته) بود، اما گویا تعداد دانشجوهایی که استقبال کردن طبق برنامه ریزیشون نبوده و هنوز ظرفیت قابل توجهی از رشته های مختلف واحدهای دانشگاه آزاد باقیمونده و البته یکسری رشته های جدید و ظرفیت های بالغ بر ظرفیت های پیشین از طرف خود دانشگاه های اعلام شده، به این خاطر از 31 شهریور دیگه شرط معدل رو هم از سایت برداشتن و یکسری از واحدهای دانشگاه های شهرهای بزرگ که قبلا صرفا از طریق کنکور دانشجو میگرفتن تو بعضی از رشته ها بدون کنکور هم دانشجو ثبت نام میکنن، بعنوان مثال دانشگاه آزاد تبریز که الان در یکسری از رشته ها مثل مهندسی نرم افزار و مهندسی پزشکی و مهندسی مخابرات و ... برای کارشناسی پیوسته و مهندسی نرم افزار و الکترونیک و یکسری رشته های دیگه برای کارشناسی ناپیوسته بدون کنکور دانشجو میگیره و البته بدون توجه به معدل! قبلا تو هیچ رشته و هیچ مقطعی بدون کنکور دانشجو نمیگرفت. این رو من خودم از نزدیک که ساکن تبریز هستم موقع ثبت نام شاهد بودم، یعنی تمام اونایی که برای ثبت نام مراجعه کردن بعد از ثبت نام از طریق سایت دانشگاه آزاد و گذشت چند روز که دانشگاه آزاد اسامی ثبت نام کننده ها رو به دانشگاه ارجاع بده، ثبت نام شدن و انتخاب واحد کردن.نقل قول:
اینکه دانشگاه به شما گفته که تو سایت ثبت نام کن، ولی ترم بعد ثبت نام و انتخاب واحدت رو از طریق دانشگاه انجام بده به این دلیله که تقریبا اکثر کلاسا دیگه ظرفیت هاشون پر شده و اساتید دیگه اجازه حضور دانشجوی جدید رو سر کلاسها نمیدن و 3-4 جلسه هم از شروع کلاسها گذشته ولی سایت دانشگاه آزاد هنوز ثبت نام رو نبسته!
به نظر بنده شما تو سایت ثبت نام کن و پرینتت رو آماده داشته باش تا خیالت راحت باشه، وقتی میگن ترم بعد ثبت نام میکنن یعنی ثبت نام میکنن و شکی توش نیست.. بهتر هم هست که شما از ترم بعد بری سر کلاس، چون اگه از همین ترم ثبت نام کنی ضرر کردی و از بقیه عقب میمونی.
شما باید پیوسته ثبت نام کنی.. تفاوتشون رو بالا عرض کردم.
ممنون بابت توضیحات.آخه تو سایت azmoon زده پذيرش دانشجو در اين دوره تنها براي نيمسال اول سال تحصيلي 93-92 معتبر بوده و پذيرفتهشدگان امكان ثبتنام با تأخير در نيمسال بعدي را نخواهند داشت.این یعنی اینکه میشه ثبت نام کنی ولی نمیشه از بهمن ماه بیای.غیر از اینه؟بهم گفت ثبت نام بکن و مدارکت رو بهمن ماه بیار برای تشکیل پرونده و اینجوری واست ترم مهر ماه که نبودی مرخصی رد میشهنقل قول: